Şimdi Ara

Virüsün kol saati mi var? (ironik konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Gerekli araştırma ve çalışmalar yapıldıktan sonra aşı çıkarsa vurdururum tabi. Sizin gibi eskiden insanlar çok uzun yaşıyordu, virüs hasta etmez, bazı virüsler gerçek ama bu sahte, aşının, ilacın hiç yararı yok falan demiyorum, kendimce iddialarda bulunmuyorum, benim bildiğim mutlak doğru, senin dediklerin yalan, gerçeğe ulaşmak erdem gerektiriyor, siz araştırmıyorsunuz, düşünmüyorsunuz falan da demiyorum.

    Kanıtlarınızı, araştırmalarınızı hep soruyorum ama hiç cevap alamıyorum nedense. Acaba siz de mi dediklerinize inanmıyorsunuz? :)

    Mesela sizin hayat boyu ilaç kullanmanız, aşı yaptırmamanız ve 120 yıl civarı yaşamanız lazım. 30-40 yıl sonra kanser olursanız ya da eboloya falan yakalanırsanız fikrinizi değiştirmeyin sakın. kendi tedavilerinizi hayat boyu kendinizin yapması lazım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Mayıs 2020; 20:0:12 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarin biraz fazla ucuk. Gribal Virusler surekli degisim gecirirler, dolayisiyla bu viruslere asi hicbir ise yaramaz. Bu sebeple gribal viruslere karsi asi olmak bana gore anlamsiz. Kanitlari herzaman sunuyoruz, fakat siz bir kisi bin kisi olayina getiriyorsunuz meseleyi ve ust otorite öyle diyorsa öyledir diyorsunuz.

    Biz 120 zor yasariz cunku ayni senin maruz kaldigin seylere maruz kaldik. Genetigiyle oynanmis yiyecekler yiyerek kimse 120 yil yasayamaz. Ama elden geldigince dikkat etmeye calistigimiz seyler var. Aldigimiz tahribati en aza indirgemeye calisiyoruz.Benim icin onemli olan 120 yil yasamak degil, yasamim boyunca kaliteli ve fit yasamak. Surinerek 30 yil yasamaktan 10 yil kaliteli yasamak daha iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    turbo ile gerçekte tanışmıyoruz. hayalleriniz cok renkli :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Uçuk olan sizin yazdıklarınız, zaten sizden alıntı yaptım, sizin dediklerinizi derledim.

    Kanıtlar sunarken temel dayanağınız "sizinki mutlak yanlış, benim dediğim mutlak doğru" olmasa sorun olmayacak ama şuan "üst otorite öyle diyorsa öyledir diyorsunuz" demen gibi düşünüyorsun. Yani senin baştan yanlış kabul ettiğin şeyleri destekleyenler asla araştırmıyor, düşünmüyor, yapılan araştırmaların hepsi yalan, algı. Bunları demeden araştırmaları karşılaştıralım diyorum ama ısrar ediyorsunuz. Önyargılar olmadan düşününce bir konuda 1 araştırma aksi 1000 araştırma varken o 1 araştırmayı doğru kabul etmenin mantığı nedir diyorum tekrar başa dönüyorsunuz.

    Bak eskiden insanlar uzun ömürlü bilinen gerçek diyordun(vonder 120 yıl demişti) ama buna kanıt ne mesela?

    Gribal virüse karşı aşı olmaz ama mesela ebola için tedaviler vs. var. Savunduğunuz fikre göre dediğim gibi asla doktora gidip tedavi falan olmamanız gerekiyor. Hayatınız boyunca bu şekilde mi yaşayacaksınız?




  • Bilemiyorum dedim. Ama hayal konusunda senin yanına yaklaşamam biliyorsun :)
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Nedendir bilinmez ama son 10 yilda viruslerde bir artis gozlendi. Ebola Malarya Sars Corona vs. Bizim dikkate aldigimiz doktorlar basit doktorlar degil, bircogu alaninda uzman ve sayilari sandiginiz kadar az degil. Bir ara sana bunlarin kim olduklarini bir kiste halinde hazirlayacagim iclerinde buyuk odul almis olanlar var. Bu dusuncelere durduk yere gelmedim, bircok seyi yasayarak tecrube ettim. Kapitalizmin hakim oldugu bir dunyada saglik alaninda herseyin insan sagligi icin oldugunu sanmak gafilliktir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Dikkate aldığınız doktorlar uzman ama yalan dedikleriniz basit doktorlar mı? Bir şeyler yaşayıp bu düşünceye gelmiş olman doğru olduğun ve senin gibi düşünmeyenlerin düşünmediği, yalan olduğu anlamına gelmiyor. Senin doğru dediğin şeyler, vonderın doğru dediği şeyler farklı, dikkate aldığınız kişiler farklı. İkimizden en az biri yanlış diyemiyorsunuz ama.

