Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.582
Cevap
255
Favori
1.701.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ckm kullanıcısına yanıt
    bunların hepsi tek bir tarife süper uyumlu tarifesi sana paket sunuyor ister her ay değiştirir ister sectigini kullanırsın faturalı hattın ise Vodafone müşteri hizmetlerinle görüş onlar yardımcı oluyor VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 19 Haziran 2020; 6:50:59 >
  • Merhaba, babam Kaçmaz 5 GB kullanıyordu ama tarifeniz zamlanacak diye kandırıp faturalıya geçirmişlerdi. Devamında faturasıza döndü eski tarifesini vermediler, mecburen 27 TL’ye konuştuğunca internet medium’a geçirmiştik o da 30 TL oldu geçen ay. Kendi “yanımda” uygulamama (ios) numarasını tanıttım ve tekliflere baktım ama güzel teklif gelmiyordu, dün şans eseri babamın telefonundan (android) yanımda uygulamasına girdim 750 dk 1000 SMS 8 GB içeren bir tarifeyi 30 liraya önerdi hemen kabul ettim. Hemen ardından kendi numaramı da babamın telefonuna girdim ama bendeki teklifler aynıydı. Bu teklifler neye göre telefona geliyor biliyor musunuz? Kendimi de babamın telefonuna tanıtayım olmazsa. Ben saçma ama güzel 8 GB kullanıyorum 32 liraya, 12 ay dolunca sosyal medyada geçerli 4 gb’ı vermeyi bırakacak ondan başka tarife arayışındayım lakin bana faturalı dışında öneri gelmiyor...
  • Uyumlu genç 7 ye taşıma başvuru yaptım iyimi sizce 7 gb+2gb 3 ay 25 tl kalan aylar 29 tl dediler.hattımıda eve getirdiler.
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat hemde 15 ay bu fiyattan kafanız rahat etmiş olur umarım vodafone memnun kalırsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nostalji16

    Çok iyi fiyat hemde 15 ay bu fiyattan kafanız rahat etmiş olur umarım vodafone memnun kalırsınız
    Türktelekom şehir merkezindr hattım açık olmasına rağmen ulaşılamıyor anonsu veriyor idi taahhütümde dolmuştu taşıma başvurumu yaptım.umarım memnun kalırım.fiyat banada iyi geldi.
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Yıllardır türk telekom kullanıyordum ilk defa vodafone taşıdım 1 yıl oluyor geçeli sanırım pass paketleri vs ihtiyaclara cevap veriyor vodafone şebeke olarak gayet iyi,internet hızları bölgeden bölgeye değişiyor ha unutmadan şarjınız daha hızlı tükenir tek sıkıntısı bence
  • Vodafone da şarjın çabuk tükenmesinin sebebi nedir acaba?
    Herkes bu konudan bahsetmiş.
  • geçen sene vodofone a geçtim 50 tl ye 10 gb+8 gb youtube lu sınırsız wp li bir paket kullanıyorum bugün son günü tarifemin şuan hattını yeni taşıyanlar için redli genç tarifesi var 12 gb internet 12 gb sosyal medya + sınırsın youtube twitch vs bu pakete geçmek istiyorum numaramı değiştirmeden bunun yolu yordamı var mıdır ?


    edit: yeri bura değil miş ama eğer uygun paket varsa ve vodofone faturalıdan faturasıza da geçiş varsa onu da deneyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 20 Haziran 2020; 17:31:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aylmz07

    Vodafone da şarjın çabuk tükenmesinin sebebi nedir acaba?
    Herkes bu konudan bahsetmiş.
    Yakında bu olayı çözerler diye düşünüyorum, çok az bir fark var.
  • Faturasızda kolay paket dışında bir paket yok mu? Kolay paket kullanan varsa, her ay kredi kartıyla almak mı gerekiyor?
  • Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Evet yeni gelene ucuz ama eski aboneysen paketler çok sınırlı.
  • Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Aslinda var; gani, yenilenen, kazançlı ve konuştukça tarifeleri aktif ancak sitede ve uygulamada göremezsin. Kodu biliyorsan geçersin SMS ile.

    2. Soru evet kredi kartiyla yuklersin. Normal bakiye ile alamazsın.
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, mümkünse SMS koduyla geçilecek paketlerin kodunu paylaşabilir misiniz? Bir hattım 3 gün sonra Vodafone'a geçiyor.
  • Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Sms yoluyla herhangi bir pakete geçemezsiniz şuan.Sadece kolay paketleri alırsınız, bandogge arkadaşın saydığı paketlerin hepsi vodafone yanımda uygulama üzerinden teklifler geliyor sık sık size özel olarak öyle geçiş sağlarsınız ancak.
  • Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Kodların büyük çoğunluğu artık bilinmiyor, bu topigin ilk sayfasında tablolarda paylaşılanlarin bazıları ise aktif ancak deneme yanılma ile bulmak lazım, bu durumda hat hem tarife değişikliği için kısıtlamaya girebilir hem de yeni abone olarak gelince teklif edilen kolay paketler çok daha avantajlı.

    Tavsiyem hat açıldıktan sonra "sana özel" adiyla uygulamada paylaşılan paketleri kullanmak. Özellikle ilk 3 ay çok uygun paketler teklif edecek.

    Yakın zamanda hat taşımış bir arkadasimiz daha iyi fikir verecektir.

    Ekleme: ben ihtiyacıma yönelik olarak bir hattı geçen ay gani tarifesine (gani 1000 isimli ve 23 TL idi), bir diğerine ise haftasonu bedava internet veren başka bir tarifeye geçirmiştim. (Bunu hatırlamıyorum çünkü hattı kullanan bir aile büyüğümüz) Ancak dediğim gibi deneye deneye yapmıştım. Hatları zaten başka operatöre tasimayi göze aldığım için denemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 21 Haziran 2020; 12:18:47 >




  • Cevaplar için çok teşekkürler, yeni taşıma için en iyisi kolay paket alıp yanımdadan teklifleri takip etmek olacaktır.
  • Bende bimcelden vf ye taşımak istiyorum.
    Kolay paketin içeriği nedir.
    En az 500 dk ve en az 3 ya da 2 gb olan bir paket önerebilirmisiniz.
  • ckm kullanıcısına yanıt
    Nasil yapiliyor
  • hiçbir paketin tanımlı olmadığı faturasız tarife yok mu? bakiyeyi yükleyince otomatik paket almayan yani. Eskiden kullandıkça falan vardı ama artık olmuyor. bilen var mı?
  • Herkese merhaba,

    Bugün her zamanki gibi evdeki 2 faturasız Vodafone hatta TL yüklemek istedim. Her zaman kullandığım site yine aynı:
    https://www.vodafone.com.tr/yanimda/tl-yukleme

    Yalnız 2 sorun var. Mobilden Samsung Browser ile yükleme yapmak istediğimde tam kredi kartı mobil onay kodu girip devam et dediğimde "m.vodafone.com.tr" sunucusunda işlem hata verip bağlantıyı kesiyor.

    Diğer sorun, gerizekalı Vodafone web developerları siteyi Firefox ile uyumsuz yapmışlar ya da versiyon seçiyor. Bu da olmadı.

    Son çare Chrome ile masaüstünden denedim ve birkaç hata vermesine rağmen (işleminiz gerçekleştirlemedi) yine de yükledi. Soğuk terler döktürdü. Vodafone'dan nefret ediyorum.

    Diğer bir problem, kendi hattıma 30 TL yüklemeye izin verirken, diğer hatta 35'den aşağı izin vermedi?

    Diyecek sözüm yok bunlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Haziran 2020; 21:59:28 >




  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.