Şimdi Ara

VODAFONE 444'LÜ NUMARA ARAMAK.? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
27.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben sırf 444 için turkcell kamu dan vodafone a geçtim .
  • Arkadaşlar,

    Ben de BTK'nın kararından sonra 444'lü numaraları cepten aramamaya başlamıştım. Ama burada yazılanları görünce Vakıfbank'ı aradığım aramama bir bakayım dedim. Çok haklısınız. 444'lü aramayı yaparken başına alan kodu konmuyor ama Vodafone Online Self Servis Hizmeti'nden baktım ve yaptığım her iki aramada da ücret alınmamış. Bu arada ben CEP KAMU MİNİ tarifesindeyim.

    Neredeyse her gün cep telefonu kullanmadan 444'lü bir numara aramak zorunda olmak beni oldukça zorluyordu. Ama artık bu problem çözülmüş.

    Bu arada VODAFONE'a geçeli henüz 12 gün oldu. Gerçekten çok doğru bir tercih yapmışım. Daha önceden TURKCELL KAMU paketindeydim. Malum sonradan her zamanki TURKCELL kurnazlığıyla her yöne dakikalarımızı 1200'den 1000'e indirip, tarife tutarını 40 TL'den 45 TL'ye çıkardılar. Bir de utanmadan "Size bir sürprizimiz var. Artık paketinize 1000 SMS ekledik ve paketinizi KAMU PLUS yaptık" dediler. Daha önceden de yaptığı dayatmalardan sonra TURKCELL'den çıkmayı düşünmüştüm ama bu son damla oldu ve VODAFONE'a geçtim.

    AVEA ucuz ama maalesef çekim gücü, çekim kalitesi ve konuşurken sürekli kesilme problemini gideremiyor. Oysa VODAFONE her bakımdan çok çok iyi. Geçen hafta Ankara'ya 50 km. mesafedeki küçük bir köye gittik, orada bile çektikten sonra hiçbir sıkıntı yaşamayacağıma eminim. Herkese özellikle CEP KAMU kullanan arkadaşlara VODAFONE'u tavsiye ederim. Ayrıca 1 yıl taahhütle girilen Her Yöne 1000 (30 TL) ve Her Yöne 1500 (40 TL) paketlerini de şiddetle tavsiye ederim..




  • Unutmadan söyleyeyim, mesaj için de özellikle iPhone için Viber'ı öneririm. Çok başarılı bir program ve ücretsiz. Nokia'lar için OVI Store'da da var. Android için de hazırlanıyordu. Sanırım ya hazırdır ya da hazır olmak üzeredir.
  • Yaa arkadaşlar bu konu hala netleşmedi sanırım. Son mesaj atan arkadaşlar ücret alınmamış diyor. Az önce MHni aradım dakikası 40 kuruş diyor. Emin olmak için herhangi bir MH ile 10 dk görüşürsem 4 lira mı tutacak dedim evet dedi. Turkcell kamudan geçiş yapmak istiyordum. Ayrıca HTC Wildfire S kampanyasına girmeyi de düşünüyorum. Bunun için de 24 ay taahhüt vermem lazım.

    Çoğunuz gibi benim de 444lü numaralara çok işim düşüyor. Turkcell arama başı 40kr olarak ücretlendirmesine rağmen son faturada 8 liralık özel görüşme vardı. 24 ay taahhüt verir de 444leri arayamazsam 24 ay kafamı duvarlara vururum.
  • akbankı aradım az önce tam 19 dakika boyunca müzik dinlettiler sonunda kapattım telefonu bağlanamadan?
  • az önce vodafone u aradım.444 lü numaraları bedava dakikllarımızdan arıyamıyoruz..dakikası 40 kuruştan hesaplanıyor ve benim gece gece 10 tl param bedavadan gitti..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mj_pelit

    az önce vodafone u aradım.444 lü numaraları bedava dakikllarımızdan arıyamıyoruz..dakikası 40 kuruştan hesaplanıyor ve benim gece gece 10 tl param bedavadan gitti..

    eğer vodafone hattından 4440542 ararsan dakika başı 40 kuruştur onun yerine sadece 542 yi ararsan süre sınırı olmaksızın sadece 40 kuruştur. diğer 444 lü numaralar ise paket dakikalardan düşer.




  • dün 19 dakika 444 25 25 de müzik dinledikten sonrak 542 yi arayıp sordum.542 nin dk sınırı olmaksızın ücreti 33kuruş..siğer 444 lü numaraları aramanın dakikası ne kadar dediğimde müşteri hizmetleri temsilcisi 40 kuruş olduğunu ve bedava dk larımızdan düşmediğini söyledi..fakat bugün görüşme detaylarıma baktığımda şükür ki ücret ödemediğimi gördüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mj_pelit

    dün 19 dakika 444 25 25 de müzik dinledikten sonrak 542 yi arayıp sordum.542 nin dk sınırı olmaksızın ücreti 33kuruş..siğer 444 lü numaraları aramanın dakikası ne kadar dediğimde müşteri hizmetleri temsilcisi 40 kuruş olduğunu ve bedava dk larımızdan düşmediğini söyledi..fakat bugün görüşme detaylarıma baktığımda şükür ki ücret ödemediğimi gördüm

    vergisi ekleyince 40 kuruş oluyor :) diğer aramalarda ise faturalida paketten düşüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcanozsisman

    Bu arada bilginiz olsun vodafone'un en büyük sevenlerindenim, benimle beraber ailemin hemen hemen tüm üyelerini vodafone taşımış biriyim.

