Şimdi Ara

Vodafone yeni abonelikte modem satmaya çalışıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, adsl internet bağlatmak için Vodafone net 'in web sitesindeki koşulları okuduktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. Yetkili seçtiğim pakete ek olarak modem satın almam gerektiğini söylüyor. Elimde Zyxel VMG3625-T20A modem bulunmakta. Boş yere modem satın almam zorunda olduğumu anlayabilmiş değilim..

    Ayrıca, websitelerinde bu bilgiyi doğrular bir açıklama yok.

    quote:

    Kampanya kapsamında Abonenin Vodafone Net'ten modem talep etmesi halinde vergiler dahil 189,6 TL olan modem bedeli Aboneye 24 aylık fatura dönemi boyunca vergiler dahil aylık 7,90 TL ödeme seçeneği ile sunulur veya Abone’nin tercih etmesi durumunda vergiler dahil 261,60 TL olan VDSL modem bedeli aboneye 24 aylık fatura dönemi boyunca aylık 10,90 TL ödeme seçeneği ile sunulur. Kampanya kapsamında Vodafone Net’ten modem alan Abone’nin modem kurulumu talep etmesi durumunda vergiler dahil 150 TL olan modem kurulum hizmeti ücretsiz olarak sunulacaktır. Sunulan modem sıfır veya yenilenmiş 2. el olabilir.

    kaynak

    Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidy -- 9 Ağustos 2020; 18:54:10 >







  • aman hocam dikkatli ol bana da abone yaparken modem sizde kalacak dendi daha sonra bir baktım modeme kira veriyormuşuz 24 ay bağladılar beni, daha sonra da zor iptal ettim aklınızsda bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.