Şimdi Ara

Vikings – Wolves of Midgard - ACTION - RPG - PS4 - 24 MART 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pc de deneyelim cok guzele benziyor rpg oyun türünden nefret eden biri olarak hack and slash diye oynayacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun demosu geldi psn e 2 gb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu dün denedim allahtan demoyu vermişler yoksa "yahu diabloya ne kadarda çok benziyor alayım" derseniz oyuna biçilen fiyat ile oyunu oynadığınız andan itibaren oturup ağlarsınız. Bana göre müzikleri hariç oyun beş para etmez. Kısaca net yorumum bu. Ha olurda 30tl ye iner oyun anca o paraya hakeder.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyelim bakalim demoyu bu oyunu ve de van helsing var izometrik acida cok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bana da ilk izlenim vasat geldi.1 saat tecrübe ettim , sonraki bölümlerde toparlanır mı bilemem ama bir ruhsuzluk hakim oyunda.20-30 TL den fazla verilmez.
  • Bence bu oyunun en büyük eksikliği animasyonlarda, biraz kütük diablo 3 gibi yağ gibi akmıyor yoksa oyun gayet zevkli, co-op olacak mı acaba bunda ? Fiyat düşünce alınabilir keşke daha akıcı olsaymış animasyonlar.
  • Grafik ve karakter geliştirme açısından iyi fakat yine de kötü bir oyun malesef, level 17 de bıraktım. Eski nesil hack n slash lere benzetsek de içerik olarak önce telefon piyasasına sonra da ne yazık ki konsol piyasasına hakim olan zindan temizleme oyunlarından birisi. Biniyorsunuz köydeki gemiye yahut portala görev yerine gidiyor haritada ki herkesi kesip biçiyor harita sonunda esas oğlanı öldürüp köye geri dönüyor, karakter geliştiriyor, satıcıları geliştiriyor tekrar gemiye yada portala binip görev yerine gidiyorsunuz. Ama eski hacknslash lerde en azından bir noktada başlardınız ve durmadan ilerler oyunun sonuna gelirdiniz, işte en sevilen iki örnek titan quest ve diablo. Neyse uzak durun, benzer şekilde Aliennation da bu şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.