Şimdi Ara

Vodafone Türkiye 2023-24 mali yılı birinci çeyrek sonuçlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Türkiye 2023-24 mali yılı birinci çeyrek sonuçlarını açıkladı
    Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı 25.2 milyona ulaşırken, M2M (makinelerarası iletişim) dahil toplam mobil abone sayısı 28.9 milyona ulaştı. Şirket, faturalı abone sayısını ise 18.8 milyona yükseltti. Genişbant teknolojilerinde de müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam eden Vodafone Türkiye’nin sabit genişbant abone sayısı 1.4 milyon olarak gerçekleşti. 



    Dijital müşteri sayısı 17 milyon oldu



    Tüm kanallarda dijitalleşme odağıyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone’un Vodafone Yanımda ve Online Self Servis gibi dijital kanallarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı 17 milyona ulaştı. Vodafone’un dijital kanallarını kullanan müşterilerinin aylık toplam etkileşimi ise 438 milyonu aştı.



    Data kullanımında %25.2 artış



    Mali yılın ilk çeyreğinde, Vodafone Türkiye müşterilerinin toplam mobil data kullanımı geçen yılın aynı dönemine kıyasla %25.2 artışla 1.151 petabyte'a yükseldi.



    Dijital servislere ilgi arttı



    Vodafone Türkiye, bu dönemde dijital servis şirketi olma yolunda da önemli gelişme kaydetti. Şirketin Vodafone Yanımda mobil uygulaması üzerinden hayata geçirdiği Her Şey Yanımda online alışveriş platformunda Market Yanımda satışları dahil toplam satışlar 5.4 milyonu geçerken, platformun ziyaret edilme sayısı 188 milyona yaklaştı. Vodafone’un yeni nesil mobil finans çözümü Vodafone Pay’in ürünlerini kullanan toplam kullanıcı sayısı ise 4.7 milyona ulaştı. Şirketin 1.000’e yakın farklı işlem yapabilen kişisel dijital asistanı TOBi’nin aylık tekil kullanıcı sayısı 9.4 milyona, aylık sohbet sayısı ise 37 milyona yükseldi.



    Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, 2023-24 mali yılı birinci çeyrek sonuçlarını şöyle değerlendirdi:



    Mali yılımızın ilk çeyreğinde servis gelirlerimiz 9.2 milyar TL olarak gerçekleşti. Mevcut makroekonomik koşullar, hem sektörümüzde hem de üretim alanında verimliliği artıracak uygulamaların hayata geçirilmesini kaçınılmaz kılıyor. Yeni teknoloji ve frekans tahsisi yalnızca bizim şebekemiz üzerinden sunduğumuz hizmetleri bir üst seviyeye taşımamıza değil, aynı zamanda ekonomi genelinde bir büyüme etkisini tetiklememizde de rol oynayacak. Bu bakımdan, operatörlere sürdürülebilir ve öngörülebilir bir yatırım ortamının sağlanması elzem. Vodafone olarak, ülkemizi dijitalleşme liginde hak ettiği yere getirmek için paydaşlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” 









  • Vodafone Türkiye 2023-24 mali yılı birinci çeyrek sonuçlarını açıkladı

    Vodafone Türkiye 2023-24 mali yılı birinci çeyrek sonuçlarını açıkladı

    Dağlar dan bir cengaver, bir yiğit, bir has adam geldi

    Bana adamlığın resmini, vücut bulmuş halini gösterin deseler, yukardaki adamdır derim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Eğer bölgenizde çekim gücü iyiyse şuan Vodafone en iyisi. Çünkü gerçek anlamda sınırsız internet sunan tek operatör. Turkcell'in sınırsız interneti hiç yok, Telekom ise uygulama bazlı sınırsız internet sunuyor.

  • 0537 kullanıcısına yanıt

    Sınırsız verse ne olur int hızı leş ha diyorsan benim konforum önemli değil kesin evinde klima yerine cam acıp esmiyor yav diyorsundur

  • Vodafone Çekim kalitesi 30-70 mbps arası değişiyor bölgemde sınırsız interneti baya iyi :) çekim kalitesi ortada eyvallah 30 mbps bir kullanıcı için günlük yeter diye düşünüyorum tekrar söylüyorum ÇEKİM KALTESİ İYİ İSE Geçilir.

  • Vodafone hem çekim hem internet hizi baya verimsiz telekom bu konuda ciddi yatırımlar yaptı özellikle mobil internet hizi turkcell e yakın iyileştirme yaptılar.

    Vodafone verileri paylaşmış ama sermaye hep yurt dışına çıkıyor ülkeye bir faydası yok yada yatırım dedikleri şey mevcut musteri kaçmasın diye yaptığı iyileştirme turkcell ve telekom kadar ülkeye adam gibi bir yatirimi yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • #Telsimgerigelsin

    Daha kaliteli,.
    Daha rekabetçi,
    Daha kullanılabilir,
    Bir çok şey Telsim zamanında güzeldi.
    İlklerin operatörüydü.
    Tarifeler konusunda daha müşteri odaklı yaklaşımı vardı.
    O günlerdeki gibi olmadıkça işi zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.