Şimdi Ara

Vista'dan 7'ye ücretsiz geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çeşitli web sitelerinde Windows Vistadan, 7ye geçişin ücretsiz olacağını okudum. Bu haberin aslı nedir bilen var mı? Öyle olursa süper olacak gerçekten. Aynen aşağıdaki gibi yazıyor.


    Windows 7 gelişimini sürdürmeye devam ederken bazı sorularıda beraberinde getiriyor. Bu sorulardan bir tanesi, Windows XP ve Windows Vista’dan, Windows 7′ye geçiş nasıl olacak. Bu konuyla ilgili son zamanlarda birçok söylenti dolaşıyor.

    Teknik anlamda Windows XP’den Windows 7′ye geçiş temiz bir kurulum ile sağlanırken, Windows Vista’dan Windows 7′ye geçiş daha kolay olacak.

    Bir diğer konu ise çeşitli kaynaklar üzerinde yapılan açıkalamar da Windows Vista kullanıcıları Windows’ye ücretsiz olarak geçiş yapacaklar şeklinde. Bu konuyla ilgili olarak Microsoft’un OEM satıcılara göndermiş olduğu bir belgede geçiş şartları aşağıdaki şekilde açıklanmış;

    Vista Home Basic –> Geçiş hakkı yok
    Vista Starter Edition –> Geçiş hakkı yok
    Vista Home Premium –> Windows 7 Home Premium
    Windows Vista Business –> Windows 7 Professional
    Windows Vista Ultimate –> Windows 7 Ultimate


    Ayrıca son kullanıcıların bu geçiş hakkından faydalanabilmesi için Windows Vista işletim sistemlerini “Program Uygunluk Süreci” adı verilen bir dönem içerisinde satın almış olmaları gerekiyor. Bu dönemin hangi tarihler arasında olacağı ise henüz açıklanmış değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 22 Eylül 2009; 11:45:05 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.