Şimdi Ara

Vip Minibüs Kiralama - Özkaynak Turizm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi : http://www.ozkaynakturizm.com
    Site Kategori : Vip Minibüs Kiralama
    Site Açılış Tarihi : 02.02.2011

    Firmamız İstanbul bölgesinde sizlere vip minibüs kiralama hizmeti sağlamaktadır. Bu hizmette sizlere profesyonel destek ve full donanımlı araçlar sağlanmaktadır. Bütün araçlarımız D2 yol belgesine sahiptir. Ayrıca araçlarımızda HGS geçiş sistemide mevcuttur. Vip minibüs kiralama hizmeti verdiğimiz tüm araçlar full bakımlı araçlardır.

    Hizmetlerimizi kategorize etmek gerekirse, kiralık vito , kiralık caravelle, sprinter kiralama hizmetini sizlere sağlamaktayız. Bu hizmetleri sağladığımız araçlar üç kategoride ayrılmaktadır. Sıra koltuk araçlar, standart vip araçlar ve ultra lüks araçlardan oluşmaktadır.

    Bizlerden vip minibüs kiralama hizmeti alabilmek için yapmanız gereken iletişim adres ve telefonlarımızdan yetkili arkadaşlarımıza ulaşmak ve rezervasyon işleminizi gerçekleştirmek. Kiralama tarihiniz geldiğinde beğendiğiniz araç sizler için hazır olarak sizi bekliyor olacaktır.

    Ayrıca firmamızın sizlere sağladığı kiralık minibüs hizmetinde şoförlü ve şoförsüz olarak da yararlanabilirsiniz. Transfer işlemlerinizde veya şehir turlarınızda firmamızın bünyesinde bulunan profesyonel şoför kadromuzu tercih edebilirsiniz.

    Firma Adresi : Trump Towers yanı, Mecidiyeköy / Şişli / İstanbul
    Firma Telefon : 0212 274 30 29
     Vip Minibüs Kiralama - Özkaynak Turizm







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.