Şimdi Ara

Volkan Burak'ı tokatlamış.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tag battle olmuş
  • Beklerim, macaristan maçından sonra anladım ki hiçbirinde karakter yok.Biri sakatım diye oynamaz, biri dayılık yapar.Yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mario Balotelli


    Beklerim, macaristan maçından sonra anladım ki hiçbirinde karakter yok.Biri sakatım diye oynamaz, biri dayılık yapar.Yazık.

    volkanın her 2 maçta yediği goller nasıldı belkide volkanda o golleri bilerek yedi.(senin mantığına göre)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşbaz

    Galatasaraylılar haddini bilecek o kadar

    Galatasarayın as oyuncuları oynamayınca milli takımın hali ortada.100 kiloluk volkan ve dönek emre mi kurtaracak takımı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşbaz

    Galatasaraylılar haddini bilecek o kadar

    Sorunlumusun?
  • Bizdeki konu silinmiş bu niye açık ? Daha doğrusu silmenin mantığı ney ?
  • su ana kadar 20 gsli 16 fenerli yorumu var. bir de bizdeki sizdeki ayrimi yapiyorsunuz. oyle bir ayrim ongoruyorsunuz buraya yazmayacaksiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle birşey olmuş olsaydı eminim burak veya selçugun yüzünde gözünde bir iz veya morluk filan olurdu. yani volkan tutacak tokat atacak burak'a ama hiç bişey olmayacak . yalanın daniskası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salinas

    quote:

    Volkan Burak'ı tokatlamış..


    penaltı olmuşmu?


     Volkan Burak'ı tokatlamış..




    leş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salinas

    quote:

    Volkan Burak'ı tokatlamış..


    penaltı olmuşmu?


     Volkan Burak'ı tokatlamış..





    penaltıyı ilk fb-gs maçında verecekler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PunisheRaFk

    Orası kıraathane olmadığı için zaten o takımın KAPTANINA laf edemez selçuk.
    iyi oyuncu + gsnin oyuncusu diye peygamber muamelesi yapmaya çalışmayın artık.

    Kimmiş o kaptan. Basın tribününe el kol hareketleri yapan, İsviçreli futbolculara tekme tokat saldıran, Hiddink zamanında önce kaptanlığı alınan sonra Milli takımı bıraktım triplerine girdikten sonra cemaatçi kankaları takımın başına geldikten sonra Milli takıma dönüp kıçı kırık Estonya'ya gol attı diye asıp kesen Emre'mi? Geçiniz.
  • Yahu gençler diyoruz cahiller ilerde akıllanacaklardır diyoruz da harbi öyle bir sınırları aşıyorsunuz ki... Hele bu şike olayından sonra iyice insanlar garipleşti gençler zehirlendi... Mantıklı düşünün gençler mantıklı!!!!

    Emrenin doğru yaptığını söyleyenlerde 1 gram insanlık olduğunu zannetmiyorum. Selçuk eğer sakat olmayıp oynamak istemediği için yapıyorsa eyvallah eleştirirsin. Ama sen gidip adam sakatım diyor Emre de aklı sıra laf vuruyor kim buna karşı çıkmaz? Biraz empati yapın. Biliyorum gençler bu sizin için zor ama bir deneyin şu zehirli beyinlerinizden kurtulun. Bilmem ne maçından sonra sadece bir oyuncu üzerinden eleştiri yapılmaz haksızlık yapıyorsunuz özellikle eski topçular sevdiklerimiz yapınca ağrımıza diyen adam haksızlığın en büyüğünü takım arkadaşına yapıyor. Ama sizde haklısınız gençler koskoca adamlar kendilerini böyle zehirliyorken siz ne yapacaksınız! Biri Hamite yıkar yenilgiyi diğeri Volkana yıkar. Allah sonumuzu hayretsin. Güzelim nesil bir futbol topu yüzünden helak oluyor hadi hayırlısı!!!!




