Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
7
Favori
68.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam Vitor ile alakasız olacak ama yine de sorayım. Ersun Yanal'ın performansından memnun musunuz bu sezon ?
  • Merhaba hocam müsait değildim ancak şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın gecikme için

    Memnuniyet konusu biraz karmaşık aslında. Ben takımımızda birçok eksik eksik görüyor ve bunu sezon başından beri söylüyorum. Lakin bu sezon gerçekten ekstrem bir sezon yaşanıyor ve ligde "alır, götürür" diyebileceğimiz bir takım yok. Asıl rakiplerimiz hem moral hem de sonuç bakımından kötü durumdalar ve bizim en büyük avantajımız bizi ekstra yoracak ve mental olarak yıpratacak Avrupa kulvarında da yarışmıyoruz, tek odağımız lig.

    Rakipler bu kadar kötü olunca biz kötünün iyisi olarak öne çıktık bu sezon ama dedigim gibi almamiz gereken çok yol, hocanın ise daha çok dersi var. Ben bir Fenerbahçeli olarak kulübün bugünkü tablosundan memnun değilim, puan ortalamamız şu anlık 1.7, ki bunu Avrupa kulvarında yokken yapmak epey düşük bir performans zira söyle söyleyelim 2 puan ortalaması lig sonunda 68 puan getirir takımlara, bu bile şampiyonluk için pek yeterli bir ortalama değil ne yazık ki.

    Bu nedenle bugünkü tablodan memnun olmam mümkün değil, hocanın B ve C planı olarak ekstra stratejiler üretmesi şart artık. Sadece A planıyla deplasmanda 3 puan alınan devirler epey geride kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Talisca ile Cannavaro epey tartışmışlar, Cannavaro'nun görevden alınma sebeplerinden biri de bu deniyor. Son maçta 2-0 gerideyken Talisca'yı oyundan almıştı Cannavaro. Ligin son 3 maçı kalmışken ve hala lider durumdayken hocayı göndermek çok ekstrem bir durum fakat Guangzhou Evergrande'nin karanlık bir takım olması beni çok korkutuyor, sanki bir pislik döndürecekler ona güvenerek Cannavaro'yu ıskartaya ayırdılar.

    Shangai için hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona'dan Arturo Vidal ile ilgileniyormuşuz, ciddi taliplerden biri olduğumuz söyleniyor. Vidal'in ise ilk tercihi Inter'miş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackson Martinez : ''2 sene üst üste Şampiyon olmuştuk ama Vitor Pereira gönderilmişti, nedenini hala bilmiyorum''

    Güzel bir konuya değinmiş Jackson, Vitor gittikten sonra Benfica mahvetti zaten Porto'yu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Teknik Direktör Vitor Pereira, Yunanistan'da neden olduğu saha olayları nedeniyle 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Fenerbahçe'den önce Yunan ekibi Olympiakos'u çalıştıran Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Yunanistan'da hapis cezası aldı. Pereira, Olympiakos'un başında görev aldığı Panathinaikos karşılaşmasında rakip takım taraftarlarının bulunduğu tribünün önüne giderek 'gelin' işareti yapmış, daha sonra sahaya inen taraftarlar adeta terör estirmişti. Futbolcular ve taraftarlar soyunma odasına kaçarken, olaylara güvenlik güçleri müdahale etmişti.

    2015'te yaşanan ve mahkemelik olan dava dün karara bağlandı. Mahkeme Portekizli teknik adamın 8 ay hapis cezasına hükmetti. Cezanın şiddeti teşvik nedeniyle verildiği ifade edilirken, şartlı tahliyeye tabi olduğu belirtildi.

    Yunanistan'da yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'nin başına geçen 51 yaşındaki teknik adam, şu anda Çin'in Shanghai SIPG ekibini çalıştırıyor.




  • Yaklaşık 3 yıl öncenin haberi hocam "Vitor Pereira'ya hapis şoku" basligiyla paylaşılmıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Yaklaşık 3 yıl öncenin haberi hocam "Vitor Pereira'ya hapis şoku" basligiyla paylaşılmıştı
    Ne bileyim bein sports geçen günlerde yeni haber gibi paylaşmış
  • Isıtıp ısıtıp koyuyorlar hocam genelde, ara sıra Vitor'un 4 yıl önce söyleyip o günleri eleştiren temalı haberlerini de paylaşıyorlar.

    Sizin suçunuz değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitor hoca Çin Ligi yılın hocası ödülüne aday gösterilmiş.







    .


    (
    )








  • Milli takım arası sonrası ilk antrenman







    .


    (
    )








  • Hocam imza dağıtırken







    .