    Dünyada çıkar için uğraşanlar, kapitalizm olması demek her şeyin insan sağlığı için olduğunu sanmak gafillik ama sizin dediğiniz gibi her şey yalan, her şey sahte, herkes para peşinde demek de gafillik olmuyor mu? Bütün bilimi, tarihi, biyolojiyi, fiziği, kimyayı, mühendisiliği yalanlarken daha sağlam kaynaklarınız olması gerekmez mi sence?

    "Sizin dediğiniz mutlak yalan, düşünmüyorsunuz, araştırmıyorsunuz" düşüncenizden kurtulsanız o zaman farklı olacak. Tekrar sorayım hayatınız boyunca tıptan uzak durup tedavilerinizi, önlemlerinizi kendiniz mi alacaksınız? Eğer öyleyse kansere veya ebolaya karşı tedavi yöntemlerinizi merak ediyorum.




  • turbo Avrupa'da yaşadığı için geniş anlayışa sahip o yüzden karşısındaki kişi konuları anlayamasa da anlayış ile anlatıyor. Türkiye'de yaşasa bu kadar geniş anlayış göstermezdi. Bende ise durum biraz farklı. Ben Primal Diet'ı keşfettim ve arasıra uyguladığım için karşımdaki kişi konuları anlamadığı zaman gülüp geçiyorum ::

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • var tabi çocukları niye 1-4 saatleri arasında dışarı çıkarttıyorlar sanıyorsun!!! Anlaşma yapıldı çocuklara bulaşmaması için.
    Ama dedeler için yapılmadı onları o yüzden kimse yokken çıkartıyorlar.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Dikkate aldigim doktorlar ve uzmanlar onemli bir yere gelmis bagimsiz doktorlar, ne bir kariyer dertleri var nede devlet hastanelerinde devletten maas dertleri. Oyleki meslekten men edilemezler cunku otoritenin gucu buna yetmez hatta kendi bacagini kesmis olur.


    Ben kimse benim gibi dusunsun diye zorlamiyorum. Bildiklerimi paylasiyorum, Vonderle bazi konularda ayri dusuncelerde olsakta genel anlamda ortak dusuncelerimiz var.

    Hersey yalan degil, dogrularin icinde cok yalanlar gizlenmis bu daha korkunc. Bilim bagimsizligini 1950 lerde kaybetmistir o tarihten sonra bilimsel calismalar finansorlerin istekleri dogrultusunda sekillenmeye basladi. Burdan yola cikarak paranin yön verdigi hersey gercek amacindan malesef uzaklasip insanlarin elestirmelwrinin onune gecmek icin kullanilan bir kavram haline gelmistir bilim. Hatta dahada ileri gideyim, Bilim artik Dinlerin yerini almistir. Elestirdiginiz sirguladiginiz takdirde seninde bize yaptigin yakistirma gibi bilim adamlari yanlismi soyluyor, siz dahami iyi bileceksiniz veya ortaya konulan karsi tezlerin kucumsenmesi asagilanmasi vs.

    Son 5 yilda 4 yakinimi kanserdem kaybettim. Inan bana hic kanser tedavisi gormeseler son zamanlarini daha iyi gecirirlerdi. Iclerinden birkacinzazen aslinda tedavi yontemlerinin agirligindan öldu. Ne varki bir kere kansersen ve ölursen kanserden ölmus oluyorsun, koca tip yalanmi soyler? Koca beyaz onluklu proflardan dahami iyi bilecegiz. Tedavi yontemleri sorsan tip cok gelisiyor, 4 farkli kanser turune uygulanan tedavi yontemleriyse hep ayniydi ve hespide aci cekerek hayatlarini kaybettiler. Ilaclar oyle agirdiki hele Kemoterapi kürleri, sayfalar dolusi yan etkileri okuyup imzaliyorsun birde. Zaten tibbin amaci kanseri iyi etmek degil ömrü uzatmakmis bunuda tum bagisiklik sistemi ve hicreleri oldurerek yani insani yasayan ölüye cevirerek yapiyorlar.

    Ben Hastanede calisiyorum, bazi seylerin nasil dondugunu gozlemliyorum. Ilac sirketlerinin Uzman doktor ve Primarlara yaptiklari ziyaretleri ve odedikleri buyuk paralari biliyorum. Özetle bagisiklik sistemini ve semptomlari bastirmak uzerine kurulu bir tip anlayisi var ve bu anlayis artik yozlasmis ve son gunlerini yasamakta. Kalpten sorunu olanin ayri uzmana cigerden sorunu olana ayri bolumun bakmasi bile sacmaliktir. Insam vucudunu bir butun olarak ele almayan tip yanlis yoldadir. Tip sistemi oyle kurulmuski ilaclar ve usstekiler suclanamaz oysa bir doktor ameliyatta hata yapsa meslekten men edilebilir. Yada doktor istenen cizginin disina cikarsada men edilir, yani sistem elwstirileri doktorun uzerine yikarak hem kendini saglama almis hemde doktorlarin uzerinde baski kurabiliyor.

