Şimdi Ara

Vodafone Mobil internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu istasyonlardan biri Turkcell 'e diğeri ise Vodafone 'a ait. İstasyonun altında yaptığım ölçümler neticesinde;

    Turkcell: 187 mbps

    Vodafone ise : 40 Mbps çıktı


    İstasyondan bizim eve 350 metre olduğu için haliyle hız düşüyor. Vodafone a durumu iletince istasyonda herhangi bir sıkıntı yok bilgisini veriyor.

    Vodafone Mobil internet sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sizin evde ölçtüğünüzde ne kadar hız alıyorsunuz ki? 40 Mbps genel kullanım için yeterli bir hız, 350 metre de çok fazla bir mesafe değil. İyi bir kurulumla o mesafeden gayet iyi hızlar alabilirsiniz. Hani o 40 Mbps hızdan pek bir kayıp olmadan alabilirsiniz. Ancak istasyon alçak kalıp size sinyali iyi ulaştıramıyor gibi bir şey olabilir. İstasyonda sorun yoktur ama sizin konumunuzda sinyal iyi değildir, hani sizin lokasyonunuzda sorun vardır. Bunun için de size yakın ya da daha iyi konumda yeni bir istasyon kurmaları ya da eskisinde yön değişikliği vs. şeyler yapmaları gerekli.

    Benim evde de Turkcell'de hızlar 40 - 50 - 60 Mbps civarı. Nadir saatlerde 80 - 90 - 100 - 120 oluyor. Sinyal alınan istasyonlar da genelde 2 KM mesafede olan istasyonlar. Karşı apartmandan yansıyarak geliyor bu sinyaller de, o apartman olmasa çok daha uzaktaki istasyonlara bağlanıp çok düşük hızlar alırdım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.