Şimdi Ara

Vw Caddy'e yaz lastiği tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Volkswagen Caddy araca yaz lastiği alacağım, hangi markayı tavsiye edersiniz? Kışlık olarak bu sezon Nokian wr snowproof aldım ve oldukça memnun kaldım. Yol tutuşu, sessizliği ve kar buz performansını çok beğendim. Karlı ve buzlu yolda bana mısın demiyor. Yaz lastiği olarakta Nokian düşünüyorum ama kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz neler?




  • Ucuz olan lastiği al geç, Falken öneririm.

  • Ben Primacy 4 kullanıyorum konfor ve ıslak sudaki duruş,yol tutuşu iyi.12 bin km oldu henüz eskime ibareleri de yok,uzun ömürlü olacakmış hissiyatını veriyor.Öte yandan ContiPC6 da önerebilirim güzel lastiktir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: parker48

    Ucuz olan lastiği al geç, Falken öneririm.

    Benim öyle ucuz mal alma gibi bir düşüncem yok hocam. Fiyata takılmam ve bilinmedik duyulmadık markalara sıcak bakmıyorum. Aracın yerle temas eden tek parçası olan lastiğin sürüş güvenliği açısından çok büyük önem taşıdığını herkes bilir, o yüzden ucuza kaçmam. Tavsiyen için teşekkür ederim gene de.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoloClassic75

    Ben Primacy 4 kullanıyorum konfor ve ıslak sudaki duruş,yol tutuşu iyi.12 bin km oldu henüz eskime ibareleri de yok,uzun ömürlü olacakmış hissiyatını veriyor.Öte yandan ContiPC6 da önerebilirim güzel lastiktir.

    Yorumun için öncelikle teşekkür ederim hocam. Daha önce hiç mıchelin kullanmadım, primacy 4 tavsiyenizi araştıracağım. Contiental de var aklımda ama önceliğim değil şuan. Nokiana da sıcak bakıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.