    Tiptan elimden geldigince uzak duruyorum hemde hastanede calisan bir olarak soyluyorim bunu. Kanser hastaliginin bugunku tedavi surecinin gecmisini arastiracak olursaniz tum carpikligin en basinda nasil planlandigini goreceksiniz. Nazilerin 2. Dunya savasinda yahudileri oldurmek icin kullandiklari gaz tedavi yontemi olarak kullaniliyor, varin gerisini siz dusunun. Otorite tedavisi yanlista olsa dayatiyorsa insanlar gozleri kapali inaniyorlar, oysa birileri daha cok kazansin diye vucuarimantedabi adi altinda birton zehir aliyorlar. Sana zehirle seni tedavi edecegim desen kabul edermisin? Etmezsin ama sana sadece seni tedavi edecegim desem iyilesme umudin bar desem edersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İşte bak hala aynı bakış açısıyla bakıyorsun. Senin doktorların bağımsız diğerleri hep birilerinden emir alıyor diyorsun. Zaten sizin gibi geneli reddetmeyenlere hala araştırmıyor, düşünmüyor, sadece inanıyor falan diyorsun.

    Ortaya koyduğunuz tezleriniz sandığınız kadar destekli olmadığından genel bilineni yalanlamaya yetmez diyorum. Ya da 1 kişiyle 1000 kişi yalanlanmaz diyorum. Yani sizinde söyledikleriniz yalanlarla gerçeklerin karışımı oluyor. Para kazananlar var o zaman bütün bilim yalan demeye getiriyorsunuz.

    Benimde pek çok yakınım kanserden vefat etti. Tedavi olmasaydı ömürleri ciddi oranda daha kısa olurdu. Kanserin henüz tedavisi bulunmadı vonder aksini söylese bile. O yüzden herkese aynı tedavi uyguluyorlar, zehir veriyorlar demek anlamsız. Bu mantıkla 100 sene önce bugün tedavisi olan hastalıkla karşı yapılan tedavileri gösterip o zamanlarda tıp yalandı çünkü bilmem ne için bilmem ne yapıyorlardı denmez mi? Hani sizin ortalama yaşamın çok uzun olduğunu iddia ettiğiniz senelerde.

    Ben sizin gibi direkt bu tarz düşünenler, genel bilinin şeyleri söyleyenler yalan, kandırılıyor demiyorum. Ortadaki araştırmalara, kişilere, söylenenlere bakmaya çalışıyorum. O konuda da dediğim gibi sizin söyledikleriniz yetersiz ve temeliniz "karşı taraf yalan söylüyor, bizi konuşturmuyorlar" a dayanıyor. Pek çoğunuzda vonder gibi desteksiz bir şekilde çok uçlarda konuşuyor ve ciddiyetinizi zedeliyor. 1 kişi ile 1 milyon kişinin araştırmasını normal şartlar altın yalanlaması mantıklı mı? O milyon kişi kasıtlı yalan söylüyor falan demeden bunun mantıklı açıklamasını yap diyorum ama yapmıyorsun.




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    1 kisi 1 milyonu yalanlamiyor, yalanlayanlar sandiginiz kadar az sayida degil. Sizin cok sandiklariniz TV de gozunuze sokulan uzmanlar, mikrofon onlara uzatiliyor cunku. Anaakim medya sazi istedikleri gibi calanin eline verir, gercekleri soyleyenin degil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Oran 1'e 10000 olsun ne fark eder. Bak hala "Anaakim medya sazi istedikleri gibi calanin eline verir, gercekleri soyleyenin degil." diyorsun. Baştan şu düşünceni bıraksan sorulama yanıt verebilirsin, mantıklı argümanlar sunarsın ama bu şekilde olmuyor.

    Ayrıca sayının çok-az olması da tek başına bir şey ifade etmiyor. Pek çok komplo teorisinin ciddi sayıda destekçisi var ama bazıları birbiriyle çelişiyor. Bu durumda hangisi doğru?

    Bugün genel gerçek olarak bilinen şeyler çoğunlukla 100lerce, 1000lerce yıllık birikimin bir sonucu. O yüzden bugün birileri o bilgileri yalanlayacaksa çok ciddi kaynakları, araştırmaları olmalı. İnternette beğendiğin fikri destekleyen bir argüman bulunca bunu doğru diye öne sürüp "itiraf edecek değildi herhalde" diye karşıtı yalanlarsan anlamı olmuyor.

