Şimdi Ara

Videoda aradığım kablonun adı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba iyi günler dilerim. Kasa fanlarını Fan hub'a taktım ama fan hub'tan anakarta giden kablom yok ve isminide bilemediğim için sizlere sormak istedim.

    Elinde fazladan olan varsa satın almakta isterim.

    Aradığım kablo mb yazan yerden çıkıp 3 tane farklı başlıklı olan kablodan lazım anakarta takmak için, anakart üzerindende windowstan hızlarını kontrol edebilmek istiyorum.

    Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

    Videoda 13.00 Dakikadan başlayıp 13.40a kadar olan kısımda yer almaktadır.

    teknobiyotikyoutube
    Aerocool Eclipse 12 Pro, Astro 12 Pro, Edge 14 Pro serisi adressable RGB fan kitlerini detaylı şekilde sizler için inceledik ! EDGE 14 Pro ARGB FAN KİTİ : https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/aerocool-edge14-3x14cm-adreslenebilir-rgb-led-kasa-fani-hub-uzaktan-kumanda-ae-edge14-pro.html ASTRO 12 PRO ARGB FAN KİTİ: https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/aerocool-astro12-pro-3x12cm-argb-led-fan-hub-uzaktan-kumanda-ae-astr12-pro.html Aerocool Eclipse Pro 12cm Fan Kiti: https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/aerocool-eclipse12-pro-3x12cm-argb-led-fan-hub-uzaktan-kumanda-ae-eclps12-pro.html Tüm Aerocool RGB ve ARGB Fanları İçin : https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani.html?manufacturer=370 Asrock B450M Pro 4 VİDEOSU ve Satın Alma Linki : https://youtu.be/5Z2_fiYe3Qo https://www.teknobiyotik.com/asrock-b450m-pro4-socket-am4-ddr4-3200mhz-oc-quad-crossfirex-ultra-m-2-usb-3-1-gen1-hdmi-dp-vga-matx-anakart.html ----------------------------------------------- Sitemizden Alışverişlerinizle Kanalımıza Destek Olabilirsiniz: https://www.teknobiyotik.com/
    https://www.youtube.com/watch?t=780&v=vvqQeUbj38A&feature=youtu.be







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.