Şimdi Ara

Vodefone'unu Çevirdiği Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone hat açma bedeli başta olmak üzere saçma sapan, çeşitli oyunlarla insanların kanını emen bir şirkettir.

    şöyle ki, okuma yazma bilmeyen yakın bir akrabam bu operatörü kullanıyordu (evet bugün itibariyle farklı bir operatöre geçiş yaptık.) ilk olarak kendi kafalarına göre taahhüdü 1 yıl uzattılar. arayıp bunun sebebini sorduğumuzda, ''size bir mesaj gelmiş, siz de olumsuz dönüş yapmamışsınız, bu yüzden 1 yıl taahhüt yaptık'' dediler. iptal vs. uğraşmayalım diye düşünürken, diğer ay internet aşım bedeli eklediler. arayıp itiraz ettik. siz ödeyin biz interneti aşımını kapatacağız dediler, neyse tamam dedik gene.

    ardınan bilgimiz dışında depolama gibi bir servise üye yapmışlar, faturanızı geç ödediniz bahanesiyle 2 defa 30'ar lira hat açtırma bedeli yansıtmışlar. faturasıza geçmek için de ayrıca bir sürü cayma bedeli talep ettiler.

    her şeyi göze alıp, kurtulmayı seçtik bu para tuzağı operatörden. siz siz olun yaklaşmayın.







  • Yazdıklarınızı cok abarti geldi. Gec odeme filan yapmadiysaniz ücret cikmaz ki. Hem gününde yatirdiniz ama cikdiysa thh verebilirdiniz.


    3sene kullandim cekmedigi icin tcelle gecdim ne sitek disi bir seye abone yapdilar ne de faturali gecirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kushimat0 -- 4 Eylül 2019; 13:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturalı gecırme olayı ekrana bir pop up bilrimi geliyor ve ona basarsanız geciriyorlar. Bu biraz dikkatli olmanızı gerektiren bir mesele cogu kisi bu seyi bilmeden faturalı geciyor maalesef. Onun dısında hat acma kapama olmadna 30 tl yansıtma olayı bana ilginc geldi. Boyle bir durum olması pek mümkün degil gibi. Ayrıca 1 oldu 2. olmadan neden itiraz vs etmediniz veya gerekli mercilere sikayet etmediniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.