Şimdi Ara

Vw Golf 6 Değişim Zamanı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm
    Aracıma bir kaç özellik , modifiye eklemek istiyorum . Ebay ve Aliexpress sitelerinden parçaları temin etmeyi düşünüyorum . Biraz uzun olacak ama hem bana hemde bundan sonra yapacak kişilere faydalı olacak lütfen beni ve konumu yalnız bırakmayın yardım edin ve önerilerinizi sunun .

    1- Ses sistemiyle başlamak istiyorum . Linkini verdiğim woofer kutusu nasıldır işe yararmı yada aynı bu şekil ama daha iyisi . Çok abartı bir bas istemiyorum orta derece ama tatmin edici . Yada sadece kutuyu alıp woofer'ı kendim takayım . Önerirmisiniz , görüşleriniz nelerdir ?
    -http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Golf-MK5-MK6-Custom-Fit-MDF-10-Sub-Box-Subwoofer-Enclosure-Bass-MKV-MKVI-/370799663953

    2- Linkteki Usb girişini aracıma nasıl monte ederim yada elektronikci bu işi yapabilirmi yazılım olmadan ve resimdeki gibi ordaki konuma aynı o şekil yerleştirebilirmiyim ?
    -http://www.ebay.com/itm/RNS315-RCD510-USB-Switch-Cable-FIT-VW-MK6-Golf-6-SCIROCCO-Jetta-/291117531885?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43c7f502ed&vxp=mtr

    3- Kumandadaki bagaj tuşuna basınca yalnız kilidi açıyor kapağı kaldırmıyor . Bu aparat düğmeye bastıktan sonra bagaj kapağınında açılmasını sağlıyor . Bence iyi olacak gibi siz ne dersiniz ?
    -http://tr.aliexpress.com/item/Trunk-Luggage-Lid-Automatically-Open-Hydraulic-Rod-Screw-Connector-For-VW-Golf-MK6-VI-R20-GTI/1425051455.html

    4- Bu ayna ek parçasıda hoşuma gitti hem güzel bir görünce katacağınıda düşünüyorum ne dersiniz ?
    -http://tr.aliexpress.com/item/VW-GOLF-6-GOLF-7-special-car-rear-view-mirror-rain-eyebrow-auto-parts-free-shipping/1799323241.html

    5- Ön ızgara için bu kırmızı şeritten alıp üst ve alt ızgaraların krom yerlerine çekmeyi düşünüyorum . Mavi yada kırmızı düşünyorum ne dersiniz ?
    -http://tr.aliexpress.com/item/5pcs-lot-Free-Shipping-Front-Grille-Car-Reflective-Sticker-and-Decals-Red-for-VW-Passat-Bora/2001625607.html

    6- Birde daha öncede konu açmıştım şu marşpiyel konusu ama kitlenmiş . İşlem yapmka biraz tuzlu olduğu için ek marşpiyel takmayı düşünüyorum ama bakıyorum çok sırıtıyor çok kabarık oluyor dışa doğru yani yada arabaya tam oturmuyor . Böyele renk tonu tutacak düzgün ince aracın üstüne oturacak bir marşpiyel önerir misiniz ?

    7- Bugün aracın farının içindeki led'leri değiştim küçük 4'lü led kristal rengi taktık resimleri yarın detaylı atacam inşAllah park lambasımı denir bilmiyorum ismini . Aracım beyaz , turuncuda yapmak istiyorum yarın bi kaç fotoğraf atıp sizlerle değerlendirmek istiyorum .

    8- Jantlarda da değişiklik yapacam , replika düşünüyorum ama kaliteli bir şey 2. elde olur benim jantlarla isteyen olsa takaslayabiliriz duruma göre . Onuda yarın resimler üzerinden tartışırız .

    9- Egzoz ucuda takmak istiyorum . Aracımda aldığımda kumandalı egzoz farkdı çok gür tok ve güzel bir ses çıkıyor ben daha önce böyle güzel bir ses duymamıştım videolarını çeker atarım .

    10- Birde şuan VAG-COM programını araştırıyorum bir kaç özellik eklemek istiyorum forumda bilenler vardır onunla ilgili belki ayrı konu açabilirim ama burdan cevap veren olursa inşAllah burdanda muhabbetini ederiz .

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar adım adım yapıp detaylı resimleri paylaşacam . Lütfen yardımlarınızı önerilerinizi yorumlarınızı desteklerinizi eksik etmeyin :)







  • Arkadaşlar merhaba. 2009 yılı ekim ayında sıfır aldığım "2010 model golf 6 1.4 tsi comfortline dsg" aracımı, çocuğum olduğundan ve uzun yolda eşyalarla birlikte araca sığmakta artık güçlük çektiğimden satmayı düşünüyorum. 5 yılı aşkın süredir kullandığım ve beni bir kere bile üzmeyen aracımdan ayrılmak gerçekten güç olacak gibi. Üstelik ilk aracım. Araç 24 bin kilometrede. Ekstradan arka park sensörü, hız sabitleme ve orjinal spor pedallar var. Sizce araç için ne kadar ücret isteyebilirim. Fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.