Şimdi Ara

VMware Workstation Kullanımı Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zaman zaman Vmware kurup Xp-Vista-Win7 nin içersine bazı programları deneme amaçlı kuruyorum. Ama bazende sistemde yük olduğunu düşündüğüm yada format attığım zaman VMware i tekrar kurmak istiyorum ama Xp-Vista-Win7 yi kullanabilmek için her seferinde tekrar kurmakmı gerekiyor.

    Ben daha önce kullandığım Vmware e içersine kuduğum Windowsların dosya olarak yedeğini saklasam her seferinde kurma işlemini yapmasam bunun bi kolayı varmıdır. Vmware içersine windowsları kurarken programa gösterdiğimiz dosyadan bahsediyorum.



  • Microsoft Virtual PC'de böyle bir özellik vardı. Mutlaka VMWare için de vardır. Virtual PC'de aynı iso kalıbı gibi tüm sisteme ait bilgiler tek bir dosyada saklanıyordu.
  • vmware silip yada format attıntan sonra daha önceden hazıladığım sanal işletim sistemlerini kulllanabiliyorum vmware göstermek kalıyor sadece

    ancak bazen çalışmayabiliyor onun içinde sanal işletim sistemlerinin oluşturduğu klasördeki yanlış hatırlamıyorsam

    .vmss
    vmdk
    .vmem
    .vmx

    bunlar kalsın diğerlerini bir yere taşıki çalışmaz ise değiştirirsin
  • Daha önce dikkatimi çekmemişti denememiştimde bende New Virtual Machineyi yi kullanıyordum ama orası değilmiş, çözdüm olayı (kendi kendime cevap verdim ama olsun) Aşağıda resimdeki yere tıklayıp gerekli dosyayı gösterdiğinizde otomatik olarak oluşuyor.

     VMware Workstation Kullanımı Hakkında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.