  • Başlıkta volkan'ın tokat attığından bahsediliyor ama,içerikte kavga çıktığı,burak'ın volkan ve emre'nin üstüne yürüdüğü,tekmelerin tokatların havada uçuştuğu yazıyor yanlış okumadıysam.Burak'ta volkan'a vurmuş olabilir,ya da emre selçuk,emre-burak,selçuk-volkan tokatlaşmalarıda yaşanmış olabilir:)
  • TFFden açıklama


    Fanatik Gazetesi'nin bugünkü nüshasında "Milli Takım yanıyor, herkes uyuyor" üst başlığı ve "Tekme tokat kavga" başlığıyla birinci sayfa manşetinde yayınlanan haber, hayali bir kurguyu içermektedir.

    Haberde yer alan, "Oyuncular arasında antrenman sahasında yapılan toplantıda Milli Takım kaptanı Emre Belözoğlu ile Selçuk İnan arasında önce söz düellosunun, sonra da kavganın başladığı, Volkan Demirel ile Burak Yılmaz'ın katılımlarıyla kavganın büyüdüğü ve diğer oyuncular tarafından ayrıldığı" iddiaları, tümüyle gerçek dışıdır.

    Burak Yılmaz ile Selçuk İnan'ın sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna alınmadıkları, Türkiye-Romanya karşılaşması öncesinde TFF'nin internet sitesi aracılığıyla kamuoyuna duyurulmuştur.

    Burak Yılmaz, sol kalça arkası kas grubundaki sakatlık nedeniyle maçtan 1 gün önce yapılan antrenmana, Milli Takım sağlık ekibinin teknik heyete ilettiği rapor doğrultusunda katılmamıştır.

    Selçuk İnan, 11 Ekim Perşembe akşamı yapılan antrenmanda sol uyluk arka kas grubundan sakatlanmış ve oluşan ödem sonrası maç kadrosunun dışında bırakılmıştır.

    Acıbadem Sağlık Grubu'nda her iki oyuncunun çekilen MR'larının değerlendirilmesinin ardından A Milli Takım Doktoru Metin Ergün'ün Milli Takım teknik heyetine verdiği rapor doğrultusunda, Burak Yılmaz ile Selçuk İnan, Macaristan maçı kadrosuna da alınmamış ve sağlık durumlarını içeren rapor kulüplerine sunulmuştur.

    Hal böyleyken ve bu konuda resmi açıklama da yapılmışken, böylesine asılsız, mesnetsiz, Milli Takım saygınlığını ve oyuncularını rencide edici bir haberle kamuoyunu yanıltmaya kalkmak, her şeyden önce basının inandırıcılığı, güvenilirliği, etik anlayışıyla bağdaşmamıştır.

    Kamuoyunun takdirine saygıyla sunulur.




  • Volkan'ın aklı kavgada kalmış heralde bizi 2014'ten etti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onursry

    :D habere inanan var ya.O değilde böyle birşey olsa volkan emre ikilisi zaten fena yapar biri fazla agresif biri evinden aldırır.

    Yok canim ulan karsilarindaki sanki garibandi. Ne kolaydi o tehditleri ancak gazeteciye yapar. Ha Emre B olayi farkli ona bir sey diyemem eli uzun ve dokunulmazligi var.
  • Eline sağlık Volkan'ın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberin doğruluğuna inanmakta güçlül çekiyorum ama milli takımda kavga çıkarıcan bir de teknik direktör kavanın taraflarından birinden yana tavır alıyosa yazıklar olsun onun haysiyetine, şerefine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Puskevit

    Volkan'ın aklı kavgada kalmış heralde bizi 2014'ten etti.

    doğru 9 sezonda sadece 8 golu olan Aydın yılmaz bizi etmedi o etti.

    hakkı var mı orada olmaya?
  • Aman beyler evinden aldırır Volkan. Zaten mafya silah çete hep bunlarda şaşırmadım bu davranışına Volkanla Emre'nin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.