Şimdi Ara

Vodafone a geçecekler bir kez daha düşünsün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmamdaki amaç Vodafone a geçecek olan kişilere başımdan geçenleri anlatmak istemem ve Vodafone a geçecek olan kişilerin bir kez daha düşünmesini istememden dolayı.

    Avea dan Vodafone a geçmiştim 2014 ün son aylarında ve tarifem, faturayı aşmayan ekstra tarife idi. Bana 25 TL karşılığında 1 gb internet, 500 dk konuşma süresi ve 5000 de sms olacağı eğer 1 yıl taahhüt istersem 2 gb internet olacağı söylendi. Ben taahhüt yaptırmadım ve aylık 25 TL ödüyordum taki Ocak ayına kadar! Ocak faturam 41.70 TL bir sonraki faturam 25.50 TL güncel faturamsa 41.80 TL direk müşteri hizmetlerini aradım doğru düzgün ilgilenilmedi ve bir cevap bile veremedi bağlandığım kişi ardından Vodafone Foruma yazdım benden bilgi isteyip durdular ve en sonunda bana ulacakları gsm numaramı istediler tüm gün bekledim geri dönen olmadı sonra tekrar ben aradım müşteri hizmetlerini konuştuğum kişi tarifenin ücretinin 40 TL olduğunu söyledi 25 TL ve 40 TL arasındaki tutarsızlığa ise yeni yılla birlikte zam olduğunu benimde taahhütsüz olmamdan dolayı Vodafone un bir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi fakat bana 2015 döneminde de 25 TL geldi yeni yılla birlikte zam gelse ödediğim 25 TL de neyin nesi? Neyse arkadaşlar fazlaca uzattım aklınızda bulunsun böyle bir olay yaşadım ben forumda da Vodafone ile ilgili bir şikayet başlığı açık birçok kişi oradan da yazdı şikayetlerini umarım sizinde başınıza böyle saçma sapan olaylar gelmez.
     Vodafone a geçecekler bir kez daha düşünsün.







  • Zaten sirf sarj yuzunden bile gecmem vodafone a,gecmis olsun bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Tarifenin ücretinin değiştiği doğrudur ve taahhüt yapılmazsa olası fiyat artışlarından etkilenir aboneler..Ocak 2015 döneminde ödediğiniz fatura muhtemelen 6Aralık-5ocak arasını kapsıyor ve son ödemesi ocak ayının 20 si gibi olmuştur bu aralık dönemi faturası olduğundan 25 lira gelmesi normaldir.
    Size6 ocak-5şubat arası ocak 2015 dönem faturası 40 lira gelmiş bu da doğru çünkü yeni yılın ilk dönem faturası bu oluyor.Faturalandırma ve ücret bilgisinde hata yok.Taahhütsüz olduğunuzdan taahhütlü paletlete katılabilir numara taşıyabilirsiniz cezai bedel ödemeden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonenin yapmayı bildiği tek şey zam zaten müşteri memnuniyeti desen sıfır güven desen sıfır gerek yok vodafone'a zaten fiyat konusunda Turkcelle kapışmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Komik olan zamsa eğer müşteri hizmetlerindeki görevlinin taahhütünüz olmadığı için size bir bilgilendirme yapılmamış olabilir diyor gayet doğal birşeymiş gibi resmen diyor ki taahhütsüzsen umrumuzda değilsin! Benim kızdığım olayın parasıda değil ben bu hatta avea dan geçtim ve bayideki görevliler 25 tl karşılığında olacak dedi sonra yine de müşteri hizmetlerini aradım 2 gb net için taahhüt yaptırmak için bana 2 gb kampanyasının süresinin sona erdiğini söylediler taahhütsüz kullanmaya devam etsem 25 mi ödeyeceğim sorusuna evet dediler sorun burada aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanbiz

    Vodafonenin yapmayı bildiği tek şey zam zaten müşteri memnuniyeti desen sıfır güven desen sıfır gerek yok vodafone'a zaten fiyat konusunda Turkcelle kapışmakta.


