Şimdi Ara

VODAFONE faturalarınızı çok dikkatli kontrol ediniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar,6 yıldır bu operatörün müşterisiyim.3 adet hattım vardı. Bir tanesini yaklaşık 1 yıl önce iptal ettirdim.Son aylarda faturamın biraz arttığını gördüm.Benim hatlarım yurt dışına aramaya kapalıdır.FATURAMIN ARTIŞ NEDENİ .Ben KULLANDIĞIM HATTIM İLE 1 YIL ÖNCE KAPATTRDIĞIM HATTIMA HER GÜN ŞUBAT,NİSAN, MAYIS,HAZİRAN,TEMMUZ, AGUSTOS ve EYLÜL AYLARINDA SMS mesajı atıyormuşum.Ve bu SMS YURT dışı olarak işlem görüyor ve faturaya her gün için 029 kuruş işleniyor.1 Ekim de faturamı kontrol ederek bunu fark ettim ve müşteri hizmetlerini aradım.Sonuç faturamla ilgili hiç bir sorun yokmuş.Yaklaşık 1 hafta her gün aradım internetten mail attım.Her çıkana derdimi ayrı anlattım.Yetkili birisini istedim konuştum.Bana hak verdi ama gene sonuç yok.Sorarım sizlere;

    İnsan 1 yıl önce kapattırdığı hattına (telefonumda kayıtlı bile değil) her gün otururda SMS çekermi?
    Hattınız yurt dışına kapalı nasıl yurt dışı işlemi görür?
    Şu anda Aktif olmayan bir hatta SMS nasıl gider giderse bu biz tüketiciler için çok büyük bir kazıktır.

    Teknik olarak operatörün bir hatası vardır. ama bu hatayı kabul etmiyorlar.Bende 8 ekimde Avea ya geçmek için girişimde bulundum ve 10 ekim de avea ya geçtim.Şimdi Ekim ayı faturasını merak ediyorum.Meblag küçük (23Tl kdv ve vergi hariç)ama neden böyle haksızlık olsun .Bunu içime sindiremiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Lütfen yardımcı olurmusunuz?







  • hocam telefondan kaynaklı olmasın bi kişide daha duymuştum böyle bir mevzu tabiki saçma ama durup dururken hat nasıl sms göndersin telefon kaynaklı olabilir belki.Malum telefonlar gelişti çok sorun yaşayan oluyor ben girmediğim halde internet ücreti gelmiş tarzında.Telefondan olma ihtimali varmıdır ?Mantıklı açıklaması olmak zorunda sonuçta.
  • Geçen ay turkcell den geçiş yaptım. Myvodafone üzerinden konuşma sürelerini topluyorum, müşteri hizmetlerinin söylediği süreler ile arasında 30-40 dakika fark var. Ya sistemlerinde sorun var yada bilerek birşeyler yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkforce

    Geçen ay turkcell den geçiş yaptım. Myvodafone üzerinden konuşma sürelerini topluyorum, müşteri hizmetlerinin söylediği süreler ile arasında 30-40 dakika fark var. Ya sistemlerinde sorun var yada bilerek birşeyler yapıyorlar.


    my vodafne'da sürei toplarken 6sn bazlı ücretlendirmeyi dikkate alıyor musunuz?
  • Ne kadar itiraz ederseler o kadar üzrine gidin elbette pes edeceklerdir öyle saçma sey olmaz benzerleri de bizim başımıza geliyor. Yapmanız gereken mh@vodafone.com adresine her gün mail atmanız. Her gelen cevap mailini de yeni yazdığınız mailin sonuna muhakkak ekleyin. Cevaplama yaparken takip numarasını değiştirmeden konu kısmının sonuna ekleyin. Sorununuz elbet çözülecektir. Sağa sola geçerek çözülmüyor ama en az hata yapan belki AVEA dır bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 14 Ekim 2010; 17:05:51 >
  • bizim arkadasta yurtdısını kampanyasına üyeydi dk lık 20 kurus alması gerekirken 60 kurus alıyormus.Vodofone'u aradı durumu anlattı ve Para iadesi aldı.Gsm firmalarıda cok hata yapıor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.