    Bugün sosyal medyada, bloglarda pek çok yalan bilgi doğru diye yayılıyor ve duruma göre ciddi bir kitleye ulaşıyor. Ama bunların yalan olduğunu gösterince inanılmıyor.




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Gelelim sana daha öncede belirttigim aykiri seslerin Listesine kim olduklarina ve DSÖ hakkinda ve basindaki isim hakkinda birtakim bilgilere.

    DSÖ Baskani Tedros Adhanomun karanlik gecmisinden haberiniz varmiydi? Tedrosun DSÖ sitesindeki CV sinde Yüksek Lisans ve Halk sagligi uzerine doktora yaptigi yazar. Ancak DSÖ nün gercek kaynaklarda lisans egitimini Biyoloji uzerine yaptigi görülmektedir ve Küresel saglik ile hicbir tecrübesi yoktur. Bu insanin gecmisinde baktigimizda ise 1974 te Etiyopyada cikan icsavasta Etno Fasist Terör Örgütü Tigray Kurtulus Cephesinin üst yöneticilerinden biri oldugu görülmekte. Örgütün suc listesi cinayet, iskence, insanlari yurdundan edip zorla topraklarina el koyma gibi pekcok yasadisi faaliyetin sorumlusu oldugu görülmekte. Ayni Örgüt dünyaca Terörist olarak ilan edilmisti. Bu örgüt 17 yil kan akittiktan sonra diger isbirligi yaptigi komunist ortaklariyla iktidara geldi ve devlet imkanlarini kullanrak eski yasadisi islerini daha rahat surdurduler. Tedros disisleri bakani iken eski bi rmuhalif siyasetciyi uluslararasi havalimanindan kacirilmasini organize etti. 2005-2012 yillari arasinda Etiyopya Saglik Bakani olarak görev yapti. Görevi sirasinda 3 kez ülkesinde agir kolera salgini ortaya cikti ve yuzlerce insan hayatini kaybetti. Tedros bu salginlari sulu ishal olarak adlandirdi ve kolera salgini olarak kabul etmedi. Üc ayri Kolera salginini tam üc kez örtbas etti.

    Komunist iktidar partisinde diktatörün sag kolu olmasi ve komunist mucadelede onu Cin Devlet Baskaninin yoldasi yapmakta. Ülkesinde yapilan bircok yatirim Cin tarafindan yapilmakta ve Cin ile aralarinda önemli bir bag var. DSÖ nün basina gecmesindeki roldede Cinin buyuk destegi oldu. Cinin finanse ettigiüst duzey bir ABD li sirket olan Mercury Public Affairs adaylik döneminde Tedros icin calisti. Tedrosun gecmisindeki karanlik ve basarisizliklarini örten sirket onu salginlarla mucadele etmis, HIV i yoketmis bebek ölümlerini azaltmis ve bircok hastane acmis biri olarak lanse etti.

    DSÖ nun basina gectigindede Diktatörün sag kolu olan Tedros insan haklari ihlalcisi Zimbabwe diktatörü Robert Mugabeynin BM iyi niyet elcisi olmasini destekledi. Tepkilerle karsilasinca ise geri adim atti.

    DSÖ nün guvenirligi hakkinda kisa bir Video








    Yapay Pandemiyi elestiren en önemli uzman ve Doktorlarinbasta gelen isimleri (daha fazlada olabilir buldukca eklerim)

    Prof Dr Peter Goetzsche, Kopenhag Universitesi Arastirma Tasarim Analizi Prof. ve Cochrane Tip isbirligi kurucusudur.

    Prof Michael T. Osterholm

    Minesota Univeritesi Enfeksiyon hastaliklari arastirma merkezi Müdürü ve yönetim kurulu üyesi Profesördür.



    Dr David L. Katz

    ABD li Hekim, Yale Universitesi Arastirma merkezi kurucusu ve Müdürüdür.

    Dr Yanis Roussel

    Fransa Hukumeti icin Corona ölüm vakalari ve oranlari hakkinda degerlendirme calismasi yapiyor.

    Prof Hendrik Streeck

    Alman HIV arastirmacisi, slagin hastalik uzmani ve klinik trialist Viroloji Profesörü Bonn Universitesi HIV arastirma ve Viroloji enstitusunde mudur.


    Frank Ulrich Montgomery

    Radyolog, Dunya Tip Birligi Baskan vekili ve alman Tip Birligi eski baskani.

