Şimdi Ara

VodafoneNet Fibermax Abonelik Sürecim ve Deneyimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim adrese modem+kurulum hizmeti olmadan abonelik olmuyormuş oyüzden sözleşme kabul edilmemiş şanslıymışım

    Vodafone red 8(müzik pass olmayanı, zaten youtube varken gereksizdi)+2ay ücretsiz video pass(sınırsız youtube/izlesene)+iletişim pass(sınırsız whatsapp/facebook dosya ses belge video paylaşımı dahil, görüntülü ve sesli görüşme hariç) 55TL, Ilk 2 aydan sonra 12tl video pass ile 67TL'ye geliyor.

    Zaten telefona aylık 30-40TL arası ödediğim için bu benim için daha uygun oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Hocam fibermax ile şu ana kadar aran nasıl? Haftaya superonline taahütüm bitiyor ve fibermax öğrenci (6 ay 40+6 ay 80 tl) tarifesine başvurmayı düşünüyorum. Fatura dedikleri gibi mi geliyor? Hızda azalma falan oluyor mu?Bir de kota dolunca gerçekten 24 mbps'ye mi düşüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurucu222 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba gecikme için kusura bakma son zamanlarda forum için zaman ayıramıyorum pek. Fibermax ile aram şu ana kadar genel olarak iyi. Ama bazı sitelerle bazı sorunlar yaşıyorum. mesela yabancı dizi izleyeceğim zaman bazı siteler ok.ru gibi sağlayıcılara yüklemiş oluyor videolarını ve o belirli yabancı sitelerde o donma olayı hep var zamana bağlı olmamaksızın. Acaba interneti mi yavaşlattı vodafone diyorum hemen videoyu durdurup nvidia'nın kendi sitesinden bir driver'ını indiriyorum idm ile 10-11 mb/s ile indiriyor. (hız testi için bu yöntemi kullanıyorum :D ) yani büyük ihtimalle o sitelerin serverlerının bandwitch yoğunluğundan veya türkiyeye ayırdıkları bandwicht miktarını azlığı gibi sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Steam'de ise en fazla 9,6 mb/s gördüm. Türkiyede herhangi bir server'ı yok bildiğim kadarıyla steam'in avrupadan bir yerden çekiyor dosyaları bu açıdan bakınca yine gayet iyi. 2. ayımın içindeyim şu an ve ilk ay 100gb'ı dolduramadığım için hızım yavaşlamadı. (2-8 arası kotadan yemediği için). Ama 100'den sonra 24'e düşüyor dediğiniz gibi. Super online'da aynı fiyata AKK'siz 24 megabit alabiliyorsunuz bu açıdan vodafone baya avantajlı. fatura ise şaşırtıcı bi şekilde ilk at 23 lira geldi. Halbuki 40 gelmedi lazımdı. 100 gb kotamı kullanma oranım kadar mı fatura kesiyorlar acaba diye bir düşündüm ama emin değilim. bu ayın sonunda tekrar gelecek fatura bilgilendirebilirim sizi dilerseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 28 Ekim 2017; 1:42:54 >




  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Sizin tarife hangisi hocam. Birde vodafone fibermax abonesi olanlar genel olarak hızdan ve müşteri hizmetlerinden şikayetçi. Valla arada kaldım fiyat uygun (öğrenci tarifesi -ilk 6 ay 40 sonra 80) ama bu kötü yorumlar soğutuyor beni. Hocam birde abonelik yaparken tam olarak ne yaptınız?Bazı yorumlarda yok kurye sözleşmeyi getiriyor yok sözleşme yetişmeden hız tam verilmiyor deniyor. Burda bir vodafone bayiisine gittim tüm sözleşmeyi falan burdan yapıyorsunuz dedi.Tam bilgili değiller sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kararsız kaldım.. Yazılanların çoğu olumsuz... Memnun olanlarda yazsa seviniriz.. Ben 100mpbs 100 gb almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurucu222 V kullanıcısına yanıt
    bende öğrenci tarifesi var. Müşteri hizmeleri ile ilgili bir durmum olmadı ama montaja gelen eleman turkcell'in çalışanıymış ve altyapı turkcell olduğu için ilgili durumlarda turkcell'in ekiplerinin müdahale edeceğini söyledi. Ben bayiye gittim hallettim tüm işimi öğrenci kartım ve kimliğimle. bir form doldurup imza attım sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

