Şimdi Ara

Video Kamera'dan Cd'ye çekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sanırım bunla ilgili bir topic açılmıştı ama bulamadım.Her neyse soru şu:Bende Sony marka digital kamera var.Fly Tv kartına bağladım bunu görüntü alınıyor.Ama bu görünrüyü önce hdd ye sonra da Vcd ye çekmek istiyorum bunun için hangi program gerekli?Yada neler lütfen konuyla ilgili bilgili olanlar varsa beni msn'e eklese sevinirim.

    Saygılarımla

    ilker



  • önce powervcr programını bul.Crakli olacak ama.Soorada flask mpeg program9ı ile sıkıştırcaksın.Soorada vcd vizrd die bi program kullanıp cd ye çekecen.Bu 3 programdan sadece powercvr için crake ihtiyacın var.Bulamazsan haber ver ben yollliim sana.Ben 90 dakkalık bi maçı herşey dahil olmalk üzere 40 daki,kada hallediyorum bu programlar ile.
  • bana bu programları hepsi sende mevcut ise verebilirmisin cd ye çekip benim internetten bulmam zor olabilir ve zaman alır bunu acil yapmam gerekiyor.bu konuda yardımcı olursan sana minnettar kalırım bu arada cd masrafını ve diğer konuları hallederiz.hiç problem değil ben istanbul dayım acıbademde oturuyorum eger yakınsan bi ara buluşup alırım senden olrsa haber verirsen çok mutlu olurum....msne ekledim seni. bu arada....
  • bqana msn den mail at.Adresi felam.Göndereyim yılbaşından hemen soora.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.