Şimdi Ara

Vodafone Net 26 Gündür İnternet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone net ile başım belada.Böyle sorumsuz bir firma görmedim.Bundan yaklaşık bir ay önce paket değişikliği yapıp vdsl başvurusunda bulundum.İki hafta arayan soran olmadı.Sonra ben aradım , meğer benim paket değişikliğini iptal etmişler bana haber bile vermemişler.Tekrardan işleme konuldu ve o gün vdsle geçiş oldu.Fakat dertler de o gün başladı.


    Paketin yanına modemde almıştım.Fakat modem tam 10 gün de gelmedi.Gittim kendim modem aldım.Bu seferde vdsl sinyali yok.Hat komple kesik.Dört gündür de arızanın giderilmesini bekliyorum.Elli kere aradım kayıt bıraktım bir geri dönüş bile olmadı.Saha ekibi büyük ihtimalle kabloyu kesmiş.Zira kutun içinden kablololar çıkarılmış gibi.Sanki bilerek yapıyorlarmış gibi geldi bana.


    Şimdi ben neyapayım? Türknete falan geçsem sorun yine devam edecek büyük ihtimalle.TTnet' mi geçiş yapayım.Dava mı açayım.Gidip saha ekibini mi bulayım?


    Bu dönemde böyle sıkıntı çıkardılarya umarım bin türlü belalarını bulurlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrti14 -- 20 Ocak 2021; 20:0:18 >







  • Hocam benzer sorun bende de var bakalım ne zaman çözecekler.
  • https://tuketicisikayet.btk.gov.tr adresine e-devlet şifrenizle girerek şikayet kaydı oluşturun
  • Bimer cimer her yere yazdım.Email attım.Bu gün aradılar.İlgileneceklerini söylediler.Bakalım ne olacak.Ttnet geçiş için de başvurdum ama port yok diye geçiş de yapılmıyormuş.Şuanda 15 gün oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün birini gönderdiler geldi baktı şimdi.Hatta bir problem gözükmüyor.Vdsl aktif mi diye birini aradı ama pazar günü olduğu için açan olmadı.Bakalım yarın arayacak.Vdsl aktif ise sorun htta mı yoksa vdsl kabinde mi bakıcaz.


    Adsl kullanırken ki hat değerlerim: Hat Zayıflaması 3.5 , SNR değeri 28-30 arasıydı.

  • 17 gün oldu hala internet yok.VDSL sinyali santralden aktif edilmemiş.Şimdi de vdslin aktif edilmesini bekliyorum.Bakalım onu becerebileceklermi.

  • 25.Gündeyim hala internetim yok.600 liraya yakın masraf yaptım bunlar yüzünden.Umarım tez zamanda belalarını bulurlar.Sakın vodafone kullanmayın, başınıza gelmeden anlayamazsınız.

  • Vdsl'e geçiş yapmıyorlar , adsl'e de geri döndürmüyorlar.
    Bir haftadır geri dönüş de yapılmadı.
    Sanırım benim adsl portu başkasına verdiler.Öyle olursa bir daha internet hiç alamayabilirim.
    Kahrolsun böyle firma.Artık tek yapılacak şey dava açmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ayı doldurdum, elli farklı adam ve kadına şikayet kaydı bıraktım.Size mutlaka geri dönüş yapılacak dendi ama yapılmadı.İnternet neden yok belli değil.Hatta kendileride internetin neden gelmediğini bilmiyorlar.Vdsl hayali kurarken komple internetten olduk.


    Sakın ama sakın bu firmaya bulaşmayın!

  • Bu gün Türk Telekom ekipleri geldi.Hem saha dolabından hemde binadaki kutudan işlem yaptılar.15-20 dakikada işi çözdüler.Şuan da 50mbps indirme 8mbps upload alabiliyorum.15 dakikalık işi bir aya uzatdılar.ama en azından internetim var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.