Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
101
Favori
235.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    Hocam pek kıyaslanacak araçlar değil, sınıfları farklı. Şu kadarını söyleyebilirim eğer bütçe müsaitse düşünülmeden alınacak araç. Ama 2023 makyajlı çıkan AMG+ kasa olan, hybrid destekli

  • cudjex C kullanıcısına yanıt

    Golf tavsiye ederim, içerisi ciddi anlamda hacminden ziyade ferah. Tüm açıları çok rahat görebiliyorsunuz. kullandığınızda bunu anlayacaksınız. Cupra leaon ve A3'te bu ferahlık ve rahat kullanım hissiyatı yok. Tabi ki çok gerekli bir durum mu tartışılır. Cupra ve A3te de sportif bir hissiyat var. Golfte herşey olması gerektiği yerde. İlk kez araca binin dar bir yerden geçin (tedirgin olmadan geçersiniz) veya camınızı açmaya çalışın (arka camı yanlışlıkla açmazsınız)...vb

  • turkeril kullanıcısına yanıt

    tutmayan yorum:)

  • parabol83 P kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam golf alicam galiba son zamdan sonra audi ikinci el fiyatlari vs uçtu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , 2021 model life paket aracim var. Arabaya yaklasinca kapilari bazen otomatik aciyor ama cogunlukla acilmiyor. Bu durumun nedeni ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt

    anahtar pili azalıyordur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili degistirdim hocam onunla bir ilgisi yok. Sizde kapilar her zaman aciliyor mu? Bazen aciliyor dedigime bakmayin bu arada 2 3 ayda bir anca. Ama arabanin yanina gidince aracin ekrani aktiflesiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekojan -- 21 Ocak 2024; 7:58:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt

    sizdekinin tam tersi nadiren açılmıyor.

  • Özelligi acmadigim icin bu sorunu yasiyormusum. Keylessgo nun aktif olmasi yaniltti beni. Suan sorun kalmadi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar biraz bakindim ama goremedim. Konusulduysa kusura bakmayin. 2022 model aracimin vites topuzundaki metalik gorunumlu plastik catlamis. Sikayetvarda sikayetleri gordum. Basina boyle bişey gelen oldu mu garanti bu konuya ne diyor bilgi almak istedim. Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercankzly S kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba android auto ile telefonu bağlayıp google maps'ten hedef seçip yol tarifini başlattık diyelim. Ondan sonra gösterge panelinde nasıl gösteriyorsunuz? Direksiyon tuşlarından belli bir "view" mı seçmek gerekiyor? (telefon, araç bilgisi vs farklı modları seçtiğimiz kısımdan bahsediyorum) Orayı biraz açarsanız sevinirim. Teşekkürler

  • arkadaşlar makyajlanan golf 8 (golf 8,5) manuel vites gelmeyecek değil mi ? Türkiyeye makyajlı kasa ne zaman girer bilgisi olan var mı ?

  • parabol83 P kullanıcısına yanıt
    Mayıs gibi deniyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar merhaba,

    2. el golf 8 impression alma arefesindeyim, 50.sayfadan itibaren tüm mesajları okudum, 2021 2022 ve 2023 model arasında bir fark var mı, 2023de direksiyon değişmiş ilanlardan onu anlayabiliyorum başka değişiklik var mı ya da 21 ile 22 arasında bir fark var mı? Nelere dikkat etmek gerek vs (kısacası her türlü tavsiyeye açığım)


    Edit: impressiona karar verirken hız sabitleyici takar kullanırım kafasındaydım, İlanlarda çok aradım ama hız sabitleyicili impression bulamadım, tek tük var fiyatı dsg li life ile aynı yazmışlar, hatta bi tanesi dolandırıcı gibi her gün fiyat değiştiriyor, 1.000 yazdığı arabayı favoriye aldım 1 saat sonra 1.100 yaptı, bugün geri 1.025e çekmiş, iyice huylandım:) 2 tane wagcoma yazdım, impressionlara hız sabitleyici takmıyoruz dediler, başka mecralardan da öğrendiğim kadarıyla acc şerit takip vs tek paket halinde geldiği için fiyat bayağı yükseliyormuş o yüzden getirmiyorlarmış vs vs sonuç olarak; yılda 10 12 bin km yol yapıyorum, bunun 8 9 bini uzun yolda geçiyor, hız sabitleyici benim için şart. bu yüzden üzülerek de olsa golften vazgeçtim, sene sonunda düğün var borçlanmak istemiyorum, düğünden sonra life dsg ile konuya tekrar gelirim inşallah, şu an manuel golf 7.5lara ve manuel t cross ve taigolara bakıyorum (evet golften üzülerek vazgeçtiğimi yazmıştım bu araçları golfle kıyaslamıyorum) cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 18 Şubat 2024; 18:48:49 >




  • havacı27 kullanıcısına yanıt

    2021 modellerde apple CarPlay olmayabilir, emin değilim.

  • havacı27 kullanıcısına yanıt

    Emin değilim ama kol dayama kumaştan deriye dönmüş olabilir sonraki modellerde, resimlerden öyle anlamıştım ben. 3 aydır kullanıyorum aşırı memnunum, direk al yapıştır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havacı27 kullanıcısına yanıt

    Tek tavsiyem şu olabilir; madem golf 8 alacaksınız, madem impression'a kadar geldiniz, ne yapın edin 1.0 etsi life dsg'ye çıkmaya çalışın. Bana göre Golf 8'de altın oran "1.0 etsi life dsg" dir. Duyduklarımı, okuduklarımı söylemiyorum, bizzat kullanıcısıyım, 2022 de sıfır km olarak aldım hala binmekteyim. Golf8'in ne kadar sorunsuz bir araç olduğunu topiğin sayfa numaralarından da anlayabilirsiniz. Beş yıl önce açılmış Golf8 ana başlığı, beş yılda 86 sayfa ilerlemiş.

    Araçtan çok memnunum, tavsiye ederim, darısı başınıza.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 18 Şubat 2024; 4:37:16 >
  • terkene T kullanıcısına yanıt

    çok güldüm vallahi bu yoruma. Eskiden alım gücü vardı arabası olan orta segment bir adam bile değiştirmek için öneri vs arardı bu forumda o yüzden forum kalabalıktı. Artık Türkiye aracın lüks olduğu ve nispeten durumu daha iyi olanların golf alabildiği, belli bir kesimin erişebildiği bir ülke oldu forum o yüzden boş olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cheset C kullanıcısına yanıt

    aslında gülünecek bir durum yok hocam, sizin dediğiniz de doğru, ekonomi ile çok alakası var ama yukarıdaki yorum da doğru, 2008 1.2 puretech araştırırken , okuduğum yorumların yarısı sorunlar ile ilgiliydi, 500 mesaj varsa 200ü sorunlu mu diye soranlar ve yaşadığı sorunları anlatanların yorumları...

  • terkene T kullanıcısına yanıt

    Hocam 1.4 mk7 golften bu modele geçiş yapmayı düşünüyorum. Aracımda arka süspansiyon bağımsız, bildiğim kadarıyla golf 8'lerde yalnızca 1.5 ve üstünde bağımsız var, diğerlerinde yok. Arkadaşımın Polosunda bozuk yollarda sağa sola sallantı ve virajlarda yatma açısından torsiyon farkını çok net hissediyoruz, onun için 1.0'a geçmek konusunda tereddüt yaşıyorum ama 1.5 de hiçbir bayide yok bir yıldır. Özellikle arkadaki yolcuların konforuyla ilgili yorumunuz nedir, bir de siz hangi araçtan geçiş yaptınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.