Şimdi Ara

Vodafone vs Türktelekom hat değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, aynı ankesör kutumda 2 hat var biri turktelekom diğeri vodafone altında da hatların değerlerini atıyorum size..
    Üstteki vodafone değerleridir,
    Alttaki türktelekom.
    Benim şimdi ne yapmam gerekiyor bu konuda türktelekom hızı düşük leş gibi hattı var bu testi aynı hat kablosundan yaptım kablo kaynaklı değil..
    Vodafone 16mb adsl Türktelekom 12 mb adsl ben bu türktelekoma ne demeliyim bana bi akıl verin lütfen arıza kaydı açıyoruz iplenmiyoruz bile


    Vodafone vs Türktelekom hat değerleri
    Vodafone vs Türktelekom hat değerleri







  • Aynı sorun benim ve @mambalper'in başına geldi. Ben 2 defa yaşadım ve hat sıfırlaması adı altında arıza kaydı oluşturtarak çözebildim. @mambalper çözdürebildi mi emin değilim, gördüğünde o da cevap verecektir. Hat sıfırlaması adı altında arıza kaydı açtırıp ekiplere baktırırsanız halledeceklerdir.
  • bende öyle düşünüyorum benim bant genişliğim düşürülüyor sürekli, vodafone sinyaller sabit hızla oynama yok . yine türktelekoma ilettim artık çözülene kadar rahatsız edicez arkadaşları. çok birşey değil 12mb hatta 8,9,10 istiyorum zahmet olmazsa, 5e 4e düşsün istemiyorum. çok şey mi istiyoruz acaba...
  • Devre değişikliği yapsınlar
  • Benim de başıma geldi evet ama şu anda 28 ağustosta açtığım bir arıza kaydı olduğu için bu sonuçlanmadan yeni arıza kaydı açamıyoruz dediler. Ben de bekliyorum şu an sadece. Bir gelişme olursa haberdar ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.