Şimdi Ara

vodafone ipad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Ben dün vodafone'dan 250 mb internet paketi ile ipad aldım. Malumunuz data hattı verdikleri için konuşma mesajlaşma yapılamıyor. bu yönden problem yok .
    ancak ipad ve iphone için çıkardığı bi self servis uygulaması var vodafone'un . Bu uygulamaya girmek için şifre istiyor ve bu şifreyi de mesajla gönderiyor. işte ikilem burada data hattı verdiği için mesaj alamıyorum ama ios için ürettiği uygulama için mesajı zorunlu tutuyor.
    Hadi uygulamayı boşver internetten kayıt olayım ordan da bakarım kalan kullanımıma ,faturama veya diğer bilgilere dedim. Girdim yine aynı sorun. Şifre mesaj ile gönderiliyor. sadece ipadde çalışacak bir sim kart veriyor vodafone. Bunu hadi telefonda kullanmakta istiyorum bu hatta dersen 24 ay boyunca yapamıyorsun . ilk alırken telefon da olsun diyemiyorsun da. var olan hattına dahi tanımlayamıyorsun mutlaka yeni hat olacak . Hoş vodafone hattım yoktu.
    Şimdi benim derdim şu : aylık 250 mb olduğu için problem olabilir. biterse ekstra fiyatlandırma olacak doğal olarak . bu değeri geçmemek içn bir şekilde kalan kullanımım , fatura tarihi geldiğinde ne kadar ödeyeceğim , gerektiğinde detay sorgulayabileceğim bir kaynak vodafone da. ve bunu mesajsız veya konuşmasız bir şekilde halledebilmek. bunun için bir çözüm biliyor musunuz?
    Teşekkürler







  • Ayni sorun bende de vardi turkcell icin ipad deki hatti cikar telefona tak mesaj gonder ben oyle yapiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'de online işlemlere girebilmek için iPhone'a takıp şifre almıştım. Daha sonra iPad'e online işlemler uygulamasını yükledim. Aldığım şifreyle çok rahat kalan miktarı öğrenebiliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell için böyle bir imkan var ancak vodafone data hattından telefon ve mesaj atmaya(almaya) izin vermiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poisonefe

    Turkcell için böyle bir imkan var ancak vodafone data hattından telefon ve mesaj atmaya(almaya) izin vermiyor.

    O da Vodafone'un saçmalığı imiş biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.