Şimdi Ara

VW CC almak üzereyim DSG aklimi karıştırıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
21.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhdmr

    :)
    Hocam benim focus sanziman i motoru vs sorunlu olduğu ortaya ciksin forumlarda yerden yere vururum. Yıllarca alin teri döküp aldigim bir seyin kusurunu savunamam. Öte yandan dsg konusuna gelirsek vw almis olsam "beğendim aldim kimseye kalmamış ama dsg sorunlu bir sanziman patladigi yere kadar kullanirim" derdim.

    Bu arada makyajli c4 ve yeni 308 in motor otomatik sanziman uyumu ve sorunsuzlugu(eat6 otomatik sanziman + bluehdi) üzerine tanimam. Evladiyelik olacaklar sanirim
    Eski bir mesaj ama...



    Arkadaşımın focusun şanzıman garantisi bittiği gibi tırtladı. Eski aracı passattı ve dsgye ağzına geleni söylerdi. Şimdi bu yarı otomatiklerin hepsi aynıymış diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undo81

    2016 model 150 beygirlik olanından var. yakıt konusunda basarsam bile (140-180 arası) ortalama şehir dışında 8 lt yi geçmeyen. evimden işim ankara 30 km mesafelik yolda yaşlı amca gibi kullanırsam 4,8lt yakan arabam. çok memnunum. satıp ne alacağım. sattığım fiyata sıfır polo vermezler. bir yere gittiğimde arabayı beğennelerin ilginç bir şekilde kötülemeye çalışmasını da bir türlü anlamıyorum. yaw passat işte bu araba ve sadece design farklı ve bir iki özellik daha var o kadar. yok basıkmış içi darmış, motor aliminyummuş çabuk bozuluyormuş (bu ne demekse), piyasadan çıkmış, ses alıyormuş, şanzıman bozuluyormuş... dsg sıkıntılıymış. double clutch i kullanan kaç marka var biliyor musunuz? Kuru kavramada kullanıma bağlı olarakda kavrama sorunları olabiliyor. O zaman git tork konverter şanzıman lı araba al ve çok yaksın. yav geçin bunları. canafar gibi araba işte. hiç de bir sorunu yok. az yakıyor, oturaklı, güçlü, arıza veren kronik sorunu yok, gemi gibi araba işte.

    ---

    vw in cc yi iptal etmesinin sebebi passat dan daha pahalı, sport bir araba ve o kadar satılmayınca kendi içinde rakip oluşturdu. arayı daha da açarak luxuries kategorisinde arteon u çıkardı. o kadar.
    Bende de 2015 model 150 beygirlik dsg jetta var söylediklerinize birebir katılıyorum... Ayrıca ben istanbul gibi bi yerde 8 litreyi hiç geçmiyorken konya ovasında 14 litre yaktığını söyleyen de bariz sallamıştır... Şu anda son iki deponun ortalaması 6.0 litre sakin kullanımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fat304h

    Merhabalar,

    Bende Konyadayım yas itibariyle Passat bana biraz ağır kaçıyor.2012 1.6TDI Manuel comfortline aracım. Ben gayet memnunum özellikle yakitindan.

    Ben 1.4tsi icin gozumu karartip 11lt yi gözden cikardim ama 14 cok cok cok fazla..
    4.5 yıl kullandım üstelik 160 hp olan versiyondu benim aracım. 14 litre hiç görmedim üstelik 2015 sonrası 150 lik motor öncekine göre daha ekonomik. Sizin kullanımınıza göre kesinlikle üzmez yakıt olarak emin olun. Çizimi ile hala aklımda bir araç tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 1.4 tsi jettadan 1.4 tl si cc ye geçtim 2015 model.

    Sadece 3 ay bindim . Araba çok iyi dopdolu bir arabaydı . Arka taraf biras basıktır ferahlık hissi yoktur . Jettaya göre içeriye daha fazla yol sesi alıyor. Camlar çerçevesiz olduğu için fitili iyi sıkıştıramıyor ordan ses geliyor . Kısa kullanıyorsanız 14 litrelerde yakar . Tekrar satıp sıfır jetta aldım dünya varmış. DiZelden benzinliye geçmek hata olur. Konforda daha iyi olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cc 2016 1.4 tsi var ortalamam 8 i gecmedi. isten eve - yaklasik 30km yarisi sehir ici ankara- ortalamam 5 lt. inanmayan mesaj atsin gelsin göstereyim.. jetta ile cc yi karsilastiranida ilk defa burada goruyorum. cercevesiz cam icin izalasyon yaptirsaydiniz. tum cercevesizlerde dunyada durum böyledir ve silikon ile izalasyon yapilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.