Şimdi Ara

Vista'da nVidia ekran kartı sürücüsü kurarken hata !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı hata bendede çıkıyor.
  • dostum bende 100.65 driverını indirdim fakat kurarken bende de bu hata oluyor aynı ekran kartı bende de var ......Nasıl çözebiliim bu sorunu....
  • ya arkadaşlar bende delirecem yakında bende de vista home premium var ve ekran kartım nvidia Ge force go 7400 ne yaptıysam ne yüklediysem tanıtamadım elle nasıl tanıtılır onu da bilmiyorum ve xp nin driverini kurunca da hata verip bilgisayarı açıp kapatıyor bana yardımcı olabilecek birilerini arıyorummm.. eğer bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevineceğimmm

    email: kutay_20001@hotmail.com
  • Vista son yıllarda çıkan bütün donanımları driverları olmadan tanıyor. Eğer aygıt yöneticisinde bir porblem yoksa kesinlikle Vista' nın bulduğu driverlar ile kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 24 Şubat 2007; 10:49:35 >
  • dostum ben vistanın kendi driverı ile kullanıyorum vistayı fakat fifa 07 de donma yapınca ekran kartı güncelleme ihtiyacı duydum....eskiden fifa 07 xp de süper çalışıyordu....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

    Vista son yıllarda çıkan bütün donanımları driverları olmadan tanıyor. Eğer aygıt yöneticisinde bir porblem yoksa kesinlikle Vista' nın bulduğu driverlar ile kullanın.


    Ya tamam da yukarıda da bahsettiğim gibi şöyle bir durum var;

    Şimdi dediğiniz gibi Vista zaten kendisi driver'ları kuruyor Vista'yı kurarken. Şu an ekran kartım tanınmış, sürücüsü de yüklenmiş. Ama elle kurduğum güncel sürücü değil, Vista'nın kurarken yüklediği sürücü.

    Ama ben nVidia'nın sitesinden Setup'ını indirdiğim sürücüyü kendi elimle kurup yüklemediğimde, sırf Vista'nın kendi tanıyıp yüklediği sürücüyle kaldığımda şöyle sorunlar oluyor;

    Mesela Duke Nukem 3D Manhattan Project (16-bit MS-DOS oyunu olarak değil; Windows DirectX için yeniden düzenlenmiş bir versiyonu var). Çok düşük sistem istemesine rağmen, eski bir oyun olmasına rağmen, çok kasıyor. Takıla takıla ilerliyor. Bir takılmadan sonra ilerleyip sonraki takılmaya geçene kadar saniyelerce bekliyorsunuz. Aynı sorun XP'de de oluyordu. XP de kurulurken ekran kartımı tanıyıp sürücüsünü otomatik yüklüyordu ama ben siteden indirdiğim güncel Setup'tan elle kurmazsam bu dediğim kasma takılma sorunu oluyordu. Kurduktan sonra da oyun normal akışkanlığında kusursuzca oynanıyordu.

    Doomsday 3D Engine. Burada Doom 95, Doom II, Hexen, Heretic oyunlarından herhangi birine veya bu oyunlar için çıkarılmış ek harita .wad'larından herhangi birine giriş yapmaya çalıştığımda ekran kartı sürücüsü ile ilgili bir hata veriyor. Kurduğum zaman bu hatayı vermeyi kesiyordu ve programdaki oyunlar açılabiliyordu.

    Bunun gibi birkaç oyunda sorun çıkıyor işte.




  • çözümü yokmu arkadaşlar bu sorunun....arkadaş ve ben yardımlarınızı bekliyoruz...
  • bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş yoq mu?
  • arkadaşlar hala bir çözüm yolu yok mu?
  • Format attım ve Vista'yı kurduktan sonraki ilk iş en güncel sürücüyü kurmak oldu. Ama hala aynı hatayı veriyor.

    Ama benim daha önceden yine resmi sitesinden indirdiğim ve kurabildiğim Vista x86 sürücüsünün RC'si var. 96.85 versiyonlu. Onu açıyorum, sorunsuz kuruyor. Ve yukarıda bahsettiğim oyun sorunları şimdi yok. Kusursuz oynuyorum. Ama dediğim gibi sürücü FINAL değil RC... (en güncel sürücü de değil, 1-2 versiyon öncesi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Mart 2007; 18:46:06 >
  • bende de aynı sorun var yaw fx 5200 kullanıyorum.nvidianın sitesinden driveri indirdim fakat yine tanımadı ekran kartını.
  • arkadaşlar bu sorunu nasıl çözeceğiz ?
  • aynı sorun bende de var ben sadece ekran çözünlüğünü yükseltebilmek için driveri kurmaya çalışıyorum

    1024 768 zin üstüne çıkamıyon halıyle ekran çok büyük gözüküyo ve bu da beni uyuz ediyo sizde durum nası
  • windowsu ilk kurduğumda tanımıştı.fakat sonra format atıp bidaa kurduktan sonra ekran kartını tanımadı ve şuan da tanımıyor.Acaba windows vista home premiumda ekran kartını tanırmı arkadaşlar ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bora879

    bende de aynı sorun var yaw fx 5200 kullanıyorum.nvidianın sitesinden driveri indirdim fakat yine tanımadı ekran kartını.


    evet bende de o sorundan var bende fx5200 kullanıyorum.Windowsu ilk kurduğumda 5200 tanıdı ama daha sonra tanımadı.Arkadaşın söylediği doğru olabilirmi ? Acaba premiumda 5200'ü tanırmı ?veya Ultimate de nasıl tanıtıcas 5200 ü ?
  • nvidianın sitesindeki vista için driverleri denedim.Hiçbirini tanımadı.Fx 5200 desteklenmiyormu acaba ?
  • Aynı sorun devam ediyor ve MS-DOS programlarında sorun veriyor. ETA 7 çalışmıyor. Bu sistem tam ekran çalıştırmaz gibi hata veriyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sansar61

    Aynı sorun devam ediyor ve MS-DOS programlarında sorun veriyor. ETA 7 çalışmıyor. Bu sistem tam ekran çalıştırmaz gibi hata veriyor.


    O bildiğim kadarıyla ekran kartıyla alakalı bir hata değil. Vista'da gelen yeni birşey. Vista'da artık 16-bit MS-DOS programları tam ekran çalışamayacak.
  • Ekran kartını standart vga sürücü seçince tam ekran çalışma yapabiliyorsun ama. Bunun sebebi nedir?

    quote:

    Orjinalden alıntı: in_metal


    quote:

    Orjinalden alıntı: sansar61

    Aynı sorun devam ediyor ve MS-DOS programlarında sorun veriyor. ETA 7 çalışmıyor. Bu sistem tam ekran çalıştırmaz gibi hata veriyor.


    O bildiğim kadarıyla ekran kartıyla alakalı bir hata değil. Vista'da gelen yeni birşey. Vista'da artık 16-bit MS-DOS programları tam ekran çalışamayacak.
  • arkadaşlar GeForce Go 6600 ekran kartı var laptopumda fakat kafayı yemek üzereyim..en az 10 tane driver indirdim fakat bende herkes gibi aynı hatayı alıyorum...çözebilen yok mu hiç yaaa...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.