Şimdi Ara

Voltran LPG ve kafayı yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Opel astra 97 model gls Aracımı yeni aldım üzerinde voltran sıralı LPG sistemi takılıydı. 2 hafta sonra araç ilk marşta almamaya başladı. 3-4. seferde alıyordu. Ankara daki tek servisi olan damla otogaz a götürdüm. bilgisayara bağladıklarında beyinde sıkıntı olmadığını söylediler. Ön kaputtaki gaz kesicinin arızalı olduğunu söyleyip lavota gaz kesici taktılar 80 liraya. sorun kesin düzelcekse taktırılmasına onay verdim. bizim işimiz bu voltran dan herkes anlamadığı ve yapamadığı için kötülüyorlar bunu takınca sorun düzelir dediler. ancak gazcıdan çıkıp lastikçide lastikleri değiştiridğimde yine aynı sorun oldu. Allahtan yakındı gittim tekrar. ama sen şimdi git benzinde bırak yarın sabah öyle dene dedi. ankaraya 120 km uzakta olduğumu söylesemde onu bilmeden bişi yapamam dedi.
    ertesi gün ise aracı benzinde çalıştırdım. sorun yoktu fakat yolda giderken stop etti. 5km lik yolu 5 kere stop etti. ve 3-4 dakika beklemeden çalışmıyor. marşı alıyor fakat tırtırtıtr gaz yemiyor ve 2-3.denemde eksozdan bi patlama sesi. araba eskisinden daha berbat oldu.
    kafayı yemek üzereyim sorun lpg sisteminde mi sizce aynı ustaya tekrar gidip boş yere tekrar ihtiyaç olmayan başka bi parçayı değiştirip beni kandırmasını istemiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.







  • merhaba dostum 2010 yılın da fıat brawo marka bı aracım var dı uzerınde de voltran sıstem vardı yemın ederım o arabadan ve tupten cektıgımı bı ben bılırım... servısı yok olan servıste yalandan bakıoyr o gun gonderıyor ıkı gun sonra tekrar. stop etmeler gaza gecmemeler bıraz gaza basınca benzıne gecmesı yolun yarısın da benzıne gecıp gaza gecmemesı vs vs daha bır suru sey saya bılırım sana bu konuda.... yaptıgım en buyuk hata gaza kızıp arabayı sattım. yapabılecegın tek sey var baska bır fırmaya gıt tesısatı komle yenılesınler kı tavsıyem brc dır veya daha ıyı lerıde var bıraz paraya kıyacaksın o voltrandan kurtulacaksın... adamı arabadan sotuyor valla... hıç sorunu arastırmana gerek yok ben zamanın da voltranın genel mudurune bıle gıttım bı sonuz yok... rezıl bır fırma... gecmıs olur ınsallah diyorum... saglıcakla...
  • tesadüftür ki bendede 2 yıl once brava vardı voltran tuplu neler cektım neler o sistemi sokup atacaksın baska care yok benımde aracı satma sebebımdı hatta suan palıo kullanıyorum benzınlı lpg takmıyorum yasadıklarımdan 2 kere yolda kaldım araba stop etmıstı tupe gecerken bı daha calısmadı 1 gun kadar benzıne gecmeler stop etmeler arkadasım brc ya da zavollı tak bosuna para harcama voltrana tecrubeyle sabıt
  • cevrende atıker tak dıyende cok olucak 500 lıra ıcın ıtalyandan vazgecme yerlı takmada ne takarsan tak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.