Şimdi Ara

Vodafone 5g (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
11.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt
    iPhone'da her operatörün hücresel ayarı farklı ve sanırım operatör ile apple arasında bir kontrol sistemiyle ayarlanıyor. VoLTE, VoWiFi, 5G, Hotspot tüm ayarlar operatör değiştiğinizde operatörün sistemine göre değişiklik gösteriyor. Örneğin 5G olmayan bir ülkedeydim ve operatör 2G ayarını da seçtirebiliyordu ama VoWiFi yoktu yanımdaki arkadaşım farklı bir operatörden hat almıştı onda 2G yoktu. Cihazınız desteklese de operatörünüz de desteklemesi gerekiyor, 5G geldiğinde basit bir operatör güncellemesi ile 5G seçeneği açılacaktır.

    Vodafone 5g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 4 Temmuz 2022; 14:22:9 >




  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

    O zaman bu durumda türkiyeden aldığım iphone 12 cihazıma ABD'de at&t verizon ya da tmobile sim kartı takarsam ayarlarda 5G seçeneğinin çıkması gerekiyor doğru mudur. sub 6ghz ağını kullanabilirim böylece

  • furkanorta00 kullanıcısına yanıt
    ABD modelleri ile Avrupa modellerinde 5G de farklılıklar var, ultra hızlı 5G yalnızca ABD cihazlarında mevcut (Teknik kısmını tam hatırlamıyorum). 5G destekli bir ülkede, 5G destekli hattınızla 5G kullanabilirsiniz yani telefonda herhangi bir 5G kısıtı yok yalnızca 5G olmayan ülkelerde bu ayar kapalı gözüküyor o kadar. Amerikada bantlar biraz farklı ama doğrusunuz, Almanya’ya gidip bir sim kart taktığınızda 5G açılacak, Türk hattınızla roaming yaparken bile açılabilir bulunduğunuz ülkenin ayarlarına göre de değişiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 4 Temmuz 2022; 14:36:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

    Evet Hocam bende 1 haftadır bu konuyu araştırıyorum.Iphone'da şebeke kendi özelliklerini Apple'a bildirerek operatör updatei çıkartıyor. Vodafone 5G yi açtırdım ama operatör güncellemesi gelmediği için 5G ayarları görünmüyor. Bu yüzden 4G'de iken 5G testi yapılabileceğini sanmıyorum. Neyse bakalım 20 30 gün sonra İGA'da olacağım kontrol ederim. Olmazsa A1 hattımda 5G seçeneği var onunla bir test yaparım. Oda olmasa yurt dışında yapacağım zaten onlara bakarız.

  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce bende İGA’daydım maalesef 5G seçeneği aktif olmuyor yani sinyal alınca gelen bir özellikte değil, Jailbreak ile açılabilir ancak yeni cihazlarda da Jb yok gibi bir şey eskiden modifikasyon ediliyordu operatör dosyası o şekilde açılabilirdi ama kabul etmiyor şimdi cihaz oynanmış operatör dosyasını beklemekten başka yapılacak bir şey yok maalesef :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Yeni habere göre 29 Temmuzda İGA’da lansman yapılacak ve 5G resmen başlayacakmış. Artık test değil. Kaynak başka bir teknoloji sitesi olduğu için adres veremedim haberin bir kısmı aşağıda.



    Vodafone 5g

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, Vodafone Eygpt'teki hissesini STC'ye satmıştı Vodafone ancak satış gerçekleşmeden vaz geçti taraflar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene frekans ihalesi yapılacak mı? Bazı haber kaynakları yapılacak diyor bazıları da röportaj yapmış birleriyle yapılmayacak diyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Çok zor. Neden derseniz telco'lar haklı olarak bir daha LTE/IMT Frekans Tahsis ve Yetkilendirme ihalesi gibi ağır bir ihaleye girmek istemiyorlar haliyle. Bu yüzden BTK, UDHB ve telco'ların ortak bir zeminde anlaşması lazım ki ihale süreci bailayabilsin. Telco'lar aslında işi doğal bir süreç içerisinde test sahalarını kamuya açarak oldu bittiye getirmek istiyor gibi bir hissiyat seziyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter’dan Abdülkadir Keleş yaptığı testi göndermiş.
    Dolmabahçe Caddesi. Yayın tipi 5G NSA



    Vodafone 5g

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    umarım bolca satüre olmaya devam eder Turkcell büyük şehirlerde havalimanından ülkeye adım atan arap ve ruslar hemen Turkcell hatlar temin ediyorlar artık yönetilemez bir noktaya gelmeli durum bu sefer operatörler akıllandı ÖİV vs. operatörler devasa finansal yüklerin altına giremez ve girmemeli zaten Vodafone kullanan vatandaşlar neden dezavantajlı duruma düşsün? BTK uyumaya devam etsin daha her şey olacağına varıyor bilimsel gerçekler palavra ve hamaset vs. ile çalışmıyor umarım iyice hızları sürünmeye başlar büyük operatörlerin

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.