Şimdi Ara

Vita & PSP Satış Beklentileri Bir Hayli Düştü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Sony, 31 Mart 2013'te bitecek olan mali yılında Playstation Vita ve PSP'den beklediği satışları yakalayamayacağını anlamış olacak ki öngördüğü miktarı gittikçe düşürüyor. Bu durum firmanın taşınabilir oyun konsolları sektöründe zorlandığını da açıkçası gösteriyor.
     
         İlk olarak Playstation Vita ve PSP'nin bu mali yılda 16 milyon adet satmasını beklediğini açıklayan Sony, 10 milyon Vita ve 6 milyon PSP satmayı amaçlamıştı. Daha sonra Ağustos ayında her iki konsolun toplamda 12 milyon adet satması öngörülmüştü. Bu öngörü de değişti.
     
          Sony tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Vita ve PSP'nin bu mali yılda 10 milyon adet satması bekleniyor. 3DS karşısında oldukça kötü bir yarış geçiren Vita'nın satışlarının düşük olması öngörülerin değişmesinde önemli bir rol oynamış gibi görünüyor.
     
          Her ne kadar Sony, Vita'nın uzun bir maratonda olduğunu söylese de bu açıklamanın bu mali yıldaki beklentilerin düşük olması nedeniyle yapıldığı da ortada. Oyuncuların Vita'da en çok şikayetçi olduğu konu ise oyun çeşitliliği ve sayısının yeterli olmaması. Sony bu sorunu çözerse satışlarda büyük bir artış olabilir.
     








  • benim bildiğim sony kolay pes etmez. oyun çeşitliliği artacaktır ama zamana ihtiyacı var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • affedersiniz ama , nah satarsin sony gecti o senin piyasayi salladigin günler ps1-2 ,psp vs simdi disli rakiplerin var ,ayrica tablet, smart telefonlar,vs vs sony sen bu yüksek fiyat politikasi ile devam edersen 5 seneye kalmaz sondan 1 inci olursun yeni kral samsung ,samsung un yönetim kurulu baskani olsam kaliteli bir konsol yapar burayada agirligimi korum tutacagindan eminim 25% en azindan pastadan

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • akıllı telefon akımına kurban gitti.
    Bu aletin satışını patlatacak tek çare, oyunlarda ps3 ile tam senkronizasyon sağlanmasıdır bence. İkisinin bellek ve işlem gücünü birleştirip, günümüzde ps3 ün çalıştırmakta zorlandığı strateji tarzda oyunları sunarsa, satış grafiği bir anda değişebilir. ps vita bu iş için herşeye sahip, güçlü bir işlem gücü, alttan üstten dokunmatik ekran, klasik ps3 kontrolleri, müthiş bir ekran.

    sony hiç bir şey yapmıyormuş gibi duruyor, korkutucu olan bu. Belki de nintendo ile telif hakları sorunu olmaması içindir, bilemiyorum.

    Nintendo'nun da çatır çatır satmasını engelleyen tek şey, android tablet furyası. Yoksa millet küçük yaşta çocuklarına nintendo dan başka ne alacaktı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bildiğin 32 gb hafıza kartının şeklini değiştirip 100$'a satmaya çalışıyorlardı ya hani, beter olsunlar şimdi...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony şey görünmüyor. Belki de Nintendo ....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zati full pspvita alsanız oyun kütüphanesi sykıntısı var.O paraya şekil ios yada android telefon olmadı tablet alıp free yada cüzzi fiyatlara oyun oynarsınız.PSPvita karşında ios ve android oyunlar belki 5 mb yada ahım şahım 1 grafik sunmasada alışkanlıklar değişdi.

    PSvita'nın Sony faturası bakalım nası çıkıcak buna rağmen adamlar PSvitayı ön plana çıkarmak için hiç çabaları yok Sony'de durumu kabullenmiş görünüyor....diğer oyun yapımcılarıda satmayan Vita için zaman ve para harcayıp oyun geliştirmiyor.

    İllegal yollardan güvenlik koruması kırılıp PSvita üzerinde ios ve android uygulamarı çalıştırılsa satışları canlanır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • CoolMnaiaC arkadaşa tespitine katılıyorum ve bir şey eklemek isterim. psp ve vitanın oyuncu kitlesi hardcore denilen kitle sony bu kitleye casual kitlenin oyunlarını oynatmaya çalışıyor. tabi buda CoolMnaiaC arkadaşın dediğini getiriyor. casual oyunları oynamak için tabi onuda bulabilirseniz çok pahalı bir makina.

    ben psp sahibiyim vita almak isterim ama sfXtk içinmi alacağım ps3 te var. çakma socom için mi alacağım üstüne hikeye modu olmayan. blackops dedik zombi kouymamışlar. sony böyle kendi ayağına sıkmaya devam ederse bu durum uzunca devam eder..

    haaa bu arada resistance ve ucharted demeyin kalbinizi kırarım ^_^
  • ya arkadaşlar ben elimde patlamasınadan korkuyorum yani satışları ürtimini durduracak kadar kötü değil ama beni yinede biraz korkutuyor
  • Gravity Rush
    Uncharted Golden Abyss
    Little Big Planet
    Assassin's Creed 3: Liberation
    Need For Speed Most Wanted

    oyun kıtlığı giderilmeyecek şey değil. bir de şu uçuk fiyatlar olmasa..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlardan yakınan arkadaşları hala anlamıyorum. İngiltere'nin en büyük satış sitelerinden 135 Tl lik oyunu indirimle 35 tl ye, 135 tl lik oyunu 50 Tl'ye almış biri (kargo parası dahil/ Ridge Racer + Fifa Football) olaraktan bu saçma yorumları görerek gülüyorum. Vita'nı al Tr'den oyun bir sürü! Ucuza oyunda yurt dışından getirtilebiliyor maksimum 3 haftada. Satışların az olmasının sadece oyunlarla alakalı olmadığınada dikkat çekmek lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vita almayı düşünüyorum ancak fiyatı çok pahalı.
  • Bence güzel cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 1 Kasım 2012; 18:57:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.