Şimdi Ara

Vista ultimate kurulumunda Hard Disk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Windows Vista ultimate kurulumunda şöyle bir Hard Disk sorunuyla karşılaştım.
    Gigabyte GA 965P-S3 anakart kullanıyorum. İşlemcim Intel D 915, 2 Gb. DDR2 667 RAM mevcut.
    Bu sistemle 250 Gb. Seagate ve 40 GB. Seagate hard disklere Vistayı hiç sorunsuz kurup kullandım. Geçenkerde 320 Gb. sıfır Samsung bir hard disk satın aldım. Vista Ultimate (32 bit) kurmak istedim. Kurulum normal başlıyor. Dosyalar açılıyor, yükleniyor. Sistem ilk restart işlemini yapıyor. Siyah ekranda, Windows ambleminin altında o noktalı ilerleme işlemi gerçekleşiyor ve tekrar renkli yükleme ekranı açılıp, Yükleme tamamlanıyor... bölümüne geldiğinde işlem donuyor. 20-25 dakika sonra sistem kendiliğinden restart oluyor ve makine boot ettiğinde Hard Diski görmüyor...! Makinenin fişini çekip taktığımda BIOS tekrar hard diski görmeye başlıyor.
    Bu diski aldığım yere gönderdim, disk arızalı bulunup değiştirildi. Yerine yeni gönderilen aynı marka ve özellikteki diske yine Vistayı yükliyemedim, çünki yine aynı olay gerçekleşti. Diğer marka ve tipteki Hard Disklerde hiçbir sorun olmuyor.







  • Arkadaslar herkese merhabalar.Ben dün itibariyle'SMARTMEDIA MP35 PLUS 250GB 3.5" TAŞINABİLİR DİSK ' aldım.Ancak bazı arkadaslar bu cihaza 2 farklı format atılması gerektiği söylendi.Bu doğru mu? Şayet böyle ise bu iki işlemi nasıl yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.