Şimdi Ara

Vista auto shut down sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun bir süredir 2 işletim sistemi kullanıyorum biri xp diğeride vista 64 bit ult.1 gün önce fireware güncellemesi yaptı vista sonra sistem yeniden başlatılması gerek dedi etkili olabilmesi için ve güncellemelerden sonra restart atınca uygulama ekranında kurulumunu gösterir orda %90 a geldi stage 3/3 de sonra shuting down dedi..Sonra ben yeniden açtım gene kurar gibi yapıyor %90 a gelince shuting down diyor ve kapatıyor.Bu kısır döngüye girmiş gibi sürekli olan bir durum vistanın boot menüsünden f8 den girerek yapmadığım şey kalmadı ama nafile kurtaramıyorum durumu bilgisi olan varmı nasıl aşarım bu otomatik kapanma olayını teşekkürler ?



  • Koca forumda yığınla geyik bulursun yada tartışma iş ne zaman gerçekten yardıma gelir 1 kişi olmaz tam bi facia.....
  • Güncelleme sırasında bir hata oluştuğunda olan birşey. Sistem geri yüklemeyi çalıştırmanı tavsiye ederim. Mümkünse 1 gün fazladan önceki güne geri yükle. Ayrıca güvenli moddayken geri yüklemeyi çalıştır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asiboldon

    Güncelleme sırasında bir hata oluştuğunda olan birşey. Sistem geri yüklemeyi çalıştırmanı tavsiye ederim. Mümkünse 1 gün fazladan önceki güne geri yükle. Ayrıca güvenli moddayken geri yüklemeyi çalıştır.



    Sorun şu ki güvenli moddada aç desem açılma anında ilk güncellemeyi yapmaya çalışıyor daha masaüstünü göremeden stage 3/3 de sonra %90 a geliyor ve çat restart atıyor.Tam bir komedi.Framework güncellemesinden sonra böyle oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.