Şimdi Ara

Visual Basic,C++,Java hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba...

    Makina mühendisiyim ve birçok hesaplama yapıyorum excel üzerinden olsun kağıt üzerinden olsun... Excel'de uyguladığım bir çok formülasyon var ve birçok data girişi var elle. sayfalar dolusu çözümler ve incelemeler oluyor. Ben bu çözdürümleri formülasyonları sadece dataların girileceği ve datalar sonucunda hesabına bakılacak emniyetlerin kontrolünü direk gösterecek olan ama tabi ki arka planda bi sorun var mı yok mu hesaplarda diye ara ara benimde görebileceğim bir ara yüz istiyorum. ve sonuçları word excel pdf gibi programlara atarak çıktılarını almam lazım ve bu çıktıları alırken bir kaç ufak çizim de yanlarına getirmem lazım öğrneğin yatay bir çizgi onu kesen 4 çizgi ama yanlarında yükseklikleir de yazıyor gibi ya da atıyorum dwg(autocad) dosyasından bi resimi okutup yanına onu da eklemek istiyorum...

    Değerli dostlar programcılık konusunda kodlama konusunda biraz temel bilgim var biliyorum bu yazdığım visual c java gibi programlar zor ama okur öğrenirim sizden ricam işimi görebilecek program hangisi onu söyleminiz istiyorum söylerken yanında sebepde yazarsanız çok sevinirm. Evet programı öğrenmek zaman alabilir ama alsın sorun değil uğraşırım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim sağolun.







  • Bence Visual Basic ya da Delphi kullanmalısın...Çünkü bu iki programlama dilide görseldir ve karmaşık değildir.Hem kolay öğrenirsin hem görsel bir şekilde sorunlarını çözersin.
    C,C++,Asm gibi diller işine pek yaramaz çünkü bu diller sistem yazılımında kullanılır daha çok...
    Kolay gelsin.
  • teşekkürler arkadaşım sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.