    bende öğrenci tarifesi var. Müşteri hizmeleri ile ilgili bir durmum olmadı ama montaja gelen eleman turkcell'in çalışanıymış ve altyapı turkcell olduğu için ilgili durumlarda turkcell'in ekiplerinin müdahale edeceğini söyledi. Ben bayiye gittim hallettim tüm işimi öğrenci kartım ve kimliğimle. bir form doldurup imza attım sadece.

    Superonline den 24 aylık taahhüt bitiminde ayrılarak, vodafon fibermax öğrenci tarifesinde abonelik başlattım.
    Gelen elemanlar turkcel çalışanı kablo hazır eski modem ile aynı sadece logosu vodafon olarak basılmış takıldı.
    Abonelik bayiden saat 15 gibi formlar doldurularak yapıldı, ertesi gün saat 14 gibi kurulum yapıldı ve hizmet başladı.
    Bir aydır hiç problemsiz kullanıyorum.
    Taahhüt bitmeden 15 gün öncesinde başladın superonline yi aramaya, iyi bir teklifte bulunun yoksa iptal ederim dedim, en az 8 kere tekrar tekrar aradım. Hep aynı terane, ben de vodafona geçtim.




  • meteor68 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi ildesiniz. Birde hangi tarifedesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar, bu postu ana mesaja da ekleyeceğim.
    İlk defa bugün vodafone müşteri hizmetlerini arama gereği duydum. AKK'm ay başı sıfırlandığı halde 24 mbps hız alıyordum. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve bir bayan arkadaş son derece nazik birşekilde sistemden durumu kontrol edip güncellemeyi yaptı ve beni bilgilendirdi modemi kapatıp açıp tekar test etmemi istedi. Sonrasında hızım olması gereken düzeye geldi. Açıkçası forumdan gördüğüm kötü yorumlardan dolayı çekinerek aramıştım ama hiç de öyle olmadı çok memnun kaldım. Bu tarz durumları yaşadıkça paylaşmaya devam edeceğim.
  • Bu ay başında hızı sıfırlamayı unuttular galiba aynı sorun bende de oldu modemi resetledim hızım 100 mbite geri çıktı. ayrıca indirdim downloadlar da gözükmüyor. Daha ne olsun :)
  • Merhaba

