Şimdi Ara

Vodafone bayisi imzaladığım sözleşmeyi değiştirmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
14.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
555 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vodafone pismanliktir hocam buna benzer bir durum benimde basima geldi. 24mbit hiz icin anlasmistik telefonda vodafone ile. bir gun youtube'de takiliyorum bir baktim videolari zar zor izliyorum dedim speeedtestten bakayim bi. bir baktim ki internet hizim 3mbit :D hemen aradim bunlari konustuk baya. bana isyeri paketi sattiklarini soylediler halbu ki bana satisi yapan kisi telefonda 24mbit oldugunu soylemisti. sonra mahkemelik olduk iste bunlarla. aman bulasmayin sakin bu vodafone denen operator tam rezalet.
  • Vodafone da bayileride çirkef,

    Geçen bir bayiye girdim, Suratsız çalışana Hattımı taşıyacağım dedim, bana söylediği ilkşey, vodafone da kalıcaksınız değil mi ? Yoksa biz taşıma yapmıyoruz dedi.

    ne yapıp ne yapmayacağıma sana mı soracağım, sonra bir şikayet edeyim dedim, sonra vodafonenun da bayisinin aynısı olduğu aklıma geldi, bıraktım.


    Vodafone ve bayileri süper çirkef firmalar.
  • vodafone kullanıyorum, umarım bunlara işim düşmez.
    bayideki elemanlar cidden kalitesiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah düşmanımı vodafone'a düşürmesin.
  • Bende zamanında çok çektim bu firmadan hatta konu açmıştım 2 ayda gelip devreye aldılar interneti. Sözleşmemin bitimine 4 ay kala taşındım yeni yerimde hizmet veremedikleri için karşılıksız fes edilmişti de öyle kurtulmuştum. Hatta şöyle oldu ek 3 TL ile modem almıştım haysiyetsizler arayıp modemi geri istemişlerdi şu adrese gönderin diye. Bende ayda ekstra 3 lira verdim 12 lira daha vereceğim size modem benim dedim 12 liranın faturasını çıkardılar bana. aman aman aman uzak olsunlar
  • Evrakta Sahtecilikten Mahkemeye ver Maddi Manevi Tazminat davası aç.
  • Vodafone pişmanlıktır. 100 Mbps fiberini kullanıyorum 11 aydır. Bu ay durup dururken tüm açık portlarımı kapatıp beni ortak ip havuzuna attılar. Müşteri hizmetlerini de arasam, mail de atsam port açmanın ne olduğunu bilen yok. Abone olurken port açabileceğim söylenip sonradan sabit ip satma çabaları saçmalık. Benim sabit ip ihtiyacım yok tek ihtiyacım lanet olası bir portu açmak..
  • Allah belalarını versin !!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam BTK ya şikayet edin.Benimde superbox ile ilgili sıkıntım vardı 1 hafta içinde paşa paşa çözdüler sorunu
  • bu ne rezilliktir bitmeyecek demek ki ülkenin pisliği hiç bir zaman
  • BTK başkanı Türk telekom CEO suydu adam kendi şirketini kendi denetliyordu



    Bizde böyle bir devlet var denetçisiz müşteri haksızdır dolandırılır

    amerikada keşke imza taklit etseler amerikada keşke sözleşmede sahtecilik yapsalar hapise girerler
  • İnternet bağlatma arefesinde konuyu gördüğüm çok iyi oldu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone çok kıymetli bir firma müşterilerine gizli kapaklı çok güzel rarifeler uyguluyor faturayı alınca öğreniyorsun hangi hizmetleri aldığını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda vodafondan aldigim internette daha ilk gunlerinde sikintilar yasayinca iptal surecindekiler aklima geldi bilincli sekilde yasal sureyi gecirip ceza odetmeye calisacaklardi guya en guzel bahaneleri ise iptal icin kimlik fotokopisinin sadece siyah fotokopi olarak ellerine ulastigi yalaniydi. Bayinin merkeze gonderdigi her seyin net sekilde ulastigina dair fax ve ekran goruntuleri elimdeydi ayni yalanlari soyleyince senelerin birikimi argo kutuphanesinden secmece eserler esliginde 10 dk da iptal ettiler gittim modemide bayiye verdim ne yapiyorsan yap diye ondan sonra kafam rahat kisaca vodafona bulasmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafona geçiş yapıcaktım bir arkadaşımın macerasını dinleyene kadar ...kotalı hat almış habersiz faturalıya çevirmişler ..sonrası sarpa sarıyor 1500lira fatura mahkemeler vs ...hala sürünüyor ..ama kazanıcak gibi ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @yusufahmet16
    14 gün sebep gostermeksizin cayma hakknizi kullanın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekom şirketleri hangisi olduğu farketmiyor hepsi kan emici. BAYİLER ise bildiğin hırsız, arsız. Bayiler şirketlerin yetkili taşeronları oluyor. Hepsi şirketlerin kendine ait bayileri değil yani.

    Biz şirket içim M2M data hattı satın almak için bayilerden birini çağırdık, adam bize data hattı diye 30 tane ses hattı satmış. Farkedince üzerine gittik ama yine de cezadan yırtamadık. Bu sefer başka bir şirketten bayi yetkilisi geldi ben müdürüm vs. dedi. Adama durumu anlattık ... bize yine SES hattı sattı. En sonunda bütün caymaları ödeyip lanet edip bıraktık artık müşteriden istiyorduk kartı.

    Bayilerde en kötü Vodafone, sonra Telekom, sonra Turkcell.
  • 2019 Ocak ayında Vodafone'a geçmeye karar verdim. Size onların yalanlarını sayıyorum.

    1- İlk aradığımda "2 paket var, birisi 35, diğeri 49 lira. ikisi arasında kaldım." dediğimde bana "yarın size gelecek olan ekibimizle sözleşme ve paketi konuşursunuz." dediler. gelen ekibin kağıdında bilgisayar yazısıyla 49 liralık paket tanımlanmıştı.

    2- Gelen ekibe durumu anlattığımda bana "ilk 3 gün içerisinde değiştirebiliyorsunuz." dediler. eyvallah dedik. değişmese de 15 koymaz ama ayıp ederler düşüncesindeydim.

    3- hemen aldığım gün aradım paket değişikliği için. "hat açılmadığı için yapamıyoruz." dediler.

    4- hat açıldığında aradığımda da "hattınız açılmış, 2 ay bu şekilde kullanmanız gerek." dediler. iki ay bu paketi kullanın. size geçecek olduğunuz tarife, yani 35 liralık tarifeyle arasındaki 2 aylık fiyat farkı 28 lirayı geri ödeyelim dediler, ÖDEMEDİLER.

    5- 2 ay sonra paket değişikliği için aradım. "Maalesef taahhüt sırasında paket değişikliği olmuyor." dediler.

    Sonuç:

    0.9 Mbit hızında devasa internet kalitesi, ümraniye gibi bir yerde sürekli hattın kesildiği muhteşem 1 sene geçirdim. baktığında 4G ful çekiyor ama yok öyle bir şey. kandırıyorlar.

    Turkcell ile 90Mbit hızları gördüğüm yerde vodafone ile 9'un üzerine çıkamadım. kimse de bana 10-20Mbit fazlasıyla yetiyor demesin. İnstagramda Türkçe videoları bile anlamıyodum takılmasından dolayı.




  • bundan sonra bir çöp almam vodofonedan neler okuyorum öyle

    yazıklar olsun tüm ailemi vodafonedan uzaklaştıracağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone pişmanlıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.