Şimdi Ara

Vodafone'u Önerir misiniz(Numara Taşıma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper_love

    Hocam 1 mart erken olmazmi taahhut cezasi yemiyelim 9 mart hesap kesim benim

    benım avea 26 kesım tarıhımdı 18 de tasıdım vodafona...son ay onemlı deyıl faturan otomatıkman cıkıyor onlayn ıslemlerde tahut yazar son aya gırınce yazmaz bılmem dıkkatını cekdımı ıstersen bır avea bayısıne sor ben tasıdım..
  • 3 senedir avea da idim indirimlerden sebep busene vermediler indirim vodafone ye geçtim 1 haftadir kullaniyorum 500dk1000sms2gb 20tl paketim mesela dk lar 1dk da bir gidiyor avea da 6saniye idi period vodafone dk lar 1 dk dabir olduğundan daha cabuk bitiyor,internet avea da bulunduğum bölgelerde daha iyi vodafone de cok takilma oluyor nette kisaca avea ya tekrar geri dönmeyi düşünüyorum ilk kampanyada martta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayar28 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dedigin gibi taahhut bulunmuyor diyor benimde dikaktimi cekmisti ama bakalim dedigin gibi 1 mart gibi gecicem kismetse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Antalya' da yaşıyorum. 1 ay olmadı Vodafone' a numaramı taşıyalı. Çalıştığım kurumda telefonu çekmeceye bırakınca çekmiyor. Oturduğum ev 4. kat olmasına rağmen şebeke 4 üzerinden 2 ya da 3 diş çekiyor. Full çektiği çok nadir oluyor. Merdivenden iner çıkarken şebeke gidiyor, konuşma yapıyorsam kesinlikle kapanıyor. İnternet sürekli "E" konumunda "H" ye geçmiyor. Bu durumla ilgili şikayette bulunduğumda Vodafone' un bana verdiği cevap aynen şu şekilde: "Bahsi geçen yerlerde sinyal normal seviyelerdedir, bina içi gibi yerlerde sinyal kaybı yaşanabilir, 2016 yılı yatırım planında bahsi geçen yerlerde yeni baz istasyonu ya da baz istasyonu güçlendirme yapılması öngörülmemektedir" Yani diyor ki: "Adım Hıdır elimden gelen budur" İlgisiz ve alakasızlar. Sikayetvar sitesi üzerinden yazılan şikayetleri artık önemsemiyorlar. Bulunduğunuz yerlerde çekim gücü iyiyse değerlendirilebilir, ama Antalyada özelliklede Kepez merkez ilçesindeki kimseye tavsiye etmem. Ayın 13 ünde 1 ayımı doldurmayı ve diğer operatöre geçmeyi bekliyorum. 1 ayda İllallah ettim. Kaç defa telefonu çarpma psikolojine ulaştım artık sayamadım. Whatsapp' ta bir fotoğrafı 50 sn boyunca download edipte buna ultra hızlı internet diyen varsa buyursun geçsin...

    Firmayı karalamak için üyelik açan kullanıcılarla kıyaslamayın lütfen, bu forumda 11 yıldır aktif bir şekilde üyeyim, bir uyarı cezası bile almadım. Herkese saygılar...




  • herkesin yaşadığı yerde her operatör farklı performans gösterir. Senin bulunduğun yerde vodafone kötüdür. Ama benim bulunduğum yerde çok iyidir. Vodafone senin bulunduğun yerde kötü olduğu için her yerde kötü geçmeyin bu operatöre gibi olmuş bir yazı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem bulunduğu yerde kötü, o zaman düzeltmeli... Düzeltmiyorsa, 10 km ötede her şey güllük gülistanlıksa, benim bulunduğum bölgede rezil durumdaysa suç benim değil firmanındır. Bunları bile bile düzeltmemek, düzeltmeyeceğini söylemek, "işine gelirse arkadaş" tavrını takınmakta ayıbın önde gidenidir. Benim tek suçum, bu operatöre devam etmek olur.
  • biz müşteri olarak bulunduğumuz bölgelerde hangi operatör iyi ise onu kullanmalıyız. Vodafone olsun avea olsun turkcell olsun illa kötü olduğu noktalar oluyor. Eğer biz öyle bir yerde bulunuyorsak performans sıkıntısı yasiyorsak yapmamız gereken tek şey vardır o da numarayı farklı bir operatöre taşımaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgeler arasında ufak tefek farklılıklar olabilir tabikide ama bu adamlar reklam yaparlarken "Türkiyenin her yerinde" diye reklam yapıyorlar. Sizin mantığınıza göre; Antalyaya 15 günlüğüne tatile gelseniz numaranızı taşıyarak mı geleceksiniz?
    Çok saçma bir düşünce içerisindesiniz. Antalya gibi bir metropolün merkezinde yaşıyorum, şehire 80 km uzaklıkta bir köyde değil!. Burada da çekmeyecekse neyin savunmasındasınız hala? İle göre operatör mü seçilir. Ben numarasını vodafone a taşıyacak olan arkadaşlara olumsuz referans veriyorum. Siz istediğiniz saçmalığı savunabilirsiniz.
  • sen fazla mükemmeliyetçi insansın bende onu söylüyorum. Alt yazıları okumuyorsun galiba. Çekim kaliteleri coğrafi koşullara bina yapılarına baz istasyonu yoğunluğuna göre değişim gösterir yazıyor. Benim bulunduğum bölgelerde hangi operatör uygunsa hızlı ise onu kullanırım. Araştırıp bulurum.gelip de forum Vay efendim operatör bulunduğum bölgelerde çekmiyor bu operatör türkiyenin en kötü operatörü geçmeyin diyerek karalamam. Madem çekmiyor çok kötü operatör vodafone 21.60 milyon abonesi enayi ki çekmediği halde kalıyorlar para ödüyorlar. Sence de saçma değil mi? Vodafone şu an en kötü operatör oldu bak sen sebep ne Senin bulunduğun yerlerde çekmemesi.sizin gibiler zorla operatörleri savundurur insana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana hiçbir şey söylemediğim halde savunmaya geçen sensin. Benim yaşadığım şeyin normal olduğunu savunuyorsun, demek ki bir çıkarın var. Ben firmayı kötülemek için girmedim buraya, 11 yıldır bu forumdayım. Onlarca konu açtım, yüzlerce kişinin teknik olarak yararlanabileceği mesajlar yazdım. Antalya gibi bir şehrin ortasında Avea' nın ve Türkcell' in gayet sıkıntısız çalıştığı yerlerde Vodafone çekmiyorsa, bu o firmanın acizliğidir. Bunda kabahati neden bana bulmaya çalışıyorsun ısrarla onu anlamıyorum. Tabikide numaramı taşıyacağım, yapmam gereken bu, daha fazlada sızlanmıyorum. Ancak firmanın şikayetime dalga geçer gibi cevap vermesine rağmen, halen daha toz konduramaman çok şaşırtıcı. Para veriyorum güzel kardeşim PARA. Hakkımı orada ya da burada ararım, başlığa bak: "Vodafone' u önerir misiniz (Numara Taşıma)" diyor arkadaş, önermem kimseye. Önermeme sebebim çekmemesi osu busu değil, şikayetime verilen cevap. Girdim buraya saygı sınırları çerçevesinde yazdım düşüncemi, neden bu kadar rahatsız oldun anlamıyorum. Vodafone' u savunurken "sizin gibiler" diyerek hitap etmende saygısızca.