    Yeni bir binaya taşındım. Ay sonu sınavlarım başlayacağı için internete oldukça ihtiyacım var. Binada bu hafta Superonline fiber altyapısı aktifleştirmişti, sanırım Vodafone Superonline altyapısını kullanıyor. 12 ay taahhütle öğrenci tarifesi almayı düşünüyorum. Pazartesi Superonline çalışanı gelmişti bende fiyatları pahalı diye istemedim, Vodafonedan internet alsam şimdi bana sorun yaşatırlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • condemned890 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de kaptım işi bakıyorum hız 24’se modemi açıp kapıyorum 100 oluyor :D ama download’ların sayılmadığını bilmiyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Tüketicinin istediği firmayla çalışma hakkı vardır. Zaten size superınline’dan gelenler pazarlama ekibidir teknik elemanları yollayacaklarını sanmıyorum. Siz Vodafone taktırsanız zaten başvuru sırasında Vodafone çalışanlarıyla muhatap oluyorsunuz. Evinize gelen adam da zaten superonline görevlisi olduğunu gizlemek için elinden geleni yapıyor :D benim klavye İngilizce olduğu için modem arayüzüne girerken şifreyi yaşamadı eleman ekran klavyesiyle yazmak zorunda kaldı ordan superonline yazdığı da açık olunca bahsetti ister istemez Turkcell”in adamı olduğundan :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 8 Aralık 2017; 1:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    downloadlar sayılıyormuş dostum. çok yüklendim az önce yüzde 80 doldurdunuz diye mesaj geldi. fakat online işlemlerde hala 0 gözüküyor kullandıgım kota.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Hocam Vodafone'a abonelik başlattım iki gün oldu, 100mbpsti paketim speedtest ilk başta 160tan açılıyor sonra 110 civarı bitiyor çok memnunum. Verdikleri Huwaei modemde hattımın alabileceği maksimum hızı merak ettim, panele girdikten sonra nasıl görebilirim biliyor musunuz?
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Mahzuru yoksa cevap vermek istiyorum. FTTH sistemde kablo kapasitesi kadar hız alabilirsiniz ama kablo kapasitesini siz göremezsiniz. Ama kablo kapasitesi tahmin edilebilir ama bunun için fiber toplama kabinine kadar kaç core gelmiş onu bilmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Yaklaşık 1-2 saat boyunca internetim kesildi. Standart işlemleri denedim (modemi kapatıp açma vs) ama işe yaramayınca aradım vodafone teknik desteği. Bir beyefendi teker teker anlattı yapmam gerekenleri. Modemi resetleyip tekrar kurulumu yapmamıza rağmen hala sunucuyla bağlantı gözükmeyince teknik ekiplere haber verdi. 48 saat içinde ekiplerin bana geleceğini ve sorunu halledeceklerini söyledi ama yaklaşık 1-2 saat sonra internetim geri geldi. Teknik destekle 2. muhattap oluşum ikisinde de memnun kaldım paylaşmak istedim.
  • Vodafone. Mobilde pek başarılı değil turkcell en iyisi bu konuda reklam yapmayla olmuyor keşke olsa ama fiber internetleri başarılı sıkıntı olmuyor turkcell ile ortak çalışmalari iki taraf içinde çok iyi keşke bizim bölgede altyapısı olsa eve fiber altyapı için ne kadar para gerekiyosa verip eve özel çektiricem artık o kadar canım sıkıldı bu yavaş hızdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaslar



    sol altyapisiyla vodafone fibermax baglaticam



    100 mb 100 gb kota birkac sorum olacak



    1- 100 mb hizi alabiliyor musunuz aksam yogun saatlerde hiz dusuyor mu



    2- modem secme sansim var mi wifi ile hiz 100u gorur mu



    3- memnun kalmazsam cayma surem 14 gun dogru mu



    4- teknik ekip 24 saat icinde sorunu cozuyor mu hizli mi



    5- ping degerleri sabit mi memnun musunuz



    6- emin olamadigim icin 12 ay taahhut vermeyi dusunuyorum memnun kalirsam taahhut bitmeden tahhut suresini uzatabilir miyim?



    tesekkurler







    az once ttnet aradi uyeliginizi iptal etmeyin size 35 mb hiz 75 gb kotayi 76 liraya yada 50 gb hiz 200 gb kotayi 89 liraya iki paketide 12 ay taahhutle verelim dedi bende hayir sol altyapisiyla fiber alicam 100 mb hiz 70 lira dedim o hizi sabit alamayabilirsiniz ana servis saglayici biziz filan dedi iptali onayladim vidafone fibermax maxi paket gordum 100 mb hiz 250 gb kota 75 lira bu hala varmi bilginiz var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1- Kabloyla 96 megabit alıyorum ben akşam/sabah diye özel olarak test etmedim ama test ettiğim zamanlarda benzer sonuçlar verdi
    2- Modem seçilmiyor huawei modem veriliyor wifi ı bana düşük geldi. Pc ve Telefonda 5G modda bağlanmama rağmen 70-80 mbps civarındaydı
    3- Şubeden yaparsanız 7 gün internetten başvurursanız 14 günmüş bildiğim kadarıyla
    4- Ben teknik ekipten memnun kaldım şimdiye kadar eve gelmelik bir durumları olmadı hiç
    5- Ping sabit oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor (Rainbow 6 siege, paragon, battlefied 1'de deneme fırsatım oldu)
    6- 12 aylık taahutü 25 yaş altında ve öğrenci iseniz öğrenci tarifesiyle kullanabiliyorsunuz yoksa 24 ay taahütler

    TTNet sallamış inanmayın hocam. Benim söyleyebileceğim tek eksi yön yabancı dizilerin upload edildiği yabancı servis sağlayıcı sitelerinde yavaş. 100 megabit sanki oluyor 10 megabit. Hepsi için geçerli değil tabi bu.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.