Şimdi Ara

Vodafone 0540'lı numaralar kullanıma açıldı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
11
Favori
11.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cycIone kullanıcısına yanıt

    Numara Vodafonenin ücret almadığı,yanında ücret yazmayan numara ise faturasız seçilmesi ve bayiden alınabilmesi lazım. Ücretli numara ise bayiden alınamıyordu.

    Ben 0540'lı numaraların rezervi ve alınması ile ilgili Vodafonenin farklı birimleriyle çok görüşmem oldu,müşteri hizmetlerinin bile bilgi sahibi olmadığı kriterleri tecrübe ile öğrendim.

    Çok hata ve saçmalıklar vardı,belki düzeltilmiştir. Zira ben numaraları 30 Aralık 2023'de rezerv etmeye başladım,o günden itibaren sık sık arandım,çok konuştuk farklı günlerde.

    Rezerv ettiğim 1000 TL'lik numaraya çok benzeyen bir çok numaranın ücretsiz olduğunu gördüm ilerleyen günlerde.

    1 ücrerli 5 ücretsiz numara rezerv hakkı var denilirken ücretsiz numara rezerv hakkının da 1 olduğunu öğrendik tecrübe ile.

    4 farklı hattım ile Rezerv ettiğim

    numaraları iptal ettirip sildirip daha iyi olduğunu düşündüğüm farklı yeni numaraları rezerv etmek istedim,bunu sağlayanadılar,30 gün dolup kendi kendine silinmesi gerekiyormuş. Bu saçmalık beni çok zorladı çünkü 4-5 adet numara alacaktım,biri 1000 tl idi,15 Ocak gibi 2000 tl oldu bazı numaralars zam yaptı Vodafone. Bazı numaralar ise zamlanmadı,mesela 500 rl yazanlar zamlanmadı,1000 tl olanlar 2000 tl,2000 tl olanlar 3000 tl oldu. Hepsi değil tabi,bir algoritması var gördüğüm kadarıyla.


    Rezerv süresinin 30 gün değil,en fazla 7 gün olması gerektiğini söyledim,almak isteyen alır kaçırmaz.

    Ben ilk 2 numarayı 19 Ocakta aldım.

    1 gün önce alsaymışım bayinin söylediğine göre 199 tl`den alacskmışım ilk hattım öğrenci hattı kampanyasıyla,zam gelmiş 299 tl olmuş.

    Bu bayiden bayiye değişen kampanyalı fiyat yalnız,bazı bayilerde kampanya yok ücreti 699-799TL civarı.

    Ücretsiz numarayı rezerv ederken ben hiç sayfayı kapatmadann devam ettim,bir aşamada faturasız paket seçtiriyordu seçmiştim ama sonraki aşamalarda bu faturasız paket tanımlı olmadan ikamet adresini istiyordu,adresi girip devam ettiğinde bayiden al seçeneğini seçtirmişti,sonrasında da ejkran görüntüsündeki yazı geliyordu. 5-10 dakika sonra da rezerv ederken yazdığın telefona SMS geliyordu bayiden şu kodla numarayı alabilirsiniz diye.

    Ücretli numara bayiden alınamıyordu,kurye adrese getirecekmiş, ücretsiz numara da adrese gelmiyordu sadece bayiden 3 gün içinde alınabiliyordu.

    Şuna çok dikkat edin,çok şikayet var ben de bizzat yaşadım,rezerv ettirirken rezerv ettiğin numaradan farklı bir numarayı sana rezerv ettin diye veriyor sistem.

    Rezerv ettiğin numara ilk bir kaç.saat sistemde görünüyor,sonra sistemde rezerv numaran görünmüyor. Böyle saçmalık var.

    Rezerv ettiği numaradan farklı numara satıldığı,kuryenin farklı numara getirdiği farklı numaranın aktif edildiği şikayetleri ve ücretli numaraların alırlen mesela 500 tl ama ilk faturaya 3000 tl geldiğine dair şikayetler olmuş. Ben ücretli 1 adet numara aldım 500 tl idi, ilk fatura fazla gelmedi,hata olmadı ama rezerv etmediğim numaralar aktif ediliyordu,teyit ederken farkettim işlemi durdurdum. Hatta ben 0540 rezerv etmiştim, müşteri hizmetleri aradı,tam adrese gönderimi onaylayacakken 0540`lı numara yerine çok alakasız 0541`li numara adıma aktif edileceğini öğrendim,bu durumu bayiden ücretsiz numarayı alırken de yaşadım. Ben 0540`lı rezerv etmiştim,bilgi onay SMS`ini bayi personeline de gösterdim,ama sistemde başka numara çıkıyır adıma rezerv edilen. O yanlış numarayı da silemiyor müşteri hizmetleri, 30 gün dolacakmış kendisi silinecekmiş. Ya bilinçli bir sahtekarlık ve vurgun,yada gerçekten sistem hatası.

