Şimdi Ara

VodafoneNET'ten neden uzakdurmanız gerek toplanın anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlamadan not: Mesajı çok hızlı ve sinirle yazdım yazım hatalarımı maruz görün.


    Herkese merhaba,


    VodafoneNET engelli kampanyasından taahhütsüz internet bağlattık ve herşey temmuz 2020 yılında interneti dondurma isteğimle başladı.


    İnterneti dondurma talebinde bulunduk ve o dönem evde olmadığımız için interneti dondurmadıklarını ve internetin 2 ay boyunca açık kaldığını öğrendik, birçok telefon görüşmesinden sonra ( yaklaşık 10 adet) interneti dondurma kaydımız olduğunu kabul edip kendi hjatalarından dolayı olduğunu ve ücret iadesi yapılacağını söylediler ve hattı güncel olarak dondurdular, 160₺ bir ödeme. (hala daha yapılmadı bu arada


    Sonra bu telefon konuşmalarında taahhütümüz olduğunu öğrendik ve böyle birşeyin olmadığını bize internetin engelli kampanyasından tahhütsüz satıldığını iletip bununla ilgili bir mail attık, maile cevabı SMS yolu ile hattınızdaki kısıtlama kalkmıştır diyerek geri dönüş aldık ve o dönemden sonra hattı iptalini istememizle işin rengi daha da değişti, öncelikle artık hattı kullanmak istemediğimizi ve kapatmak istediğimizi söyledik, önce hattın dondurma işlemini iptal etmemizi ve sonra tekrar iptal için aramamız gerektiği söylendi ve aynen bu şekilde yaptık.


    İptal birimi ile defalarca telefonda görüştük, ben onlara hattın üzerinde kısıtlama kalmadığını bu sms'i vodafone dan aldığımı o yüzden cayma bedelsiz iptal sağlanması gerektiğini anlattıkça onlar işi uzattı, notere gidip 3 ıslak imza atıp şikayette bulunmam gerektiğini söyleyen müşteri temsilciside oldu, zaten taaahhütteki imzanın bize ait olmadığını kabul ettiklerini söyleyen müşteri hizmetleride oldu.


    En sonunda telefonda cayma bedeli çıkmayacağının garantisini telefon ile müşteri temsilcisine 3-4 kere onaylatarak iptal işlemini gerçekleştirdik ve o da ne 742₺ cayma bedeli çıktı ve paşa paşa ödemeyi yaptık. şimdi hem cayma bedelini almam gerek 742₺ hem de 160₺ dondurulmayan ama ödediğim faturaları.


    çıkan cayma bedelinden sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım, hattımızı iptal ederken bize cayma bedeli çıkmayacağını bunu teyit ettirdiğimizi ve neden çıktığını sordum, tavırlar değişti gidin şikayet edin ozaman tarzı tavırla konuşmaya başlandı, notere gidip imza atmanız gerek denmeye başlandı iyi de siz zaten imzanın size ait olmadığını sms atarak bana bildirdiniz, iptal ederken cayma çıkmayacak dediniz.


    sonuç olarak btk üzerinden şikayette bulunduk ve tüm belgeleri koymama rağmen sadece cayma bedelinin geri ödemesine hükmedildi, tekrar vodafone u aradım cayma bedelimi almak istediğimi ve sonrasında dondurma parasını nasıl alacağımı sordum, mail atmanıza gerek yok okuyun ibanı dedi okudum 5 gün geçti yine yatan bi para yok, az önce aradım ibanı telefonda söylemem olmaz dilekçe yazmam gerekiyormuş, temmuzda başlayan sıkıntılarımız şubat 2021 olmasına rağmen hala sonuçlanamadı, ben paramı günü gününe ödedim ama btk ödemeye hükmetmesine rağmen vodafone ödememek için elinden geleni yapıypor, buyrun aşağıya kısıtlamanın kalktığına dair sms'i ve dondurma bedeli iadesini de bırakayım.


    Şimdi dilekçe yazacağız bakalım bu sefer parayı yatırmamak için ne sebep sunacaklar,


    Vodafone net'e internet açtırırken dikkatli olun, 7-8 ay süren bir mücadeleye girebilirsiniz HAKLI olasınız ve bunu ispatlasınızda çok yıpranacaksınız.

    VodafoneNET'ten neden uzakdurmanız gerek toplanın anlatıyorum


    VodafoneNET'ten neden uzakdurmanız gerek toplanın anlatıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuksk -- 4 Şubat 2021; 10:35:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.