Şimdi Ara

VOLVO V50( S40 SW) SİZCE NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar...
    V50 en çok beğendiğim SW araçlardan birisi. Allah nasip ederse yakında ilk bebeğimiz olacak ve çocuk daha doğmadan insanın araba seçimlerini bile etkiliyor. sedan araçları çok sevmiyorum, HB araçların da artık bagaj hacimleri yetmezmiş gibi geliyor. Bu yüzden son zamanlarda SW araçlara yönelmeye başladım. 2. el Volvo V50 de seçeneklerim arasında. 2008-2009 dizel düşünüyorum. Acaba V50 lerde bu yıllar arası donanım farkı veya başka önemli bir fark var mı? premium orta donanım sanırım. bu yıllarda premiumda ESP dahil güvenlik donanımları standart mıydı? bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.

    2008 model dizel premium V50 buldum. 70000 km de iki çamurluk boyalı, kaza değişen yokmuş. servis bakımlıymış.fiyat en son 37000 TL isteniyor. sizce nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drchtygn -- 23 Haziran 2011; 21:01:58 >



  • Arkadaşlar 1-2 gün içinde cevap vermem lazım. acil tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Tipi bana göre felaket, iç hacmi ve bagajı beklenilenden daha düşük, dizel motorun performansı ve tüketimi ise çok iyi, malzeme kalitesi-konfor-yalıtım ise mükemmel. ESP bildiğim kadarıyla her modelinde standart, Premium da üst donanım demek oluyor sanırım, bu araba bir ara makyaj yedi de 2008 mi 2009 mu hatırlayamadım, birtek ona dikkat etseniz yeterli.

    bulduğunuz aracın fiyatı normal, ama SW olduğunu unutmayın, 35e kadar çekmeyi deneyebilirsiniz, çok kafa karıştırıcı yazmış olabilirim ama özetle TAVSİYE ETTİĞİM bir araçtır.
  • '08 ve sonrası makyajlı kasa.Premium'da dsc var,dynamicde dstc.'08 ve '09 da fark yok('09 ve üstünde start-stoplu alınabiliyor,hepsinde yok).
    Dynamic'de
    -ısıtmalı ön koltuklar,dstc,17"jant,gözlük yeri,cruise control,bi-xenon far ve far yıkama,elektrik kontrollü ve hafızalı sürücü koltuğu,6'lı cd çalar,alüminyum kaplamalı-deri vites ve direksiyon,('09 da güneşlik,bluetooth)
    Söylediğiniz fiyat premium için bence uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 23 Haziran 2011; 20:38:54 >
  • CrazyRomeo156,Janjan verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

    V50 teknik verilerde bagaj hacmi 417 lt görünüyor.sedan versiyonu S40 da 400 lt. SW için biraz küçük geldi bana. yada V50 bagaj hacmi yanlış yazılmış. araç için hasar sorgulamada 1200 TL ve 2000 TL farklı zamanlarda hasar kaydı var. satan kişi çamurluklar değişmedi sadece boyandı diyor ama bana sadece boya işlemi için bu fiyatlar yüksek geldi biraz. Ayrıca en yakın Volvo servisi bulunduğum ile 450 km uzakta. Şu anki aracım 2006 focus hb ghia benzinli. Aracımdan benzin masrafı ve uzun yolda fazla yol sesi dışında memnunum. sık sık uzun yol yaptığım için yalıtımı ve konforu daha iyi az yakacak bir araç düşünüyorum. V50 beklentilerimi karşılayacak gibi ama servisin uzak olması da düşündürüyor.
  • servisin bulunduğum ile çok uzak olmasından dolayı aracı almaktan vazgeçtim. yardımcı olanlara teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    Tipi bana göre felaket, iç hacmi ve bagajı beklenilenden daha düşük, dizel motorun performansı ve tüketimi ise çok iyi, malzeme kalitesi-konfor-yalıtım ise mükemmel. ESP bildiğim kadarıyla her modelinde standart, Premium da üst donanım demek oluyor sanırım, bu araba bir ara makyaj yedi de 2008 mi 2009 mu hatırlayamadım, birtek ona dikkat etseniz yeterli.

    bulduğunuz aracın fiyatı normal, ama SW olduğunu unutmayın, 35e kadar çekmeyi deneyebilirsiniz, çok kafa karıştırıcı yazmış olabilirim ama özetle TAVSİYE ETTİĞİM bir araçtır.

    Janjancım V50'nin tipini öyle beğeniyorum ki anlatamam...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.