    Yine de korkup geri çekilmeye gerek yok,gerçekten seri numaralar var ücretsiz olarak ve 500 tl ücretle. Dikkatli olunursa mağdur olmadan hata yapılmadan alınabilir. Ben 4 adet aldım 1 numara daha alabilirim,hergün kontrol ettiğim numaralar var. Belki rezerv edip almayan olur boşa çıkar diye 2 numara bakıyorum. Kullanılmamış yeni GSM numarası (hat) alacaklar Vodafone yeni kullanıma açılan 0540 prefixli numaraları öncelikli düşünsün.

    Ben 0540 440 şeklinde 2 seri numara aldım mesela hem de faturasız ve ücretsiz olarak.

    (ücretsiz derken yanlış anlaşılmasın,vodafone ek ücret almıyor,devlete ödenen hat açılış ücreti masrafı oluyor.)

    Tekrar belirtiyorum ücretli olarak görünen yanında ücret yazan numaralar faturasız olarak alınamıyor,sadece faturalı açılabiliyır.

    Yanında ücret yazmayan numaralar faturaaız olarak rezerv edilip 3 gün içinde bir bayiden alınması gerekiyor. Her bayi 0540'lı numara veremiyor. Google'dan size yakın Vıdafone işlem yetkili bayilerin numarasını öğrenip arayıp gitmeden sorulabilir.

    Bana 2 bayi 0540'lı numaraları veremedi,telefonla görüşüp durumu anlattığım bayi 0540'lı numara bu hafta başkasına verdik,gelin verelim dedi,gittim aldım.

    İhtiyacı olanlar yararlansın diye detaylı anlattım.

    0540 440 xx 40 şeklinde

    0540 545 xx 45 şeklinde

    0540 541 ** 41 şeklinde

    0540 122 xx 22 şeklinde

    ücretsiz kategoride kullanışlı kolay hatırlanan ve kolay tuşlanan numara çok var.

    Aynı ücretsiz numaralar NETGSM firmasında 0510 prefix olarak 10 bin tl üstünde, çoğu 17bin tl üzerinde satılıyor.

    Vodafonenin hantal 4.5G internetini hiç sevmem,ama 0540'lı numaraları avantajlı.

    Vodafone kullanmak istemeyen numara alıp 90 gün dolunca başka operatöre taşıyabilir.

    Yeni sıfır alınan numara ilk açıldıktan sonra 90 gün taşınamıyor.





  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam dün numarayı rezerve ettim 15 dk sonra da faturalı bir tarife seçtim bayiden teslimat olacak şekilde yaptım. Bayiye gittim biz daha önce hiç 0540 lı numara vermedik sistem nasıl işliyor bizde sizle beraber öğreneceğiz dedi ve yapamadılar.

    542 yi aradım böyle böyle ben başvuru yapmıştım iptal edilsin dedim iptal ettiler bu seferde rezerve numaram var kısmına geldiğimde o numara gözükmüyor online dan başvuru yapamadım.

    Tekrar 542 yi aradım onlarda kurye ile teslimat seklinde yapariz dedi kabul ettim. 24 saattir bir ses seda yok. Israrla 3-4 temsilciye de sordum. Faturasız yapılmıyor 0540 lı numaralar sadece faturalı alınabilir dedi.

    Vodafone sistem harbiden baş belası. 2 temsilci aynı şeyi söyleyemiyor bayi ona suç atıyor temsilci ona suç atıyor. Bir hatı satamadılar. 0540 prefix olmasa uğraşmazdım da mecbur kaldık.
  • Merhabalar, arkadaşlar rezerv ettirdiğim numara ile 60 gb kampanyalı tarife ile hattımı bugün açtırdım, acaba yarın başka bir operatöre geçme işlemi yapma imkanım olabiliyor mu?

  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hayır. Operatör değişikliği yapabilmek için hattınızı ilk aldığınız operatörde en az 90 gün kullanmak zorundasınız. Bu da en az 90 gün sonra hattınızı taşıyabileceğiniz anlamına geliyor.
  • cycIone kullanıcısına yanıt

    İstanbul'daysanız bayi önerebilirim.