    Edit: İmla ve cümle düşüklükleri

    Ekleme: Ayrıca internetimin E yerine H de çekmesini, merdivenden iner çıkarken görüşmelerimin kesilmemesini istemek fazla mükemmeliyetçilik mi oluyor? Ben normal olanı istiyorum, daha fazlasını değil. Sen ise şu anki yaşadığım operatör faciasını normal olarak nitelendiriyorsun.

    quote:

    gelip de forum Vay efendim operatör bulunduğum bölgelerde çekmiyor bu operatör türkiyenin en kötü operatörü geçmeyin diyerek karalamam.

    Yazdıklarımı bir daha oku ve bu yazmış olduğumu iddia ettiğin satırları bana da göster istersen. Ben bu şekilde bir yazı yazmadım. Element uydurma bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 11 Şubat 2016; 23:03:26 >




  • fazla uzatmak istemiyorum. Mesajlarında tutarsızlık var dikkatli oku. Benim sana verdiğim tavsiyeyi sen yanlış anlıyor beni operatör savunucusu ilan ediyorsun. Önce tutarlı şekilde düşüncelerin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye almak için girmedim, teşekkür ederim. Sen satıcı ağzıyla konuşuyorsun ben ise mağdur müşteriyim. Aynı frekansta buluşamıyoruz. O yüzden daha uzatmaya gerek yok, selametle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni 10 günde bıktırdı vodafone bugün üsküdar dan ümraniye devlet hastanesine geldim acil yan kapidan girdim internet yok veriyi actım kapadım gene gelmedi camın dibine yanaştım sinyal buldu kisaca hüsran vodafone şehrin merkezinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklamlarda boy boy en iyi ceken en hizlisi enlerle dolu,tuketiciyi aldatmayacak. yok öyle en iyi cekene geçecen muhabbetini geçeceksin,bu milletin parasini yemeyi biliyorsan hizmetide vereceksin istanbulun en merkezi yerinde full cekiyor ama kopuyor net sürekli ümraniye devlet hastanesinde cekmiyor hastanede cekmiyorsa sen nasil sebekesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 12 Şubat 2016; 21:41:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt
    En lazım olduğu yerde her şey allak bullak oluyor usta. Sonrada biz markayı karalamış oluyoruz. Karalamak: iyi olan bir hizmet ya da ürünü kötü göstermektir. Bizimkisi görüş bildirmek, canımız yanmış, başkalarının yanmasın derdindeyiz. Yoksa Avea' yı Türkcell' i övdüğümüz yok, onların elemanı da değiliz.
  • bayar28 kullanıcısına yanıt
    Avea 5555 mesaj attim bugun 09.03.2016 tarihinde bitiyor taahhut diyor taahhut bozna cezasi 0 tl dir diyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper_love A kullanıcısına yanıt
    tamam ısde son ayda ceza yok son aya gırdıgın ıcın fatura otomatıkman cıkıyor zaten ben gecdım sorun yok.
  • bayar28 kullanıcısına yanıt
    hocam peki sen hangi pakettesin birde faturalımı kontorlümü önerirsin...
  • alper_love A kullanıcısına yanıt
    faturalı esnek super 750 dakıka 6000 sms 3 gb ınternet
  • alper_love A kullanıcısına yanıt
    1 yıl sozlesme 29 tl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.