Şimdi Ara

Vodafone Yeni Hat ücreti ve Hediye 10 Tl sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir hatta ihtiyacım olduğu için operatörlerin kampanyalarını takip ediyordum. Vodafone'nun Hepsi Bir Arada Özgürlük 500dk 5000sms 1gb internet kampanyasını görünce almaya karar verdim. Bir kaç vodafone bayisine yeni hat ücretini sordum. 34 ve 39 Tl lik hatlar olduğunu söylediler.
    34 Tl lik olanlarda 5 Tl 39 Tl olanarda 10Tl içinde hediye bakiye olduğunu, bu hediye TL lerin paket alımlarında kullanılabileceği söylendi bana !
    Bende bu nedenle bişeyin farketmeyeceğini düşünerek, girdiğim bir kaç bayiden numaralara bakıp beğendiğim bir numarayı 39 tl den aldım.

    Hat açıldıktan sonra *123# den baktığımda bakiye 0 TL görünüyordu. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip durumu izah ettim. Yetkili kişi bana Hediye TL ile paket alamayacağımı söyleyip, istersem bunu bana söyleyen bayi için şikayet kaydı oluşturabileceğini söyledi. Bende kabul ettim...

    Numarayı beğendim, 5tl çok önemli değil ama böyle olacağını bilseydim genede bi düşünürdüm 5tl lik olanlardan alırdım belkide. Bunları yeni hat almak isteyenler uyanık olsun diye yazdım. Bayiler hat satabilmek için her türlü yalanı söyleyebiliyor.







  • *123#23# tuşlayarak yeni hat alımlarındaki hediye tl sorgulanabilir aynı zamanda pakette alınabiliyor HEPSI yaz 7000'e gönder 15 tl yüklersen +10 tl hediyen var zaten 25 tl karşılığı 500 dk 5000 sms 1 gb hepsi bir arada paketin devreye girer müşteri hizmetleri yanlış bilgi aktarmış sivri zekalılar bir halttan haberleri yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bugün yükleme yaptım dediğiniz gibi oldu. Paket ücretinin bi kısmı 10tl den kesildi. Müşteri hizmetlerinin yanlış bilgilendirmesi ilginç..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.