Şimdi Ara

Vodafone da Arama Sırasında Hatların Karışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    1. sorun telefonla ilgili olabilir, ama diğerleri telefonun dışında şeyler gibi duruyor. Telefon belli numaralar çevirerek böyle bir şeye sebep oluyorsa bu da bir şebeke sorunudur, şebekedeki bir açığa işarettir. Çünkü normal şartlarda şebekenin işleme şekli bellidir, böyle bir durum pek çok şeyi karıştırabilir. Mesela sistem ücretlendirmeyi neye baz alarak yapacak? Hani telefondan kaynaklansa da şebekedeki bir sıkıntıya işarettir.

    Şebekeye virüs bulaşması gibi bir şey kolay bir şey değil. Bulaşsa bile bulaşabileceği cihazlar bellidir, ve yaptıkları iş bellidir. Her işi etkileyebilecek bir şey değil. Bulaşsa zaten sorun yaygın bir hal alır. Sorunun nasıl olabildiği ile ilgili teoriler üretmek mümkün ama bunlar komplo teorilerine döner, gerçekte olan biteni bilmiyoruz. Şebekede o an olan şeyi incelemek gerekli, loglar incelenmeli. Mesela sorunun yaşandığı üç abonenin kayıtları incelenmeli. O anda hangi frekansta idiler, 2G ya da 3G hangi şebekede idiler, hangi bantta hangi kanalda, hangi time frame içindeydiler vs.

    Bu arada merak ediyorum, sorun hala devam ediyor mu?




  • Ben vodafone dan sonra uzun bir zamandir yasamiyordum ki bugun yasadim bunu turkcell de :)

    444 0 375 den adsl ariza kaydi icin aradim,karsima saglik bakanligi sigara birakma hatti cikti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün başıma geldi. Ablam beni aramış başka biriyle karışmış, bir adam falan cikmis telefona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun de benim basima geldi. Sabah Ablam aradi bi kadin cikmis. Aksam arkadasim aradi bu sefer de bi kadin cikmis. İki aramayi da mesgule atmistim. Beni tekrar aramislardi. 2009 da istanbuldaki sel felaketinde de boyle olmustu.

    Yaptiklari yamukluklardan sonra zaten sevmiyodum. Basvurdum turkcele hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRB hersey olabilir . teknlojı bu ama telefonda olabiliyor özellikle internet üzerinden konuşma sağlayan prgramlardan olabiliyor. bendede tango prgramı telefonda yüklüydü
    arama yapıyorum karsı tarafa sesim gidiyor
    ama o bana sesini iletemiyordu sonra tamamen gitdi arama geliyor ses yok açıyorum telfonu cevap veriyorum ses yok. sonra tango prgramını kaldırım bugüne kadar hiç bir sıkıntı olmadan kullandım..
    Yani telefondan yüklenen prgramdan kaynaklı olabliyor.

    İyi forumlar..
  • namusait N kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bir hafta önce benim Başıma geldi telefonum çaldı baktım arkadaşım Arıyor açtım bir kadın Ahmet nerde diye soruyor arkadaş şaka yapıyor dedim neyse kapattım telefonu arkadaşımı tekrar aradım oda az öncesini Aradım kim açtı telefonu Saçma sapan şive yapıyordu dedi şimdi bu konuyu okuyunca durumu anladım😃

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.