Şimdi Ara

Vodafone DOLANDIRIYOR! Büyük rezillikler (RESİMLERLE) Bana bir fikir verin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ailem 6 ay önce ben ayrı yaşarken Vodafone Net bağlatmıştı. 24 TLye 4 mbit, düşük bir akn falan sanırım paket böyleydi.

    AKK kaldırılmasından sonra, sanki ceza keser gibi, en fazla 120 mbps hız veriliyor. Hatta genelde 60 mbps dolaylarında. Yani mesajlar bile iletilmiyor saatlerce whatsappta.

    2 gün önce aramışlar annemi, AKN kaldıralım 50 tl yapalım demişler. AKN kaldırıp kaldırmamak hala insiyatiflerinde mi? Annem de kota kalksın hızlanır belki diye evet demiş. Sonra ben uyardım defalarca geri aradık, sonunda çıkan bayana, verdiğimiz onayın iptal edilmesini, tarifemizden memnun oldugumuzu, sadece vaadedilen hızın arttırılmasını istedik. İptal başvurunuzu aldım dedi. Bir daha vodafone asla ulaşamıyoruz.

    Ben bunun için önce müşteri hizmetlerine ulaşmayı denedim, 15 dkya varan beklemeler yaptım, müzik çalıyor sonsuza kadar. Asla açmıyorlar.

    Bunun üzerine Vodafone Destek Twitter hesaplarına DM Attım. 2 gün boyunca ne attığım twitlere ne DMlere cevap vermiyorlar. Ancak sürekli her dakika onlarca kişiye cevap yazıyorlar bana yazmazken.

    Adeta sanki boykot ediyor firma beni. Kesinlikle ne twitlere ne mesajlara dönmüyorlar.

    Şuan içinde bulunduğumuz durum, 60 küsur mbps internet hızı ve elimiz kolumuz bağlı, karşımızda artık hiçbir muhattap yok. Ne ulaşabiliyoruz ne twitterdan cevap alabiliyoruz.

    En son sitelerinden yeni başvuru olarak numaramı bıraktım, hemen aradılar. Durumu izah ettim, teknik birime yöneldnriin dedim. Numaramı aldı kadın, gün içinde arayacaklar dedi. Aramadılar.

    Şuanda sadece olmayan internete fatura ödüyoruz. Kapattırsak taahhüt cezası var. Arızayı kasten onarmıyorlar ve iletişime geçmemize izin vermiyorlar.

    Ne yapacağım ben? Vodafone bayii gidip söylesek, aynı numarayı verip arayın diyecekler.

    Kendimizi mi yakalım vodafone bayisi önünde inanın hiçbir fikrim kalmadı. Koskoca firma, adeta ulaşmamamız için çabalıyor.

    Vodafone DOLANDIRIYOR! Büyük rezillikler (RESİMLERLE) Bana bir fikir verin lütfen.

    Vodafone DOLANDIRIYOR! Büyük rezillikler (RESİMLERLE) Bana bir fikir verin lütfen.

    Vodafone DOLANDIRIYOR! Büyük rezillikler (RESİMLERLE) Bana bir fikir verin lütfen.

    Vodafone DOLANDIRIYOR! Büyük rezillikler (RESİMLERLE) Bana bir fikir verin lütfen.







  • Arkadaşlar, VODAFONE TWİTTER ÇALIŞANLARI BEĞENMEDİĞİ KİŞİLERE CEVAP VERMEME HAKKINA SAHİP Mİ? BU ADAMLAR HANGİ HAKLA BENİ SALLAMIYOR? BU ÜLKEDE BU ŞİRKETLERİ NEREYE ŞİKAYET EDECEĞİZ YA? KUZU GİBİ BIRAKILMIŞIZ BU VİCDANSIZLARIN ELİNE, ADAMLAR MUHTEMELEN BEN MESAJ ATTIKÇA KAHKAHA ATIYOR KARŞIDA. YOK MU BUNLARIN HAKKINDAN GELECEK DEVLET KURUMU BTKDAN BAŞKA? YARGIYA KADAR GİDECEĞİM GEREKİRSE. BU TWİTTER HESABI YÖNETİCİLERİNİ DE İŞLERİNDEN OLMALARI İÇİN NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM?
  • Hat mutemelen adsl arayın ben taahhüt ettiğim parayı ödüyorum sizde taahhüt ettiğiniz hızı verin yada cayma bedelsiz olarak aboneliği sonlandırın diyin.Hattaki hız düşüklüğüde ttnetten vodafonedan değil.Ttnet bağlatın birde o zaman hızı görün.Ttnete zamanında dava açmıştı servis sağlayıcıları bu sebepten ancak durumu ne oldu bir bilgim yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam vaat edilen sürenin dışına çıktılarsa BTK'ya bas şikayeti sonrasında seve seve iglileneceklerdir.
  • hangi insan kullanıcı adı olarak "PEZENVENKE" seçer?
    ayrıca forumda "büyük harflerle" yazmayın. tamam sinirlisin, yıkıksın ama forumun da bir adabı var ( var sanırım yani )
  • BTK'ya şikayet ettiğiniz (elinizde ispat unsurları olsun resim, telefon konuşma kayıtları v.s.) zaman kesinlikle sonuç alıyorsunuz. Madem firma sizi takmıyor, BTK'ya şikayetle etkin bir şekilde yaptırım oluyor.
  • PEZENVENKE P kullanıcısına yanıt
    Vodafona geçtiğiniz için pişman mısınız ?

    Bİr abimde oradan internet aldı 100 mbps ilk hafta sonra 50 - 70 arası geziyor :)


    Türk Telekom mu Vodafone mi ?

    Türk Telekomda gece 5 de bile muhattap buluyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.