Şimdi Ara

VPCEB1M1E/BJ vs VPCEB1M1E/WI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az sonra laptop siparişi vericem çok acil bir şeyi yanıtlamanızı istiyorum.ben beyaz laptop istiyorum ama şöle bi şey var iki laptopun fiyatları aynı olmasına rağmen siah olanında ekran kartının belleği daha yüksek. siyah olan modelin beyazı da yok napıcam şaşırdım kaldım yardımcı olursanız sevinirim. işte linkler:

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1M1E-BJ-NOTEBOOK,14899.html#urun_detay_div

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1M1E-WI-NOTEBOOK,15377.html#

    2 model aynı zaten. ama siah olanının ekran kartı özelliğinin daha iyi olması kafamı karıştırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayaksi -- 30 Haziran 2010; 23:46:36 >







  • hocam siyah yada beyaz fark etmez ama artik gunumuzde kalite ön planda yani siyah beyazin önemi yok.özellik olarak hangisi daha iyiy ise git onu al derim.
    hayirli Olsun
    Sonuclari bekliorz...
  • [;)] Ordaki ekran kartı bellekleri kafanı karıştırmasın arkadaşım. İkisinin de ekran kartı aynı rahat olabilirsin. Ati radion HD 5650 1 gb DDR3 ekran kartına sahiptir. Düşük modeller dışında hep ( Düşük modellerde DDR2 veya 512 mb DDR3 kullanılır) hep kullanılan budur. İnan bana oyun oynacayağın zaman 1 gb ram in üstünü kullanamıyacaksın zaten . Ben Hp kullanıyorum Ekran kartım ati 4650 . Benim laptop içinde ram 2280 mb ta çıkar yazıyordu. Fakat zaten ihtiyacı olmuyacağını ve kullanamıyacağını biliyordum. Gta4 oynarken grafik özellikleri açacağım sırada ekran kartında kullanılan ram miktarını yazıyordu ve 1 gb tı ( yani ekran kartının kendi fiziksel belleğini) görüyordu. Diğer oyunlarda da aynı şey geçerli . adamların yaptığı satış stratejisi insanların gözünü boyamak başka bişey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colins547 -- 1 Temmuz 2010; 16:20:03 >
  • arkadaşlar bende sony vaio VPCEB1M1E/BJ modeli var hardiskin bir bölümüne win7 34 bit yükledim ama sürücü olarak sadece 64bit uyumlu bulabiliyorum sizin bu konuyla iligili bi fikriniz var mı? şimdiden çok teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.