    (
    )








  • hocam yine şampiyon olmuş... ya yemin ediyorum hoca başarı kazandıkça hem seviniyorum hem kahroluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: We Will Dominate

    hocam yine şampiyon olmuş... ya yemin ediyorum hoca başarı kazandıkça hem seviniyorum hem kahroluyorum.
    Ciddimisin lord saniyesinde güncellerdi öyle olsaydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

    Ciddimisin lord saniyesinde güncellerdi öyle olsaydi

    Alıntıları Göster
    doğru ben de şaşırmıştım. yahu transfermarkt'ten bir hocama bakayım dedim. 2018 sezonunu göstermiş otomatik olarak. şampiyonluk elden gitmiş matematiksel olarak.
  • Küme düşmüş takımla berabere kalıp 2.likten de olmuşlar.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    3 gündür falan hastayım, fırsat bulup güncelleyeyim diyordum, erteleye erteleye bugüne geldik, birazdan işe gitmem lazım o yüzden biraz kendimi iyi hissediyorken güncelleyeyim konuyu.

    Evet şampiyonluk kaçtı arkadaşlar, sağlık olsun yapacak bir şey yok. Dünyada her sene şampiyon olan bir hoca olmadığı gibi zaten bu sene şampiyonluk treni çok önceden kaçmıştı, biz "acaba bir mucize olur mu" diye düşündük fakat olmadı. Evergrande'de çok acayip işler döndü, Cannavaro'nun kovulduğu zorunlu olarak bir yere gönderildiği yazıyordu her yerde, fakat ne hikmetse şampiyonluk maçına cıktı adam. Bildiğin tiyatro oynadılar. Ocak ayında zaten hücumdaki en iyi silâhımız Elkeson'u de kapmışlardı, resmen şampiyonluğu geri almak için saha dışında her şeyi yaptılar.

    Geçen sezondan Wu Lei ve Elkeson gibi 2 çok önemli oyuncuyu kaybettikten sonra yeniden şampiyonluğu korumak çok zordu, nitekim olmadı da. Ocak ayında alınan Arnautovic bu ligde çok iş yapabilir ama takıma tam uyum sağlayamadı, anca yarı potansiyeliyle oynayabildi.


    @ Jack Rabbit Slims : Vitor hocanın en büyük eksilerinden biri budur, kendisi için şampiyonluk hariç hicbir sonuç önemli değil, yani şampiyon olamadıysan ha 2. olmuşsun ha 5. onun için fark etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vitor Pereira çok büyük ihtimalle 2 yılın sonunda sözleşmesinin bitişiyle yollarını ayıracak SIPG ile, inşallah kendisi için doğru bir kulübü seçer. Ben de bu arada hocanın 2 yıllık Sipg kariyerini yazayım.

    1 lig şampiyonluğu
    1 süper kupa şampiyonluğu
    Asya Şampiyonlar Ligi geçen sezon : Son 16, Bu sezon : Çeyrek Final
    Çin Kupası geçen sezon : Çeyrek Final, Bu sezon : Yarı Final

    Toplam 87 resmi maç oynandığı 2 sezonun sonunda maç başına puan ortalaması: 2.09

    Gayet başarılı bir şekilde, adını Shangai tarihine de yazdırarak SIPG kariyerini sonlandırdı diyebiliriz(inşallah sözleşme uzatmaz).

    Bu arada hatırlatmakta fayda var, Vitor hoca SIPG'i Villas Boas'tan devraldığında 58 puan toplayabilmişti ligde Boas. Shangai SIPG tarihinin en başarılı hocası oldu diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzinli olduğum ve Vitor hocanın son maçı olduğu için maçı 90 dk izleyebildim, genel olarak bir şampiyonluğun kaçtığına dair üzüntü vardı fakat sonuca çok iyi gidebildik. Vitor'un bu kulübe kattığı en büyük şeydir herhalde, kupası olmayan takım bugün şampiyonluk kaçtı diye çok çok üzülüyor. Zira kazanmaya alıştılar, kazanmanın tadını aldılar. Bugün de hocanın bence son maçıydı ve çok iyi bir skorla kazandık.

    Vitor Pereira yılın hocası olma yolunda favori gösteriliyordu umarım şampiyonluk kaçtı diye ona vermemezlik yapmazlar, çünkü bu ödülü gerçekten hak etti. Geçen sezon 68 puan toplayarak şampiyon olmuştuk, Bu yıl Elkeson ve Wu Lei kaybedilmesine rağmen sezon başında Süper Kupayı aldık, ligde 66 puan yani şampiyon olduğumuz sezondan 2 puan az topladık, Lig Kupası ve Asya Şampiyonlar Liginde de geçen sezona oranla 1 tur daha fazla gidebildik. Aslında geçen sezondan daha başarılı olduk ama şampiyonluk kaçınca bunların pek önemi kalmıyor ne yazık ki...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 1 Aralık 2019; 11:59:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.