Şimdi Ara

vw nin 1.4tsi 122hp motorunu tebrik ederim. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu motorlara birşey olacak olsa zaten strep in jetta çoktan patlamıştı
    bu motoru dünya 2.si VW üretiyor yapmayın etmeyin
    onlarca yıl okuyan saçlarını ağartan mühendisleri bu kadar kolay silmeyin
    TSI nın sorun çıkarma ihtimali kaliteli bir 1.6 motordan fazla değildir hepinizin içi rahat olsun
  • Arkadaşlar kesinlikle beni VW karşıtı sanmayın, en az sizin kadar bende de VW sevgisi var,şu an bir VW sahibiyim ve eminim bir sonraki arabam da VW olacak.Bu topicte sadece değişik bir bakış açısı sunmak istedim, hayatta zaten her zaman sevdiğim şeyleri bile yargılayabilen ve her konuda değer yargılarından uzak ve objektif olmaya çalışan biriyim.

    VW'nin 170 ps güç üreten TSI motorunda twin turbo+ Kompresör var diye biliyorum.....VW bugüne kadar herhangi bir modelinde kompresör sunmuş muydu? Mesela Mercedes yıllardır kompresörlü modeller üretiyor, ama bu vw için yeni bir olay...Yani mercedes alacak düzeyde olsam,aklımın ucundan geçmez, acaba kompresörüme bişey olur mu diye? Çünkü zaten adamlar yıllardır kompresörlü araba satıyor, ama vw için durup düşünüyor işte insan...ya turboma bişey olursa,ya kompresörüme bişey olursa...Ben herkes kadar rahat olamıyorum bu hayatta,her konuda daha araştırmacı,daha gözlemci ve daha septik biriyim sanırım.

    Sizlerin TSI sahip olmanıza çok sevindim,sizler sayesinde bizim de kafamızda fikirler yerine oturmaya başlıyor,arkadaş bi de biz yorum yapalım tarzı bişey demiş, tabiki yorumunu yapacaksın,zaten amaç fikirlerimizi ve bildiklerimiz paylaşmak ve güzel dostluklar kurmak değil mi...




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.