Şimdi Ara

VSX-323 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    salonda kullandığım 47LM960 model LG televizyonum var. internete bağladım ve pc ile nero media home üzerinden bağlantı kurarak pc deki filmleri seyrediyorum.Buna birde filmlerden zevk almamı sağlayacak bir ses sistemi almak istiyorum. salon yaklaşık 20m2 ve apartman dairesi teknosada bir kampanya gördüm.
    http://www.teknosa.com/urunler/119966460/pioneer-vsx-323-k-amphireceiver-pioneer-s-es3tb-ho
    bununla ilgili yorumlarınız nasıl olur film için yeterlimidir.fiyat uygun geldide :)



  • infoumut İ kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim, bu set tam giriş seviyesi bir set. Özellikle hoparlörleri oldukça vasat bir set. Forumda oldukça aktif olan des955 isimli bir arkadaş aynı sistemi kullanıyordu. En sağlıklı yorumu ondan alabilirsiniz.

    Benim nacizane tavsiyem ise 1700tl o sete vermektense 2000tl'ye aşağıdaki seti almanız olacaktır. Avr (amfi) kısmı aynı olsa da hoparlörleri daha iyi olan bir settir. İleride daha iyi bir Avr almak isterseniz, en azından bu setin hoparlörleri çok sırıtmaz.
    http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Vsx-323-Magnat-Supreme-802-Hcp-Sinema-Paketi__isp12448542
    Bu arada bu seti satan firma Gsa elektronik. Firma sahibi Orhan Bey oldukça ilgili ve yardımcı olmayı seven bir kişidir. Kendisi ile telefonda konuşup bilgi almanızı tavsiye ederim.

    Yada yurtdışına çıkma şansınız varsa Avr'yi yurtdışından almanızı tavsiye ederim. Ben şahsen bu şekilde alıyorum, hatta bu Pazartesi günü Almanya'dan yeni bir Avr aldım. Özellikle Almanya'da bazı modeller yarı yarıya ucuz.

    Bu arada yeni Avr aldığım için elimdeki Sony Str-dn840 avr'mi satıyorum . Size önerdiğim setin aynısını almayı düşünen bir arkadaşın başlığında detaylı bilgileri paylaşmıştım. O başlığı ve son dönemde aktif olan giriş seviyesi Avr'ler ve sinema sistemleri başlığını da okursanız fikriniz olur.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94160532
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87054142

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mesajın için teşekkürler ancak ürün fiyatı 1400 TL bugün için buda beni cezbediyor açıkcası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infoumut İ kullanıcısına yanıt
    1400 tl ise düşünülebilir ama internetten bakınca 1700 gözüküyor. Eğer 1700 derlerse kesinlikle almayın ve dediğim sete alın. Aradaki 300 tl farka değecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infoumut İ kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ben seti kullanıyorum eğer daha fazla verebilirsen kesinlikle s-es3tb sete bulaşma derim tabi gene karar senin
  • merhaba arkadaşım
    Ben onu mediamarketde dinlemiştim sesi oldukça iyiydi ama benim tavsiyem eğer bir yerde dinleme olasılığın varsa önce test et,milletin dediği gibi yok budaha iyi şu daha iyi bakma,bu sistemi sen dinleyecen sonuçta,parasınıda sen verecen bunu yada başkasını test etmeden alma,zaten forumda yazışmalara bakıyorum hep aynı insanlar aynı şeyleri yazıp çiziyo,en iyisi sen kulağına inan.
    Saygılar
  • arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler zaten internet sayfasında bir yanlışlık yapmışlar, ben mağazaya gidene kadar fiyat gene 1700 tl olmuş:( bende almadan çıktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.