    Bayi kimliğiinizi alıyor,sistemlerine tc numaranızı girerek bakıyıorlar,adınıza rezerv edilen numaraları görüyorlar. Ben bayiden sadece faturasız numaralar için işlem yaptım,bayi sadece faturasız rezerv edilen numaraları verebiliyordu,zaten vodafone sitesi rezerv ederken faturalı rezerv edilenler için kurye teslim işlemi başlatıyor, faturasızlar için de bayiden 3 gün içinde teslim sürecini başlatıyor. Ben 1 ay önce 40 gün önce rezerv numara alırken kriterler böyleydi. Şuan aynen devam ediyor mu bilmiyorum

    Sistemde hatalar oluyor, rezerv ettiğin numaranın linkine bugün tıklıyorsun rezerv numara görünüyor, yarın tıklıyorsun vodafonenin tarifeler sitesi çıkıyor rezerv numara sayfası çıkmıyordu. Bazı müşteri hizmetleri rezerv numarayı gçrebiliyor,bazısı göremiyor yok rezerv numaranız diyor.

    Dikkat edilecek durumları önceki mesajda yazdım. Güzel seri numaraları ek ücret ödemeden yada 500 tl ek ücret ödeyerek almak mümkün,bence değer.

    Anlattığım durumlara dikkat edip teyit ederek işlemlere onay vererek bu iş sorunsuz sıkıntısız hallefilebilir,çok da çekinip vazgeçecek durum yok.

    Fatursız açtıramayanlar faturalı en ıcuz tarifeyi seçip hat açıldıktan sonra faturasıza geçiş yapabilir. Tabi bu 150-200 tl ek masrafa sokabilir. İlk 30 gün içinde yada ilk fatura kesilmeden Vodafone`de faturalı hat faturasız yapılabiliyor mu bilmiyorum,müşteri hizmetleri hat aktif olunca 3 gün sonra faturasıza geçersiniz dedi. Neden ilk gün değil 3 gün sonra dedim,ilk alınan numara sistemlerde 3 gün içinde aktif oluyormuş işlem yapabilmek için.

    Ben 1 tane 0540`lı numarayı faturalı açtırmak zorunda kaldım ücretli numara olduğu için. Freezone 135 TL`lik tarife seçtim,5 gün sonra aradım faturasıza geçirin numarayı dedim, ilk 3 faturayı biz ödeyelim kullanmaya devam edin dedi müşteri hizmetleri,ilk fatura 0 TL gelmiş ama 70 TL meblağ sonraki faturanıza aktarıldı bilgisi var. Aradım sordum sıfır hat açılış telsiz ve tkü ücreti defi,paket bizden hediye dedi. 3 ay içinde faturasıza geçersem ne olacak dedim,cayma bedeli çıkmayacak,o ayın faturasını ve toplam tkü ücreti yansır dendi. 500 TL`yi göze aldım numara 10 numara seri numara olduğu için. TKÜ zaten ödeyeceğiz. İnternete ve pakete ihtiyaç olmasa da hat boşta dursa da aylık 135 TL`den 2 aylık fatura da sıkıntı değil. 15-20 gün sonra faturasıza geçireceğim,vodafonedeki 4 adet 0540`lı numaradan 3`ünü anca 6 ay sonra iyi tarife kampanyası olursa taşıyacağım.

    Vodafone sınırsız paylaşımlı sınırsız internet teklif ederse 500 TL altına,kabul edip deneyeceğim.

    İlk 90 gün hat taşınamasa da siz taşıma başvuruu yapın, reddolunsa da Vodafone arıyor çok iyi teklifler sunuyor yazanlar oldu forumda. Bem de deneyeceğim ilk 90 gün taşınma reddedileceğini bile bile taşıma başvurusu yapacağım ki Vodafone hattı taşımak istediğimi görsün bilsin. Belki sınırsız paylaşımlı sınırsız interneti 500 tl altına verir. Bütçem müsait çok kullanmasam da dursun kenarda. Ekim sonu gibi limitsiz sosyal içeren TT hatlarımın ve TeknosaCell 100 GB`ın taahhütleri bitecek ne olur ne olmaz.





  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

    Siz de az önce yazdığım uzun yazıyı bi okuyun,işinize yarayabilir.

    Siz nasıl rezerv ettiniz,simkart einize nasıl ulaştı,kaç günde geldi. Ne kadar ücret ödediniz numara için,seçtiğiniz tarifenin adı ücreti nedir yazabilir misiniz. İlgilenenlere faydası olur. Çünkü 0540 nunara alım kullanımı muallak,millet çekinceli.