    Kesinlikle haklısın müşteri memnuniyeti sıfır adamlarda bunu bu olayla görmüş oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 14 Şubat 2015; 20:00:43 >
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cklnc

    quote:

    Orijinalden alıntı: okanbiz

    Vodafonenin yapmayı bildiği tek şey zam zaten müşteri memnuniyeti desen sıfır güven desen sıfır gerek yok vodafone'a zaten fiyat konusunda Turkcelle kapışmakta.


    Kesinlikle haklısın müşteri memnuniyeti sıfır adamlarda bunu bu olayla görmüş oldum.

    Geçen gün bir sorunum oldu aradım resmen git başımdan tarzı konuştu ve üslubu berbattı vodafone müşteri hizmetlerinin bana siz bu mesajdan ne anlıyorsunuz diye soru sorma cürretine bile kapıldı sorunum bana gelen mesajda yetersiz bakiye olmadığından işleminiz gerçekleştirilememiştir kontör yükleyip tekrar deneyiniz yazmasıydı ben o paketi almadığımı zannederken paket kontör yükleyince alındı paket çil altındı kendini yenileyen bir paket değildi bu yüzden abonelik alınamayan paketti konu vodafone olunca esasları okumak gerekirdi ve okumuştum müşteri hizmetlerinden bakiyemin iadesini istedim oda bana paket kendini yenileyen paket dedi sonra kapadım geçen gün yaptıkları her yöne dakikaları vodafone içine çevirmeleri sondu bundan sonra vodafonemi asla herkesede anlatıyorum ne kadar dandik operatör olduğunu ve hattımı avea woops faturalıya taşıdım sizin sorununuzda haklısınız size haber verilmesi gerekirdi btkya şikayet etmenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftRock -- 14 Şubat 2015; 20:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynı şekilde bana da öyle yaptılar ilk aradığımda anlatıyorum cevap veremiyor 1 dk sessiz bekledik ben tekrar konuşuncaya dek :D günlerdir vodefone foruma yazıyorum btk yı oraya yazana kadar kimsenin ilgilendiği yoktu birden özel mesaj geldi size ulaşabileceğimiz gsm numaranızı gönderir misiniz diye yazdım yolladım hala ulaşacaklar :) ben aradım o mesajın üzerinden 8 saat geçtikten sonra aradıktan sonra da işte yukarıda anlatıklarımı dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 14 Şubat 2015; 20:57:40 >
  • Vodafone ye 1 hafta dayanabildim. Hattim dan garip kesintiler oldu, aradim. Karsimda liseli agzi, usluptan bi haber musteri hizmetleri vardi. Kapadim, yine aradim yine ayni tarz.. Yardimci olmamalarina ragmen bi de yok sizi bilmem kampanya mesajlari icin, listemize aliyoruz diyorlar. Kabul etmiyorum dedim, peki sizi uye yaptim dedi. Valla bu nedir yahu. Avea, vodafone den cok cok cok daha iyi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle arkadaşım üslupları sanırsın tok satıcı gibi adamların umrunda değiliz! Yıllardır Avea kullandım ilk hattımdı yaklaşık 7-8 yıl kullandım ve hiçbir problem yaşamadım, 1 kere müşteri hizmetlerini aramışlığım olmadı.. Şimdi diyeceksiniz ki o zaman niye değiştirdin(?) sonuna kadar haklısınız, vaat ettikleri tarife cebime daha uygundu ayrıca bilseydim Vodafone' un müşteriyi tınlamayan havasını 1 dk bile düşünmezdim Avea dan ayrılmayı. Şimdi faturaları halledeyim direk Turkcell ya da Avea ya geri döneceğim. Belki verdiğim ücret onlar için küçük kazançlar ama herkes kadar eşit saygıya hepimizin hakkı var bu yaptıkları düzenbazlığı, saygısızlığı birde şirket hatlarına o üst sınıf saydıkları "red'lilere" de uygulasınlar bakalım!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.