    Hizmetini ve sağladığı avantajları ayakta alkışlarım, ama çağrı merkezinde çalıştırdığı elemanların bilgisizliği ve bilgiyi öğrenme isteksizliği beni kızdırıyor sadece o kadar
    quote:


    Hizmetini ve sağladığı avantajları ayakta alkışlarım, ama çağrı merkezinde çalıştırdığı elemanların bilgisizliği ve bilgiyi öğrenme isteksizliği beni kızdırıyor sadece o kadar

    Evet hizmetleri süper felam ama cagrı merkezindeki calısanların ne tarifelerden nede kampanyalardan gram haberi yok arıyorsun zaten zar zor baglanıyorsun cevap alamıyorsun insan sinir krizine giriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuzuakyener

    Yaa arkadaşlar bu konu hala netleşmedi sanırım. Son mesaj atan arkadaşlar ücret alınmamış diyor. Az önce MHni aradım dakikası 40 kuruş diyor. Emin olmak için herhangi bir MH ile 10 dk görüşürsem 4 lira mı tutacak dedim evet dedi. Turkcell kamudan geçiş yapmak istiyordum. Ayrıca HTC Wildfire S kampanyasına girmeyi de düşünüyorum. Bunun için de 24 ay taahhüt vermem lazım.

    Çoğunuz gibi benim de 444lü numaralara çok işim düşüyor. Turkcell arama başı 40kr olarak ücretlendirmesine rağmen son faturada 8 liralık özel görüşme vardı. 24 ay taahhüt verir de 444leri arayamazsam 24 ay kafamı duvarlara vururum.

    542 yi arama ücreti, arama başına 40 kuruş.

    444 lü numaralar paket dakikalardan düşüyor.




  • Saat 19.44 te vodafone faturalı hattımla 444 lü bir numara aradım 5 dk görüşme yaptım.

    Buraya baktım fakat hiçbir şey görünmüyor sanki görüşme yapmamışım gibi sizdede böyle mi acaba?
  • Görüntüyü de ekledim. Şu şekilde:

     VODAFONE 444'LÜ NUMARA ARAMAK.?
  • o bazen geç yazabiliyor

    bazende hiç yazmıyor :))

    ama şu var resmi olarak açıklaması zaten var sitesinde

    paketten düşüyor halen neden bu konu çıkıyorki..
  • 3 hafta önce hsbc`nin 444`lü numarasını aradım 11 dakika konuştum. bir süre sonra fatura detayına bakınca fatura tutarı 0.00 yazıyordu.
  • telekominikasyon kurumunun yeni kararı:
    sabit hat veya ceplerde 444 lü numaralar promosyona dahil ve şehiriçi tarifesinden ücretlendirilir.
    bedava dakikaları 444 lü servis numaralarında kullanabilirsiniz.
    ev telefonlarından akşamları 444 lü hatları bedava arayabilirsiniz.
    yalnız son tahlilde karar 1 mayısa kadar ertelendi deniyor.
    gliba gelecek haftadan itibaren 444lü numaralar paketlerin içine girecek.
    kaynak :http://www.memurlar.net/haber/221525/
  • ben vodafone da 444 leri ekstra bir ücret vermeden arıyorum
    paketimdeki dakikalardan düşüyor
  • bugün gelen mesaja göre mayıs ayından itibaren bedava dakikalardan dusecekmis.
  • 55 TL cep avantaj her yöne tarifesindeyim.artı 5 tl ile extra 750 dakikada aldım.150 tanede sms im var bu extra paket sayesinde.toplam 60 tl ödemem gerekirken 77 tl ödedim geçen ay.bu ayda 85 tl fatura gelmiş.Halbuki daha 50 dakikayı bile doldurmamışım geçen ayda bu ayda

    Müşteri hizmetlerini arıyorum bi türlü cevap veremiyorlar.kaç defa aradım yetkimiz yok diyip geçiştiriyorlar.2 aydır neden fazla para ödediğimi öğrenemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_mercure

    Dün ben vodafone daki çalışana sordum hayır ücret alınmıyor demişti, demekki yanlış söylemiş. Ya bu oparatörlerin hepside çakal olmuş.

    hiç biri kullanıcıyı düşünmüyor akılları fikirleri para ave. dan vod. a geçtim sapıttı artık diye bu daha aynı halt.alan kodunu girip arama artık yok uzun zamandır yok aslında size tavsiyem 444 lü numaralardan uzak durun heleki banka aramalarından ha bagladılar ha baglıyacaklar derken....................................................................................artık rekabet diye bir şey yok aralarında danışıklı dövüş var bunu bilir bunu yazarım hepsi oyun hepsi kandırmaca(yerseler muhabbeti)ve mecburen yiyiyoruz bir şekilde

    http://www.kahramanugurlu.com/2011/02/19/cepten-444lu-hatlari-ararken-dikkat/

    buradanda bakabilirsiniz




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.