    Prof Dr Pietro Vernazza

    Isvicreli Doktor St. gallen Hastanesinde enfeksyion hastaliklari uzman ve saglik politikasi profesörü.

    Dr Yoram Lass

    Hekim, politikaci ve saglik bakanligi eski muduru. Tel Aviv Universitesi tip fakultesinde yardimci dekan olarak calismis. 80 li yillarda bilim odakli bir V programi sunmustur.

    Prof Dr John Ioannidis

    Stanford Universitesi Tip Fakultesi saglik ve arastirma ve biomedikal veri bilimlerinde Prof., Stanford Univ. Beseri bilimler fakultesinde istatistik profesöru. Stanford önlem arastirma merkezi muduru ve Meta sarastirma yenilik merkezi es baskanidir. Avrupadaki Klinik arastirmalar dergisinde bas editördür. Ionnia Tip Fakultesinde Hijyen ve salgin hastaliklar departmaninda baskandi ayrica Tufts Tip fakultesinde yardimci docentlik yapti.


    Prof Dr Joel Kettner

    Manitoba Univ. Toplum sagligi Bilimlerinde prof. Cerrah, Manitoba eyaleti halk sagligi baskani ve uluslarasi enfeksiyon hastaliklari merkezi mudurdur.

    Dr Wolfgang Wodarg

    Akciger ve solunum yollari uzmani Alman Doktor. Ayni zamanda Almanya eski saglik bakanidir. Avrupa konseyi parlamenterler birligi eski baskani.

    Prof Dr Sucharit Bhakdi

    Mikrobiyoloji uzmani. Mainz de Johannes Gutenberg Univ. Profesorü ve tibbi mikrobioloji ve hijyen enstitusunun baskanligini yapti. Almanlarin en cok alinti yaptiklari arastirma bilim adamidir.

    Listeye binlerce doktorun adini eklemek mumkun buraya dunyanin önde gelen en önemli isimlerini ekledim. Özellikle John Ioannidis, Sucahrit Bhakdi ve Dr. Wodarg cok önemli isimlerdir. Isteyen listeye bildigi isimleri ekleyebilir.

    Sordugun kuskularin hepsine zamanla cevap verecegim ne varki bunlar gercekten önemli bir zamanimi almakta. Belge ve carpitilan istatistiklere dair pek cok kanitlar sunabilirim. Bunlarin bir kismi uzun dökümanlar ve cok dikkatli inceleme istiyor. Ise öncelikle DSÖ nün kime ve neye hizmet ettigini sorgulamandan baslamak istiyorum . DSÖ nün finasörlerinin ve finansörlerinde finansörlerinin pardon sadece birtane resmini suraya ekliyorum.

    Virüsün kol saati mi var? (ironik konu)

    Robert Koch Enstitüsüne Alman Hukumeti bir Senaryo görevi verir. Senaryo 2012 yilinda tamamlanip 3 Ocak 2013 te Drucksache 17/12051 altinda yayimlanir buyrun linkihttps://dip21.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

    Senaryoyu incelerseniz 3 ay öncesini bugunu ve gelecek 3 sene icinde neler olacagini görürsünüz. Cünkü hastaligin belirtilerinden tutunda ölü sayisina, karantina sürecinden gelecek toplam 3 dalgaya ve her dalgasinda kac kisinin hastalanacagina, ölecegine kadar önceden yazilmis. Asi hastalik ciktiktan 3 sene sonra gelecek diyor. Sizce Alman hukumeti bir zaman makinasimi icat etmisti? Yoksa kuresel bir plandan haberdarlarmiydi? Yasayarak izliyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Mayıs 2020; 14:11:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Gelelim sana daha öncede belirttigim aykiri seslerin Listesine kim olduklarina ve DSÖ hakkinda ve basindaki isim hakkinda birtakim bilgilere.

    DSÖ Baskani Tedros Adhanomun karanlik gecmisinden haberiniz varmiydi? Tedrosun DSÖ sitesindeki CV sinde Yüksek Lisans ve Halk sagligi uzerine doktora yaptigi yazar. Ancak DSÖ nün gercek kaynaklarda lisans egitimini Biyoloji uzerine yaptigi görülmektedir ve Küresel saglik ile hicbir tecrübesi yoktur. Bu insanin gecmisinde baktigimizda ise 1974 te Etiyopyada cikan icsavasta Etno Fasist Terör Örgütü Tigray Kurtulus Cephesinin üst yöneticilerinden biri oldugu görülmekte. Örgütün suc listesi cinayet, iskence, insanlari yurdundan edip zorla topraklarina el koyma gibi pekcok yasadisi faaliyetin sorumlusu oldugu görülmekte. Ayni Örgüt dünyaca Terörist olarak ilan edilmisti. Bu örgüt 17 yil kan akittiktan sonra diger isbirligi yaptigi komunist ortaklariyla iktidara geldi ve devlet imkanlarini kullanrak eski yasadisi islerini daha rahat surdurduler. Tedros disisleri bakani iken eski bi rmuhalif siyasetciyi uluslararasi havalimanindan kacirilmasini organize etti. 2005-2012 yillari arasinda Etiyopya Saglik Bakani olarak görev yapti. Görevi sirasinda 3 kez ülkesinde agir kolera salgini ortaya cikti ve yuzlerce insan hayatini kaybetti. Tedros bu salginlari sulu ishal olarak adlandirdi ve kolera salgini olarak kabul etmedi. Üc ayri Kolera salginini tam üc kez örtbas etti.