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Numarayi rezerv ettim daha sonra rezerv ettiğim numara ile 60 GB 300 küsur lira olan kampanyalı tarifeyi seçerek bayiden teslimi seçerek başvuru yaptım. Sonra bayiye giderek 5 dk içinde teslim aldım. Aylık 70 lira tarifeden ayrı ödemesi var buda yani yeni at ücreti 800 lira demek oluyor başka ücret yok , eleman da ekstra ücret çıkmadı dedi ama numaraya göre degisiyor dedi. . sonradan farkettim taahhüt fiyatı aylık 900 Muş ondan dolayı iptal edeyim dedim ama galiba iş isden geçti zaten hat 90 gün tasinmiyorsa iptal ettiremeyiz fiyat çok çıkar.... Hayırlısı bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 6 Mart 2024; 21:51:3 >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

    Yani faturalı 0540`la başlayan hat bayiden verildi mi?

    Numarayı rezerv ederken bayiden teslim seçeneği mi sunuldu size.

    Eğer paket harici 800 tl ödeme görünüyorsa numara ücretsiz numaralardan..Ücretsiz olduğu için faturalı olsa da bayiden verilmiş olabilir. Ücretsiz numara demek Vodafone ek ücret almıyor demek,ücretsiz numaraların da sıfır yeni numara açılış masrafı sadece BTK üzerinden devletin aldığı en az 600 TL şuan. Bazı operatörler üstüne 200-300 koyup satıyor,kimisi vergiden bir şekilde düşüp Vodafone gibi faturasız hatları 199 tl-299 tl`ye satıyor. Aradaki telsiz açılış masrafını bir şekilde ayarlayıp vergiden düşüyorlar sanırım.

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Evet İnternetten başvuru yapıp bayiden teslim aldım.

  • İnternet' sitesinden 540 li hat almıştım 1 ay kadar önce. Hattı bayiden teslim aldım herhangi bir ücret odemedim. Şansıma çok güzel bir numara buldum söylemesi ayıp:)

    Özel numara satan telefonunun elinde olsa rahatlıkla 20.000 TL gibi komik bir para ister :)
  • turuncutimsah T kullanıcısına yanıt

    Sonu 25 25 , 78 78 gibi çiftli olan numaralar bedava değil 2 Bin tl`den başlıyor.

    Yalnız 997 98 99 gibi, 456 57 58 gibi 541 42 43 gibi sıralı numaralar ücretsizdi.

    Bu gerçekten çok iyi. Ben böyle 4 numara aldım birbirinin sırası ama haliyle araya çiftli numara girdi verdim 2000 tl aldım. şirketin whatsapp hattı ve aramalar için kullanacağım. Tavuk gelecek yerden yumurta esirgenmez.

  • Yeni numara alayım diye düşünüyorum ama uygun bir tarife bulamadım, Yeni hat için galiba NETGSM dışında uygun tarife bulmak imkansız.

  • Bende internetten istediğim bir numarayı rezerve edip bayiden alabildim.3 gün içerisinde bayiden alabilirsiniz demişti ama ben 10 gün sonra aldım bi sıkıntı olmadı tesadüfen kampanyalı hat satan bayi gördüm 300 tl’ye özel yeni hat almış oldum.
  • odinin_kankasi kullanıcısına yanıt
    Suan icin cogu insan 510 lu numaralarda sikinti oldugunu soylemisti bankalar flan tanimiyormus 510 lu numaralar
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, hangi il nerden yaptınız ve hangi tarife acaba?

  • Arkadaşlar halı hazırda bu hattı açtırıp kullanan var mı ? Ben şimdi ücretsiz numara seçsem kartımı alsam yeni hat ücreti ödeyecek miyim ve faturalı mı almam lazım kısa öz açıklayabilen olursa çok sevinirim
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Bazı özel numaralar ücretli ama siz ücretsiz numara alıp açtırırsanız sadece hat ücreti ödersiniz.
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz düşünüyorum hocam hat ücreti ne kadar acaba ve aldığımda faturalı mı olmak zorunda bu hat faturasız olabiliyor mu
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Valla ben Vodafone'da 0546 lı numara aldım Kasım 2023 de faturalı almıştım tkü ve yeni hat ücreti toplam faturaya 46 TL ekstra yansıyor 96.95 lira da tarife ücretim 143 falan geliyor faturam ek bişeyler almadığım sürece
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Aylık 46 liramı yoksa 12 ay boyunca 46 mı alacak hocam sadece 46 liraysa yeni hat işiymiş ama internet 500-600 gibi paralar gördüm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.