Şimdi Ara

Vw golf 3 97 model 1.6 sport hakkındaki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili forum sakinleri golf 3 hakkında fikir ve tecrübelere ihtiyacım var.. Çevremizde bi abimizde 97 model vw golf 3 1.6 sport ( abs, klima, hid. direksiyon, çift airbag, ön camlar elektr. ) modeli olan 200.000'de 3. Sahibinden kazasız ve sadece arka çamurluk işlem görmüş sürekli benzinde kullanılmış yeni sıralı sistem lpg taktırılmış 190.000'de triger, baskı balata, akü, bobin distirübütör ve kablolar bujiler değişmiş şuan lpg yeni takıldığı için muayne işlemleride yaptırılıyo araç şu golflerin ilginç olan renginden lacivert mi desem mor mu anlam veremedim çamurluk uçlarında ve tavanda güneş yanığı olan ön tamponda sislerinde bir sorun birde sol marşpiyel üst plastik aksamı sıkıntılı olan bir araç var arkadadaşlar araç alma planlarımız var bu araç hakkındaki bilgi birikim deneyim ve tecrübeleriniz düşüncelerinizi almak isterim bu aracın "+" ve "-" nelerdir bildiğim kadarıyla sağlam kemikli ve konforlu bir araç kullanma deneme şansımda oldu fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var arkadaşlar yardımlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • merhaba

    Bizde 1993 golf 3- 1,8 modelini 5.5 yıldır kullanıyoruz. Eksi tarafları artık eskidiği için motor borularında patlaklar meydana geliyor. O yuzden gozler ara ara harareti bakması lazım yoksa aracı susuz bırakabilirsiniz.
    350,000 km ye yaklastı neredeyse. Öyle aman aman bir problem yaratmadı. Tek kronik sıkıntısı sıcak hava ufleyen havalandırma sorunu. O da bazı ustalar tarafından tamir ediliyormuş ancak biz henüz yaptıramadık. 50 tl benzin ile 150 km yol katedebiliyorsunuz. Golf 4 den sonra golf karakterini yansıtan araclardan birtanesidir duruşuyla. Sanayide istediğiniz orjinal veya çıkmacılarda cıkma parçalara ulaşabiliyorsunuz.
  • 5 yıl kullandım, gayet sağlam bir araç, temiz ve bakımlıysa mesele yok, AFT motor, yakıt benzinde biraz fazla 9-10 ltr yakar şehir içi, şoför koltuğu kenar yükseltileri çabuk gidiyor, kalorifer havalandırma çıkışlarındaki plastik ızgaralar sorunlu ve piyasada çıkmacılarda bayağı pahalı, iyi bir LPG ayarı ile sorunsuz uzun süre kullanılabilir, parçası bol fiyatlar orta karar
  • sportacus kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum şuana kadar olumsuz bir bilgiye ulaşmamıştım kronik sorunlar harici mağlum yıllara meydan okumuş araçlar ama kullandım sürüşü çok konforlu rahat ve güven veren bi yapısı var hissettiğim kadarıyla.. bakalım kısmetse muayne sonrası expertize sokup gereken kararı vericez araç konusunda iyice içim rahat etmesini istiyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz ise alın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalekale kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aracın ruhsattan motor koduna baktım aft motor 77kw buda 102 beygire tekabül ediyo heralde araç hoşumuza gitti yukardada dediğim gibi muayne işlemlerinden sonra bide biz expertiz yaptırıp duruma göre motor sağlıklı çıkarsa ki ; lpg'yi takan ilk amcamız olmuş 40'lı 50'li yaşlarda amcamız. aracın motorundan bayağı umutluyum inşallah beklediğimiz gibi çıkarda bir süpriz çıkmazsa allahın izniyle kısmetse alıcaz aracı sizede teşekkür ediyorum fikirleriniz ve düşüncelerinizi tecrübelerinizi paylaştığınız için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperchargerEgea S kullanıcısına yanıt
    Araç temiz duruyo hocam hayırlsı niyetimiz almak yönünde bi aksilik çıkmazsa.. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zoroix59

    Araç temiz duruyo hocam hayırlsı niyetimiz almak yönünde bi aksilik çıkmazsa.. 😊

    Şimdiden hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.