    Komunist iktidar partisinde diktatörün sag kolu olmasi ve komunist mucadelede onu Cin Devlet Baskaninin yoldasi yapmakta. Ülkesinde yapilan bircok yatirim Cin tarafindan yapilmakta ve Cin ile aralarinda önemli bir bag var. DSÖ nün basina gecmesindeki roldede Cinin buyuk destegi oldu. Cinin finanse ettigiüst duzey bir ABD li sirket olan Mercury Public Affairs adaylik döneminde Tedros icin calisti. Tedrosun gecmisindeki karanlik ve basarisizliklarini örten sirket onu salginlarla mucadele etmis, HIV i yoketmis bebek ölümlerini azaltmis ve bircok hastane acmis biri olarak lanse etti.

    DSÖ nun basina gectigindede Diktatörün sag kolu olan Tedros insan haklari ihlalcisi Zimbabwe diktatörü Robert Mugabeynin BM iyi niyet elcisi olmasini destekledi. Tepkilerle karsilasinca ise geri adim atti.

    DSÖ nün guvenirligi hakkinda kisa bir Video








    Yapay Pandemiyi elestiren en önemli uzman ve Doktorlarinbasta gelen isimleri (daha fazlada olabilir buldukca eklerim)

    Prof Dr Peter Goetzsche, Kopenhag Universitesi Arastirma Tasarim Analizi Prof. ve Cochrane Tip isbirligi kurucusudur.

    Prof Michael T. Osterholm

    Minesota Univeritesi Enfeksiyon hastaliklari arastirma merkezi Müdürü ve yönetim kurulu üyesi Profesördür.



    Dr David L. Katz

    ABD li Hekim, Yale Universitesi Arastirma merkezi kurucusu ve Müdürüdür.

    Dr Yanis Roussel

    Fransa Hukumeti icin Corona ölüm vakalari ve oranlari hakkinda degerlendirme calismasi yapiyor.

    Prof Hendrik Streeck

    Alman HIV arastirmacisi, slagin hastalik uzmani ve klinik trialist Viroloji Profesörü Bonn Universitesi HIV arastirma ve Viroloji enstitusunde mudur.


    Frank Ulrich Montgomery

    Radyolog, Dunya Tip Birligi Baskan vekili ve alman Tip Birligi eski baskani.

    Prof Dr Pietro Vernazza

    Isvicreli Doktor St. gallen Hastanesinde enfeksyion hastaliklari uzman ve saglik politikasi profesörü.

    Dr Yoram Lass

    Hekim, politikaci ve saglik bakanligi eski muduru. Tel Aviv Universitesi tip fakultesinde yardimci dekan olarak calismis. 80 li yillarda bilim odakli bir V programi sunmustur.

    Prof Dr John Ioannidis

    Stanford Universitesi Tip Fakultesi saglik ve arastirma ve biomedikal veri bilimlerinde Prof., Stanford Univ. Beseri bilimler fakultesinde istatistik profesöru. Stanford önlem arastirma merkezi muduru ve Meta sarastirma yenilik merkezi es baskanidir. Avrupadaki Klinik arastirmalar dergisinde bas editördür. Ionnia Tip Fakultesinde Hijyen ve salgin hastaliklar departmaninda baskandi ayrica Tufts Tip fakultesinde yardimci docentlik yapti.


    Prof Dr Joel Kettner

    Manitoba Univ. Toplum sagligi Bilimlerinde prof. Cerrah, Manitoba eyaleti halk sagligi baskani ve uluslarasi enfeksiyon hastaliklari merkezi mudurdur.

    Dr Wolfgang Wodarg

    Akciger ve solunum yollari uzmani Alman Doktor. Ayni zamanda Almanya eski saglik bakanidir. Avrupa konseyi parlamenterler birligi eski baskani.

    Prof Dr Sucharit Bhakdi

    Mikrobiyoloji uzmani. Mainz de Johannes Gutenberg Univ. Profesorü ve tibbi mikrobioloji ve hijyen enstitusunun baskanligini yapti. Almanlarin en cok alinti yaptiklari arastirma bilim adamidir.

