Şimdi Ara

VR900 Yerine Asus Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Öncelikle Hayırlı Bayramlar dilerim.
    VR900 maalesef Wi-Fi kapsama alanı beni memnun etmedi. 100m2 evde 2 çekmesine rağmen internete bağlanamama gibi sorunlar yaşıyorum. İade edeceğim onun yerine ASUS marka Wi-Fisi iyi olan 1000TL civarı bir modem önerirseniz sevinirim. Bu konuda illaki birkaç kişi araştırıp ASUS marka alan ve memnun olanlar vardır.

    En önemlisi benim için Wi-Fi Kapsama Alanı.

    ASUS Marka Model Olarak Hangisini önerirsiniz ya da başka bir markada olur ama sağlam olması önemli.
    İnternetim 35Mbit VDSL
    Şimdiden teşekkür ederim.



  • 35 mbps için o kadar masrafa gerek yok ki. Alın 2. El bir airties 5650 veya sıfır olacak diyorsanız asus n16 yanına da xiaomi router 3g. Evin her tarafına 400-500 tl ye yayın interneti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ille de derseniz ac68u derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsl-ac88u nun fena değil.,vmg3312 nin çekmediği yerde 2 diş çekiyor iphone da ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    35 mbps için o kadar masrafa gerek yok ki. Alın 2. El bir airties 5650 veya sıfır olacak diyorsanız asus n16 yanına da xiaomi router 3g. Evin her tarafına 400-500 tl ye yayın interneti.
    Dediğiniz doğru ama hocam ama zaten çok büyük ev değil o yüzden sorun etmiyorum ama TP-Link Archer VR900 gibi bi modemin bu hatayı vermesi bana absürt geldi açıkçası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okirgil

    Asus ille de derseniz ac68u derim
    İllaki Asus değil önemli olan yeterli seviyede wifi gücü güzel bir modem arıyorum Asus çok tavsiye ettikleri için Asusdan örnek vermek istedim hocam başka tavsiyelere açığım TP-Link harici :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    dsl-ac88u nun fena değil.,vmg3312 nin çekmediği yerde 2 diş çekiyor iphone da ?
    Hocam bu çok abartı değil mi biraz fiyatıda 2000TL civarı indirim gibi birşey olsa alma konusunda tereddüt etmezdim :)
  • Hocam yardımcı olursanız sevinirim forumda vardır bunu araştıran bilen birileri.
  • https://www.asus.com/tr/Networking/RT-AC2900/ bu şekilde veya daha iyi router değil modem gerekli yardımlarınızı bekliyorum Asus olmak zorunda değil :)
  • 1000 lira harcayacaksan 2 tane cihaz kullan, bi yarısına biri, diğer yarısına diğeri interneti dağıtsın. mesela xiaomi router 3g işini görür ikinci cihaz olarak, ethernet kablo ile bağlar wired repeater modunda kullanırsın.
  • mu5tafa arkadaşımızın dediğini yapıp 2.el bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alıp combo olarak kullanabilirsiniz hem çok daha ucuza denk gelir hemde routera pekçok firmware yükleme seçeneğinizde olur openwrt pandorabox padavan gibi

    https://tr.aliexpress.com/item/32961832754.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7c643c00vho4Mv


    Burdan alabilirsiniz alırken EU adaötörü seçin yoksa çalıştıramazsınız ve kargoyu aliexpress kargosu olarak ayarlayın daha hızlı gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    1000 lira harcayacaksan 2 tane cihaz kullan, bi yarısına biri, diğer yarısına diğeri interneti dağıtsın. mesela xiaomi router 3g işini görür ikinci cihaz olarak, ethernet kablo ile bağlar wired repeater modunda kullanırsın.
    hocam haklısınız ama tek cihaz benim işimi görücek zaten dediğim gibi Türktelekom'un vermiş olduğu modemle neredeyse aynı menzile sahip VR900 tuhafıma giden o o yüzden modem önerisi bekliyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AirJET

    mu5tafa arkadaşımızın dediğini yapıp 2.el bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alıp combo olarak kullanabilirsiniz hem çok daha ucuza denk gelir hemde routera pekçok firmware yükleme seçeneğinizde olur openwrt pandorabox padavan gibi

    https://tr.aliexpress.com/item/32961832754.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7c643c00vho4Mv


    Burdan alabilirsiniz alırken EU adaötörü seçin yoksa çalıştıramazsınız ve kargoyu aliexpress kargosu olarak ayarlayın daha hızlı gelir
    hocam haklısınız ama tek cihaz benim işimi görücek zaten dediğim gibi Türktelekom'un vermiş olduğu modemle neredeyse aynı menzile sahip VR900 tuhafıma giden o yüzden modem önerisi bekliyorum güzel bir modem önerebilirseniz daha iyi olucak TP harici :)




  • w0lker16 W kullanıcısına yanıt
    Asus AC88U Aldım bakalım tekrardan yazarım elime ulaştıktan sonra deneyipte yardım eden herkeze teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.