Şimdi Ara

Vitamin ilacım yerine asit içtim tıpçılar bakabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
6
Favori
15.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okurken o kaza anina gelince yinemi zebani diyip okumayi biraktim ama asagi inince raporlari fotograflari gorunce cok cok uzuldum hocam moralinizi bozmayin acil sifalar diliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun v

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecmis olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Öncelikle çok geçmiş olsun. Kusman çok büyük hata olmuş çünkü doktor da demiş zaten asit ikinci kere yakmış aynı bölgeyi. Tabi bunu bilmene imkan yoktu. Şimdi senin yapacağın şey kortizon tedavisine başlamak ama bu süreçte hastaneden ayrılmayacaksın ve doktorlar mutlaka özofagus grafilerini kontrol etmeli ve bir daralma olursa da genişletilmeli. Zaten büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra durumunda iyileşme olmazsa genişletilme yaparlar diye düşünüyorum. Bu da olmazsa, yemek borusunun tamamen işlevini yitirdiğini ya da koptuğunu vs. düşündüğümüz durumlarda da üst düzey operasyonlarla mideden ya da kalın bağırsaktan yeni bir yemek borusu da oluşturulabilir. Midenin ya da yemek borusunun eskisi gibi tam randımanlı çalışması çok zor gözüküyor bu saatten sonra ama enseyi karartmamak lazım. Belki sadece ömür boyu yutma zorluğu çekersin, ülserin olur ki bunlar en hafif şeyler yani. Belki de tamamen düzelirsin. Onu zaman gösterecek. Umarım atlatabilirsin. Ses telleri hakkında tam bir yorum yapamıyorum ama bence profesyonel bir KBB uzmanıyla görüşmelisin eğer hastanede varsa mutlaka ona da görün. Moralini yüksek tut. Geçmiş olsun.





  • Gerçekten çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun insallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam hayretle ve dehşetle okudum. Allah tez vakitte şifa versin size hocam düşünmesi bile kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun hocam. Umarım sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah iyileşirsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 4 Temmuz 2020; 0:43:31 >
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt

    Miden titanyumdan mı mübarek? Ben limonataya az su katılsa midede yanma hissediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla herkesin başına gelebilir. Bazen öyle aptalca dikkatsizce hatalar yapıyoruzki, ufacık bir hareketin sonu felaket olabiliyor.


    Bu tür kazaları önlemek için farklı tür ilaçları aynı yere koymamak lazım. Aslında genel olarak çoğu ilaç zaten buzdolabında saklanmaz. En güzeli ecza dolabı ve ayrı bölümlere koymak.


    Bu tür kazalara bir örnek benim yaşadığım;


    Bu plastik kutulu, yanında soğutucu ile gelen japon yapıştırıcıları var ya hani 502 falan yazar üstünde; çoğu zaman uç kısmı kurur bende ince bir çivi sokar açarım. Yine birgün öyle uğraşıyorum, çiviyi sokarken güç uyguladığım için kutuya bastırmışım iyice farkında değilim, çiviyi soktum, açılmadı çıkardım, çıkarır çıkarmaz açıldı ve olduğu gibi suratıma gözlerime püskürttüm japonu :) Hemen iyice yıkadım, kalıntı bırakmadım, o gün bütün gün ve gece hem ağrıdı tek gözüm hemde batma sürekli sulanma vs. Ertesi gün geçmezse hastanaye gidecektim ama sabah geçmişti neyseki :)





  • Aynı vitaminden ve ilaçtan bizde var. Hayatım boyunca sağlığım bozulmadığı sürece ne vitamin ne de bir katkı kullanmadım. Tabiki siğil ilacını banyoda muhafaza ederiz vitamin buzdolabında olur. Bu tür tehlikeli asit içeren ilaçlar bırakın mutfak masasında, mutfağın m'sinin 2 metre yanında dahi olmamalı. Tabiki olan olmuş bu saatten sonra yapılacak fazla bir şey yok. Bol bol dua edin ve daha kötüsü olmadığı için şükredin. Heisenberg reisinde dediği gibi kimyaya saygı duymak lazım. Kimyanın şakası olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 4 Temmuz 2020; 2:7:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Uplamış olayım ben de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 4 Temmuz 2020; 1:25:39 >
  • Çok geçmiş olsun :(

  • Geçmiş olsun üzüldüm hocam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsinan

    Çok geçmiş olsun. Vücudun kendini tamir etme yolları tükenmez. Yaşınız da genç. Umarım iyileşirsiniz.


    Tercüme, sonsuz olanaklı bir alan. Çocuk kitaplarından tutun, Türkçeye çevrilmemiş harika kitaplara kadar. Bir süre o alanda belki çalışırsınız.


    şifanız için duacıyım.

    çok çok teşekkür ederim iş boyutunu düşünemedim daha :(

  • Geçrekten kutuları aşırı benziyor ben asla anlamazdım
    Ama yemek borunuz baya tahriş olmuşa benziyor
    geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Hocam hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Öncelikle çok geçmiş olsun. Kusman çok büyük hata olmuş çünkü doktor da demiş zaten asit ikinci kere yakmış aynı bölgeyi. Tabi bunu bilmene imkan yoktu. Şimdi senin yapacağın şey kortizon tedavisine başlamak ama bu süreçte hastaneden ayrılmayacaksın ve doktorlar mutlaka özofagus grafilerini kontrol etmeli ve bir daralma olursa da genişletilmeli. Zaten büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra durumunda iyileşme olmazsa genişletilme yaparlar diye düşünüyorum. Bu da olmazsa, yemek borusunun tamamen işlevini yitirdiğini ya da koptuğunu vs. düşündüğümüz durumlarda da üst düzey operasyonlarla mideden ya da kalın bağırsaktan yeni bir yemek borusu da oluşturulabilir. Midenin ya da yemek borusunun eskisi gibi tam randımanlı çalışması çok zor gözüküyor bu saatten sonra ama enseyi karartmamak lazım. Belki sadece ömür boyu yutma zorluğu çekersin, ülserin olur ki bunlar en hafif şeyler yani. Belki de tamamen düzelirsin. Onu zaman gösterecek. Umarım atlatabilirsin. Ses telleri hakkında tam bir yorum yapamıyorum ama bence profesyonel bir KBB uzmanıyla görüşmelisin eğer hastanede varsa mutlaka ona da görün. Moralini yüksek tut. Geçmiş olsun.

    Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için evet kortizona başladık ve su içebiliyorum akşamdan beri sizce umutlanmalı mıyım yoksa ufak bir gelişme midir





  • Konu keşke troll olsaydı çok üzüldüm kardeş moralini yüksek tutmaya çalış bu konu belki çoğumuza ders olur gerçekten çok şaşırtıcı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardimcin olsun, insallah tamamen iyilesirsin.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.