    Listeye binlerce doktorun adini eklemek mumkun buraya dunyanin önde gelen en önemli isimlerini ekledim. Özellikle John Ioannidis, Sucahrit Bhakdi ve Dr. Wodarg cok önemli isimlerdir. Isteyen listeye bildigi isimleri ekleyebilir.

    Sordugun kuskularin hepsine zamanla cevap verecegim ne varki bunlar gercekten önemli bir zamanimi almakta. Belge ve carpitilan istatistiklere dair pek cok kanitlar sunabilirim. Bunlarin bir kismi uzun dökümanlar ve cok dikkatli inceleme istiyor. Ise öncelikle DSÖ nün kime ve neye hizmet ettigini sorgulamandan baslamak istiyorum . DSÖ nün finasörlerinin ve finansörlerinde finansörlerinin pardon sadece birtane resmini suraya ekliyorum.



    Robert Koch Enstitüsüne Alman Hukumeti bir Senaryo görevi verir. Senaryo 2012 yilinda tamamlanip 3 Ocak 2013 te Drucksache 17/12051 altinda yayimlanir buyrun linkihttps://dip21.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

    Senaryoyu incelerseniz 3 ay öncesini bugunu ve gelecek 3 sene icinde neler olacagini görürsünüz. Cünkü hastaligin belirtilerinden tutunda ölü sayisina, karantina sürecinden gelecek toplam 3 dalgaya ve her dalgasinda kac kisinin hastalanacagina, ölecegine kadar önceden yazilmis. Asi hastalik ciktiktan 3 sene sonra gelecek diyor. Sizce Alman hukumeti bir zaman makinasimi icat etmisti? Yoksa kuresel bir plandan haberdarlarmiydi? Yasayarak izliyoruz...
    İşte bunu diyorum. Dediklerinizi %100 destekleyemiyorsunuz, gerçeklerle karışık iddialar sunuyorsunuz.

    Yani diyorsun tedrosun geçmişi karanlık(o konuda da olay iddialar ve reddetme şeklinde, %100 kanıtlı bir şey yok gibi) ve gates foundation desteklediği için her şeyi yalan.

    Verdiğin isimlerden bazıları ne demiş diye baktım ama "virüs yalan" demek yerine "önlemler abartılı, veriler daha iyi incelenmeli" tarzı şeyler dediklerini gördüm. Bakmadıklarım dediğin gibi "virüs tamamen yalan" mı diyor?

    Senaryo Almanca olduğu için fazla inceleyemedim ama bana rakamların, ölü sayılarının, sürelerin %100 tuttuğu(%99 olmaz) garantisini verebilir misin? Mesela aşı 3 sene sonra gelmezse ne olacak? Zaman zaman çeşitli yerlerde çeşitli senaryolar üretilir. Onlardan 1 tanesi benziyor diye direkt "işte planı yapılmış" demek doğru mu? Sence bu kadar gizli ve önemli plan yapsalar onu bu şekilde açık ederler mi?

    Mesela vondera sorsan o da bu tarz isimler, videolar gösteriyor ama onun savunduğu şeyler seninkilerden farklı. Tekrar soruyorum bu durumda ikinizin birden doğru olmasının imkanı var mı?

    "Yapay pandemi, senaryo" demek farklı "bu durumu kullananlar var" demek farklı. Tarih boyunca çeşitli krizleri fırsata çevirenler olmuştur ama dediğiniz şeyler "her şey yalan, hepsi senaryo, ölenler yok, hastalananlara başka kimyasallar veriyorlar, tvye çıkan doktorlar hemşireler aktör" tarzı.

    Yani çeşitli şüpheler, çeşitli itirazlar var diye senin ya da başkasının dediği "mutlak doğru" olmuyor.




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Virus yalan demiyoruz, önlemler abartili diyoruz. Gribal virusler surekli degisirler ve Corona Virus yeni birsey degil diyoruz! Olagan Gribal enfeksiyon abartili bicimde Pandemi ilan edilip Dunya durduruldu diyoruz. 2012 de yazilan senaryodaki hastalik semptomlari bugunkuyle birebir ayni. Nasil oluyor bu
    eger Corona yeni bir Virus ise?
    Hicbir Medya kurumu ve Siyasi otorite bu Virusu haber yapmasa bu Virus hayatinin gundeminde olacakmiydi?

