Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
20
Favori
56.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    O tabloda sadece engelli bolumunu dikkate aliniz, diger fiyatlar redli indirimi olmayan ve modem ucreti dahil fiyatlar. Aslinda engelli de ayni sekilde yani ama engellide ayrica red indirimi yok. Yani kafa karistirmayim sadece engelli fiyatlarini baz aliniz son attigim tabloda.
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Simdi 100mbps icin bakiyorum 24 ay 135 tl yaziyor.
    Ama sizde bu fiyat 105 tl
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Evet 100mbpsde oyle garip bir durum var, ondan bahsettiginizi anlamamisim pardon. Tabloyu ilk gordugumde ben de ayni tepkiyi vermistim, 100mbps icin indirim degil bindirim yapmislar resmen
  • smyrna kullanıcısına yanıt

    Wifi sorunu bende de vardı. Müşteri hizmetlerini aradım, inat ettim 1 saatte bağlandım. Bu Huawei modemleri sorunlu olduklarını bildikleri halde takıyorlar. 1 hafta sonra teknik servis geldi. ZTE modemle değiştirdiler. Huawei kadar olmasa da bunda da sorun yaşıyorum.Günün bazı saatlerinde 1 mbe kadar düşüyor hız. Gidiyorum kablo bağlıyorum 35 mb görüyorum. 10 yıl önce kullandığım tilgin modemin gözünü seveyim. Bu kadar iniş çıkış olur mu ya. Superonline altyapısını kulalnıyorlar onlar mı birşeyler yapıyor, insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.

  • shockwave error kullanıcısına yanıt

    Sinyal gücü iyi veya çok iyi gözüküyor. 300 kb internet hızlarını gördüm. ZTE modemle değiştirdiler. Huawei kadar olmasa da problemler devam ediyor.

  • tusinami19 T kullanıcısına yanıt
    verdikleri router kötü. hg255s huaweinin wifi çekim gücü de berbat. kablosuz çok verimsiz çalışıyor. bugün hızda dengesizlik var mesela. şöyle sıkıntısız geçen gün sayısı çok çok az olmaya başladı. önceden hg253s modemler vardı yine fena değildi ama 255’ler kötü bayağı. 10-12 yıl önce pirelli routerlar müthişti hocam. ardından superonline turkcell’e devroldu kalite düştü ve huawei’ye geçildi. satış politikaları kar etmeye yönelik bunların. müşteriyi düşünmezler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tusinami19 T kullanıcısına yanıt
    Sol huawei modem kullanir sol altyapisinda vodafoneye de huawei modem verir. Turksatta da turksat modemini kullandirir. Yani kendileri ne kullaniyorsa aynisi.
  • VODAFONE NET E GEÇİCEKLER DİKKAT GEÇMEYİN


    MAĞDUR OLURSUNUZ


    Merhaba, 


    İki yılı aşkın süredir Vodafone net kullanıyorum. Son bir yıldır hız problemi yaşıyorum ve bu bariz hız düşükleri 2 ay önce müşteri hizmetlerini arayarak servis talep ettim ve evde olmama rağmen evde yoktunuz denildi (Servis kaydı:90587504) daha sonrasında taaddütüm biteceği için arandım ve bu durumu belirterek bir sorunum var çözülmesini istedim ve bir kayıt daha açarak 2 yıllık 100 mbit hızını aldım ama yine servis gelmedi (Servis kaydı:92869943). En sonunda e-devlet üzerinden iptal işlemi yaptım ve 2 gün sonra Vodafone net genel müdürlükten kendileri bu durum ile yaşadığım sorundan dolayı özür dileyerek 5 ay boyunca faturama ek 30 Türk Lirası indirim yapılarak 48 saat içinde servisin geleceğini belirttiler ama üzerinden 96 saat geçmesine rağmen hala servis gelmedi. Bunun üzerine bir kere daha servis talep ettim. (Servis kaydı:92975822) Yine gelen yok. Bu sorunun giderilmesini acilen talep ediyorum. Bu hafta öncelikle tüketici hakem heyetine ardından da avukatıma vereceğim. Ben burada bir yıldır verdiğim paranın yarısında bir hız paketi alıyorum. Hattımı acilen iptal ettirmek ve genel müdürlükten yetkili birinin aramasını istiyorum.

    Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye
    Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moustacheur -- 5 Ocak 2021; 0:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moustacheur kullanıcısına yanıt
    Altyapınız sol mü Türksat mı hocam? Hangi altyapı ise gelecek teknik servis de onların personeli, yani aslında şikayet ettiğiniz kurum vodafone değil. Türkiye'de de böyle saçma işliyor işte bu sistem. Bana özelden yaşadığınız il, ilçe ve altyapınızı yazarsanız yol göstermeye çalışayım.
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

    Süperonline ın altyapısını kullanıyoruz 2 aydır servis yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dertsiz başınıza dert aramıyorsanız bulaşmayın derim. Benden söylemesi. Altyapınız hangi firmaysa 3-5 fazla verin ondan alın internetinizi.

  • Moustacheur kullanıcısına yanıt
    Hangi il ve ilce acaba?
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

    İstanbul kartal hocam bakın her gün arıyorum bir kere servis gelmedi eve


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moustacheur kullanıcısına yanıt
    Bolgenizdeki sol kurulumcu firmasina bir turlu ulasamiyorum.
  • Devammı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarametinerr A kullanıcısına yanıt
    Ocak kampanyasi devam
  • Moustacheur kullanıcısına yanıt

    aynı şekilde 4 yıl vodafone fiber kullandım sol altyapısı üzerinden, 4 ayda bir falan 20 gün internet akşamları pert oluyordu. %35 paket kaybı ve hızda 10mbit i geçmiyordu. Vodafone forumunda mevcuttur hala konularımız. Geçmeyi düşünen arkadaşlar iyi düşünsün, servis talep ederseniz eğer öyle bir şey yok unutun onu. Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye 

  • Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye



    HENÜZ YENİ YIL ZAMMI GELMEDİ, KAMPANYA DEVAM, BU FİYATLARI KAÇIRMAYIN SEVGİLİ FORUMDAŞLAR




  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

    komik durum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: efe3297

    Dertsiz başınıza dert aramıyorsanız bulaşmayın derim. Benden söylemesi. Altyapınız hangi firmaysa 3-5 fazla verin ondan alın internetinizi.

    abi alt yapimin hangi firma oldugunu nasul ogrenicem. Dertsiz basima dert almak istemiyorum. Ogrenciyim. 100 tl verip rezil olacaksam hic almayim. Telefonumdan kullanirim ayni paraya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.