Şimdi Ara

Vosvos hayalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üniversiteyi bitirip memlekette iş bulmamın ardından bir araba almaya karar verdim. Ehliyetim var fakat daha önce hiç araba sahibi olmadım. Çok da tecrübeli olduğum söylenemez. Günlük hayatta pek araba kullanmaya ihtiyacım olmuyor. Hafta sonları şehir dışında kamp yapmaktan hoşlanıyorum. Bu iş için vosvosun çok uygun olacağını düşünüyorum. Ama bana sorun çıkartmıyacak, rahat kullnabileceğim bir vosvos bulma konusunda tereddütlerim var. Bu aracın çok masraflı olacağını, çok fazla yakıt tüketeceğini söyleyenler var. Bu konuda da kafam karışık. Yine de arabalara meraklıyım ve ufak tefek sorunlarıyla ilgilenin benim için sorun yaratacağını düşünmüyorum. İzmir' de yaşıyorum ve bulunduğum şehirden arabayı almayı düşünüyorum. Satılık ilanları incelediğimde farklı modellerin olduğunu gördüm. Fiyatlar da oldukça değişken gözüküyor. 15 bin liraya kadar bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum. Temiz bir araç alma niyetindeyim. Daha önce böyle bir maceraya kalkışan oldu mu? Benim için neler önerebilirsiniz? Vosvos hayalimdeki amaca uygun bir araç olabilir mi? Hangi modeli neden tercih etmeliyim? Bütcem istediğim özelliklerde bir vosvos almaya yetecek ölçüde mi? Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.







  • 15 bin başlangıç için ideal ama alacağın vosvosu sağlam Olmalı yoksa sanayiden çıkamazsın. Bu işten anlayan bi ustanı bulup arabaya baktırarak alman daha doğru olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tür arabaların hayalini kurmak güzeldir ama sahip olup kullanınca aslında o kadar da güzel olmadığı anlaşılır çoğu zaman. Bence vosvos ancak 2. araba olarak kısa mesafede gezmelik bir araba olabilir. Günlük kullanım için alırsan pişman olma ihtimalin yüksek.
  • sadece şekil için alıyosan ona birşey denmez ama hiçbi mantığı olmayan araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.