Şimdi Ara

Vodafone nun GPRS Tarifesi hakkında YARDIM bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Şu anda faturalı vodafone hat kullanıyorum ve sonyericsson m600i marka tel kullanıyorum(ne işre yarayacaksa). Vodafone nun bir tarifesi var galiba yanlış anlamadıysam 50 ytl ödüyon sınırsız internete bağlıyon. Benim sormak istediğim.
    - Bu arama yaparak olan, WAP DATA olarak geçen ve bağlantı sırasında ekranın üst kısmında telefon arama işareti olan bağlantı mı.( bunu vodafone un müşteri hizmetlerindeki bayana anlatamadım). Yoksa normal bağlandığımızda dünya işareti çıkan, bildiğimiz ne indiriyorsan onu gömüyolar GPRS türümü.

    ( ikisininde avantajları var, mesela bir şey indirirken WAP data Hesabını kullanıyordum fazla kontör gitmiyordu, MSN e filan bağlanırken WAP GPRS bağlantısını kullanıyordum)
    İNŞALLAH DERDİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR







  • Wap data dediğiniz süreye göre ücretlendirilir. Aynı sayfada birşey indirmeden kalsanız bile kontörünüz gider ve GPRS'e göre çok yavaştır. Şu an kesinlikle tavsiye etmem.

    "normal bağlandığımızda dünya işareti çıkan, bildiğimiz ne indiriyorsan onu gömüyolar GPRS türü"

    işte bu da en çok tercih edilendir.
  • evet bunu bende biliyorum ama vodafonenin şu sınırsız kampamyasının hangisinden yararlandığını öğrenmek için müşteri hizmetlerindeki bayan yok öle bişey diyo şimdiyede kadarda olmadı diyo.( salak bi bok bilmiyom diyoda). Öğrenemedim yani, açıkçası operatörlerede pek güvenmiyorum. Kullanan arkadeaş varsa bi cevaplasa durumu çok iyi olacak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demircibarış

    evet bunu bende biliyorum ama vodafonenin şu sınırsız kampamyasının hangisinden yararlandığını öğrenmek için müşteri hizmetlerindeki bayan yok öle bişey diyo şimdiyede kadarda olmadı diyo.( salak bi bok bilmiyom diyoda). Öğrenemedim yani, açıkçası operatörlerede pek güvenmiyorum. Kullanan arkadeaş varsa bi cevaplasa durumu çok iyi olacak.


    sınırsız kampanya diye birşey yok sen kendi derdini anlatmada güçlük çekiyosun bence arkadaşım başkalarına laf atmadan önce kendini ifade edişini sorgulasan daha iyi olacak. Gprs te 3 alternatif var 1)hacimli yani 100kb/1 kontör 2) 1gb a kadar sınırsız 750 kontör ayda 3) Kendini aşan, 50 kontör düşüşelerek kullanıma göre ek kapasiteler veriliyor 1 gb a kadar




  • Vodafone'un belirttiğiniz tüm tarifeleri GPRS bağlantısı üzerinde sağlanan hizmet için. Zaten bu tarifeler "GPRS tarifeleri" olarak sayfalarında belirtiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.