Şimdi Ara

Vodafone interneti kapatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eylül sonunda haberim olmadan adıma freud hesabı açılmış. Müşteri hizmetlerini aradım, ihbar yapın inceleyelim dediler. Asıl sıkıntı burada başladı.9 defa faks çektim, hepsinde bi bahane buldular. Yok faks gelmedi, yok şurası okunmuyor, yok yanlış yazılmış. Son faksımda her şeyi doğru yaptım, yine eksik dediler. Müşteri hizmetlerini aradım, bu seferde noter tastikli imza istiyoruz dediler. 9 dilekçe sonunda bunu söylüyorlar. 3defa btk ya şikayette bulundum, cevaplar otomatik yazılıyor zaten, kimse bakmıyor. Siz siz olun bulaşmayın bu saçma firmaya.



  • millet şöyle böyle diyor ama ttnet den şaşmayacaksın. vodafon'a geçtim. tam rezillik, hizmet yok anca fatura öde diyorlar. tüketici hakem heyetine şikayet ettim. bir daha da işim olmaz.
  • daredevil196 kullanıcısına yanıt
    Hocam fax raporu varsa elinde gereksiz odedigin faturalarla thh git 3 ay sonra lehine tebligat gelir 15 gun daha bekle itiraz suresi var cunku ondan sonra seni hala arayan soran yoksa lehine cikan tebligatla icra mudurlugune git 1 haftaya paran yatiyor.

    Bu s..sizler banada aynisini yapti ama yanlis adama carptilar faizi ve fazlasiyla parani aliyorsun

    Boyle boyle herkesi carpiyorlar yasal hirsiz olmuslar kimse usenmesin gidip basvurunuzu yapin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayiye gittim,sistemlerimiz yok fax çekin dedi,fax çektikten 30 dk sonra internetiniz kısıtlanmıştır smsi geldi,çok şükür kurtuluyorum bu rezil firmadan,onların da benden kurtulmak istediğini biliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce kullanmıştım vodafone ilk faksta iptal etmişlerdi sorunsuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.