    Boyle bir adam DSö gibi bir kurumun basina nasil gecirilir? Tedrosun Çin baglantisini ve Hastaligin Çinden cikisiyla DSÖ arasindaki bagi kuramadinizmi?
    Basinda Teror orgutu uyesi olan bir Saglik Kurumu ne derece guvenilir olabilir? Basindaki isim saglik uzmani dahi degil, Lisansi dahi sahte ve rusvetle o kurumun basinda, satilik hemde cok ucuza.

    Almanca dökuman 2012 yilinda hazirlanmis. Alman hukumeti bu is icin Robert Koch Enstitusunu gorevlendirmis. Dokumanda yazankar dun ve bugun birde yarin var. Hastalik belirtilerinden kapatilacak yerlere karantina surecine hepsi yaziyor. Hastaligin 3 dalga halinde gelecegi 2. dalganin kisin olacagi yazmakta. Siz bu planlar cok gizlimi yapiliyor saniyorsunuz? O dokuman 2013 yilindan beri Alman Devletinin resmi internet sitesinde duruyor. Ancak bugun bunlar yasanmasa neden hazirlandigini kimse bimeyecekti, nitekim yillardirda oyle durdu. DSÖ bile hastaligin havadan bulastigini medyaya soylemesine ragmen intenet sitesindeki raporlarda bunun tersini yaziyor. Amac yanlisi soyleyip rapora dogrusunu yazip ilerde sorusturmadan oraya yazdik diye yirtmak.

    Orda yazilanlarin ozetini surda yazdimhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=143657893



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Mayıs 2020; 20:34:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    "Bu virüs yalan, hepsi tek dünya hükumetinin kendi kurallarını/planlarını yapmak için uyguladığı senaryo" tarzı konuşuyorsunuz. Hadi vonder komple virüsler yalan tarzı uçlarda konuşuyor, ciddiye alınmaz ama sen onu araştırıp, düşünen beni ve benim gibileri araştırmayan, düşünmeyen ilan ediyorsun mesela.

    Hatta bu senaryo konusunda tüm avrupada,trde cezalar aynı falan demiştin. Yani tek bir elden her şey planlı diyorsun.

    Corona virüs yeni bir şey diyen kim, virüslerin değişmediğini söyleyen kim? Bak bundaki gibi olmayan şeyler üretip kendi dediklerini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.

    Corona abartılıyor olabilir, bir ispanyol gribi değil belki ama basit gribal enfeksiyon gibi de gözükmüyor. Bu konuda ilerleyen yıllarda daha çok araştırma yapılacaktır.

    Tedosun başta olması şüpheli olabilir ama hala iddiaları gerçek gibi sunuyorsun. O iddialar kanıtlanmış olsa zaten çoktan hapse girmişti. Her şey gizleniyor falan deme lütfen.

    Senaryo dediğinin %100 doğru olması, tek olması ve öncü olması gerekir. Bugün yaşananlar bazı filmler ile de benzer. O zaman o filmler de mi senaryo yoksa geçmişte yaşanmış olaylardan esinlenme mi? Yani ortada 10larca senaryo varsa 1 tanesi elbet benzer olur. Bu virüs başka türlü bir şey olsa o zaman başka bir senaryo ortaya atılıp "işte bak önceden planlamışlar" denecekti.




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Tedos hakkinda yazilanlar iddia degil, arama
    Motoruna yazin kendiniz bakin. Bu dunyada haksizlar degil gucsuzler hapse girer.

    Bircok senaryo once halka film olarak gosterilip bilincaltlarinda on hazirlik yapilir. Daha sonra gercege donunce herkes vay be biliyordum bunun filmini izlemistim der, o filmlerin senaryolarini yazanlarla gercek hayattaki senaryolar zaten ayni eldendir. Hollywood bunun icin vardir.

    Verdigim dokuman alman meclisinde 2013
    Yilinda basilip Milletvekillerine dagitilmis bir
    Dokumandir, icinde baska farkli konularda var bizi ilgilendiren kismi 56. sayfadan itibarendir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Tedos hakkında biraz araştırdım ve mutlak kanıt bulamadım. Bir sitede, birilerinin dedikleri şeyler kesin kanıt olmaz.

    Birçok senaryo film olarak bilinçaltlarında ön hazırlık yapılır diyorsan zaten hepsi planlı, yalan, senaryo diyorsundur. Aynı elden çıkıyor, hollywood bunun için var demen de bir şey ifade etmiyor. Bu mantıkla her şeyi kendine uydurabilirsin ama bu mutlak doğru yapmıyor.

    Anladığım kadarıyla belge %100 örtüşmüyor. Geçmişte olan şeylerin bir versiyonuysa bir anlamı yok.

    Öncelikle kendi dediğiniz şeyleri ve karşı çıktığınız şeyleri tam olarak doğru yapman lazım.
  • turbo, ne kadar sabırlısın gerçekten sabrını takdir ediyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.